Гласуване за Отегчителни стари кучета

• 8 449
  • 157
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Manana, никого не намесвам, но като си започнала да кажа, че и на теб не ти прави чест да лицемерничиш, защото лично ти си ми писала на ЛС как някои от отчетните се изживявали като гуру на форума Wink Още си го пазя, мога да го докажа.
...

И така да е, тя все пак успя да се впише и успешно бива канена на всяка отчетна разпивка, а ти обикаляш насам-натам да плетеш интриги и да отмъщаваш.  Laughing

# 61
Момичета, фокусирайте се върху правилното действие, а именно- вот за Флор!

# 62
Момичета, фокусирайте се върху правилното действие, а именно- вот за Флор!

Тая я свършихме вече, сега сме заети с изясняване на "кой-кого!?"  Mr. Green

# 63
Флор, агитираш непозволено #Cussing out дисквалификация за такава постъпка!

# 64
Добре, Рокси. В коя отчетна трябва да ида, да дам ценно мнение и да получа повече гласове?  Laughing

# 65
Аз имам два свободни гласа.. Whistling

# 66
Manana, никого не намесвам, но като си започнала да кажа, че и на теб не ти прави чест да лицемерничиш, защото лично ти си ми писала на ЛС как някои от отчетните се изживявали като гуру на форума Wink Още си го пазя, мога да го докажа.
...

И така да е, тя все пак успя да се впише и успешно бива канена на всяка отчетна разпивка, а ти обикаляш насам-натам да плетеш интриги и да отмъщаваш.  Laughing
Олеееее, цял живот съм си мечтала за такива разпивки, ша знай'ш Joy Колкото до интригите-интрига  за мен е пред един да говориш едно, пред друг-друго и както вече казах имам реални доказателства за това. Разпивки и сбирки не ми липсват, но с подходящите хора. И, изобщо не мисля да участвам в кокоши боеве, тоест,  който има нужда да пуска тема-ринг, предлагам там " приятелките " да си признаят какво що, да си се изпоскубят дружно Mr. Green

# 67
Отдавна подозирам аз, че отчетните стоят на дъното всички форумски злини. Laughing

# 68
  • София
Дъмби, застинах респектирана пред твоите брилянтни тези, граничещи с гениалност! Поклон, нЕмаш стигане! Аз отстъпвам, ти победи!  Mr. Green

# 69
Ивонска и Дъмбълдор вдигат рейтинга на всяка тема поне с няколко пункта. Grinning

# 70
дарадонска, тезите си мога да докажа, за разлика от теб Simple Smile
Аз отстъпвам, ти победи!  Mr. Green
А ! Ама то и бой ли е имало ? Бас ловя, че ти си го самообявила, самоучаствала си, и накрая разбира се си се самопобедила ! Mr. Green

# 71
О, тука има сеир  Laughing
Ивонска, подкрепих те, въпреки, че не си старо куче. Виждам, че ти е от значение.

# 72
  • София
О, тука има сеир  Laughing
Ивонска, подкрепих те, въпреки, че не си старо куче. Виждам, че ти е от значение.

Ами, откакто политизириха фино форума, не ми пука, но се радвам на именно твоята подкрепа!

ПП. Само дето не ни каза коя е партията...  Mr. Green

# 73
  • Казанлък of all places
Ха! Стана тя каквато стана!
Флор, за Вас съм!

# 74
...

Олеееее, цял живот съм си мечтала за такива разпивки, ша знай'ш Joy Колкото до интригите-интрига  за мен е пред един да говориш едно, пред друг-друго и както вече казах имам реални доказателства за това. Разпивки и сбирки не ми липсват, но с подходящите хора. И, изобщо не мисля да участвам в кокоши боеве, тоест,  който има нужда да пуска тема-ринг, предлагам там " приятелките " да си признаят какво що, да си се изпоскубят дружно Mr. Green
Катюнгелчева на всеки новак му трябва време докато се ориентира във форума  Mr. Green Освен това разпивките вършат работа, за да опознаеш човек и да си изградиш правилно мнение, защото много често това което се пише се оказва, че не е това което мислиш, а пореден напън да се харесаш  Mr. Green Явно съм направила грешка, подавайки ти ръка в труден за теб момент, когато беше оплюта и отритната от цяла отчетна. И за разлика от теб, когато имам да казвам нещо на Ива просто вдигам телефона и й го казвам, или пък пиша в отчетната тема ... за разлика от теб. АКо си толкоз ербап моля ела в отчетната и там се разправяй. Тъкмо можеш да си докараш някой бан и да ни спасиш от наистина отегчителното си присъствие на женско старо куче  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт