Пак празнува Януарската дружина, Мопси втора щерка има!

• 23 582
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София; Дружбето
хм, Гали, честито ти. Аз не знаех, че и ти си в отбора на престрашилите се Grinning

Иве, аз ще пия с вас виртуално по ясни причини.

След като обиколи Габи няколко пъти и го гледаше в измерващ поглед Миша заключи: Нищо, като порастнеш и ти ще имаш опашка Joy

# 616
  • София
Момичета, не си падам по интриги, но нашата Тинтириминтири/Катюнгелчева/Дъмбълдор се опитва да интерпретира според низките си страсти, касаещи скромната ми особа! Ще ми е интересно считате ли, че е права?  Thinking

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452224.msg13390121#msg13390121

# 617
Гали, как ще сте назад, такъв кавалер си имаш, който може  много неща Simple Smile

Днес ни се случи странна случка. Бяхме с Любо в "Пъблик", търговски център-книжарница, има и играчки.
Той се загледа в един телевизор, даваха някакви мечове, а аз мръднах на метър встрани, за да видя батълстрайкърите, че Ники си е поръчал за Коледа.
И някаква стара жена през това време го хванала за ръката и го задърпала. Чух го да пищи и се обърнах, видях го да се търкаля по пода и да крещи, а тя го дърпаше за ръката. Извиках и да го остави и дори се наложи да я избутам от него.
Едва го успокоих.
Не знам защо и хрумна да ми дърпа детето, в онзи момент исках само да я избутам надалеч от него.
Занапред ще е здраво хванат за мен  Rolling Eyes

# 618
  • Пловдив
Гали, как ще сте назад, такъв кавалер си имаш, който може  много неща Simple Smile

Днес ни се случи странна случка. Бяхме с Любо в "Пъблик", търговски център-книжарница, има и играчки.
Той се загледа в един телевизор, даваха някакви мечове, а аз мръднах на метър встрани, за да видя батълстрайкърите, че Ники си е поръчал за Коледа.
И някаква стара жена през това време го хванала за ръката и го задърпала. Чух го да пищи и се обърнах, видях го да се търкаля по пода и да крещи, а тя го дърпаше за ръката. Извиках и да го остави и дори се наложи да я избутам от него.
Едва го успокоих.
Не знам защо и хрумна да ми дърпа детето, в онзи момент исках само да я избутам надалеч от него.
Занапред ще е здраво хванат за мен  Rolling Eyes
  Shocked Ужас,какво ли е искала от детето!

# 619
Не знам, Тани, побързах да се махна по-далеч.

Ив, доколкото помня тогава не се заформи скандал, та чак и грандиозен. Една майка се почувства пренбрегната, а другите момичета все още пишат тук.

# 620
  • София; Дружбето
Момичета, не си падам по интриги, но нашата Тинтириминтири/Катюнгелчева/Дъмбълдор се опитва да интерпретира според низките си страсти, касаещи скромната ми особа! Ще ми е интересно считате ли, че е права?  Thinking

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452224.msg13390121#msg13390121
Mr. Green Всеки сам си избира приятелите, на това поне имаме право. Ако някой не те е харесал или те е разбрал криво - проблемът си е негов.
Мен пък никой за нищо не ме номинира Crossing Arms Mr. Green

К'во ся, смао Селма ли ще пие вино с мене Rolling Eyes

# 621
  • София
Ив, Цвета, духовно ще съм с вас и ще пия от разстояние, даже мисля да почна от сега още!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 622
  • София
Анджи, как така го е дърпала?  Shocked В смисъл, нещо му се е карала или... е искала да тръгне с нея???  ooooh! Все е гадост, де!  Crossing Arms

ПП. Цветке, за събота съм почти сигурна. Но ще се запиша по към петък...  Heart Eyes

# 623
   Анджелина,ужасно е! Shocked
   Кой знае,наистина,какво искаше тази баба?Но може,пък, и да се е проявявала ,като справедлива възпитателка,като го е дърпала от някоя играчка,да не я пипа......
    Имали сме подобни,но все-пак не до там стряскащи случки.....

Хайде,де момичета!Само аз ли наистина искам да се запозная с героя Габчо? Thinking

# 624
  • София
 ...
   Хайде,де момичета!Само аз ли наистина искам да се запозная с героя Габчо? Thinking

Днес е едва понеделник. Предполагам, освен мен и другите искат да приближи петък, за да са сигурни...  Thinking

# 625
   Ивонска,на твоето празненство,пък,със сигурност няма да успея да дойда.
   Моминските партита отдавна не са по моя част,за съжаление..... Rolling Eyes
   Пожелавам ви да се повеселите от сърце! Heart Eyes Hug

# 626
Нищо сигурно няма с тез деца.....ще видя как сме предишните ден -два и ще кажа. Знам, че хич не е удобно за домакините, ама няма как. Hug

# 627
Анджи, как така го е дърпала?  Shocked В смисъл, нещо му се е карала или... е искала да тръгне с нея???  ooooh! Все е гадост, де!  Crossing Arms

Дърпаше го за ръката, а той не се даваше. Нещо приказваше бабата, ама не я рабрах, а и гледах да се махнем по-бързо. И нямаше никакви играчки около него, само телевизора пред него. Не можах да си обясня, може да е какво ли не. Но той беше изплашен и плачеше силно и всичко това на метър от мен.

Нетът ми е ужасен. Хващам някакви фрий сървъри и едва, едва се връзвам.
Лека вечер на всички  Hug

# 628
Ивонска, пожелавам ви приятно изкарване и наздраве! Много ми се пие тая бременност, ужас някакакъв!
Анджи, това е един от кошмарите ми!!!!! Защото нашия е много общителен понякога и обръща внимание на всякакви странни хора, а на нормални наглед тръгва да налита на бой - усещане някакво има, и ме е страх точно от такава ситуация. Стискам ти палци да не се повтаря, че настръхвам направо!

# 629
Анджи гадна работа - представям си какъв стрес е било за теб и Любо  ooooh!
Цвет аз трябва да водя в събота разбойниците на среща с дядо Коледа. Ако Боби реши да ги издържи за известно време сам ще дойда  Hug
Ив аз си дадох мнението отдавна, дори да се оказа, че не е в мой плюс  Wink
ПП. За срадя вечер поканена ли съм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт