ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 243
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Доре това със зъболекаря не е страшно. То и аз трябва да ходя, но всичко опира до пари. И аз имам да правя един зъб, той не ме боли, ама.....
Как са юнаците, Ивчо ходи ли на градина или засега си е у дома.
Как сте всички. Има ли още болнички?  newsm78
Хайде успешен ден на всички !  bouquet

# 46
По-добре сме...тежката артилерия щом е включена Confused...апетита си изгуби...чат-пат някоя мандарина ако изяде Rolling Eyes

# 47
Tea - fea,не се заяждам,но това не виждам по какъв друг начин мога да го разбера.

Така , знам,че трябва да отиде на лекар ,както и вие, просто я е страх и мисля ,че е добре спокойно да и обясним някои неща. Аз вече и писах на ЛС ,за да не "спамим темата". В темата се създава впечатление,че само един кръг от хора имат право да пишат за каквото си искат,а всичко друго е спам или се игнорира  Tired
Останете си със здраве !  Peace

ЗНам,че трябва да отиде на лекар , както и вие (знаете ).....
И аз знам,че трябва да отиде на лекар, както и вие знаете,че трябва да го направи.

Надявам се,че така вече съм го написала ясно  Peace

Мари   bouquet

# 48
Мари, казах ли ти Mr. Green

# 49
Здравейте на всички добрички мами!

Извинявайте, че така се вмъквам в темата Ви, но искам да ви кажа за една чудесна идея - става въпрос за набиране на средства за болното момиченце от левкемия Анджи. Две невероятни мами - едната в София, другата във Варна правят страхотни професионални фотосесии срещу сумата от 30-40 лв (може и повече разбира се  Hug), като паричките се даряват за Анджи, снимките наистина са невероятни, а каузата определено си струва. Ние се уговорихме с варненската мама да дойде тази седмица в Добрич и да ни снима, така че можете да се възползвате и вие, а колкото повече мами се съберем, толкова повече парички ще се дарят за Анджи  Peace Повече информация има тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439751.0 като вече направени снимки можете да разгледате ето тук: http://www.flickr.com/photos/mucuna/sets/72157622793857834/
http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/sets/72157622671925439/
http://www.flickr.com/photos/mucuna/

Момичета, каузата наистина си заслужава, а снимките са един прекрасен спомен!!!
Повече информация за деня и часа ще пусна по-късно!

Моля пишете ми на ЛС!

Поздрави,
Гери  Hug

Някой ще си прави ли снимки

# 50
  • Добрич
Чакаме повече информация от Гери за деня, в който ще могат да се направят снимки, че тя има връзка с майката, която ги прави.

# 51
По ТВ казаха,че в България били дошли 24 шейха от Дубай - милиардери.....Имали апетит към 5 области в България - туризъм, земеделие, търговия и др. За земеделието ще идват и ще влагат парите си в ....Добрич........Та...заръката ми е - оглеждайте се с 4 очи за шейхове тези дни и им кажете,че напр. нямам нищо против да ме направят част от харема си........

# 52
# 53
Добро утро!
Цоцоланке, сакън! Не се давай в харем! Laughing....

Аз бях чела, дори тук във форума /че къде другаде Crazy/ за един проект за хотел на брега около Камен бряг...Яйлата Tired...Що да не си дадем задниците на милиардерите Twisted Evil..Като ще да потекат едни пари в региона...блажени са верующите..мдаа Rolling Eyes

# 54
Честит рожсен ден на Мари - много здраве , щастие , късмет и успехи!   bouquet  bouquet  bouquet
 Весел празник!  bouquet
Бори на работа ли си днес ? Да намина за дискове , ако е удобно. Wink

# 55
Краси, утре  Wink

Мари, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и множество приятни изненади!  bouquet

# 56
  • Добрич
Честит Рожден Ден, Мари! С пожелание за много здраве, щастие и много любов!
Весел празник
!

Краси, а шишарки ще ти трябват ли?

# 57
Мари, честит рожден ден! Жива и здрава да си, щастлива и обичана! Хубав празник днес!  bouquet  bouquet  bouquet

Мамите на болните - оправиха ли се болните дечица?

Нещо ново в Добрич има ли? Новогодишни украси напр.? Универсалния направиха ли го и въобще какво ще го правят него? Лятото втория етаж никакъв го нямаше.......

# 58
Нещо ново в Добрич има ли? Новогодишни украси напр.? Универсалния направиха ли го и въобще какво ще го правят него? Лятото втория етаж никакъв го нямаше.......
Как какво - hahaha МОЛ  ....Украсите са стандартни, както всяка година от около 3-4 насам, но все пак добре, че ги има Wink

# 59
МАРИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! БУКЕТ ОТ НЕЖНИ ПОЖЕЛАНИЯ ДАРЯВАМЕ ТИ С ДВЕ РЪЦЕ И РАДОСТ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ ЖЕЛАЕМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт