ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 254
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро на всички мами  Hug

Влизам да Ви кажа, че паричките за Анджи вече са събрани напълно, и сега всичко е в ръцете на лекарите и Господ, аз лично вярвам, че всичко ще е с щастлив край  Praynig

Малена още не ми е писала, предполагам, че има и други нужадаещи се дечица, на които може да се помогне поне финансово  Peace В момента в който имам някаква информация ще пиша веднага тук  Peace

Хубав ден на всички
(от сега е слънчев като гледам), ние с бебе Гоги ще се отдадем на разходки  Peace
Гери

# 61
Това е чудесно! Дано детенцето се възстанови напълно Praynig
А идеята за фотосесия е много добра и аз лично бих се включила по този начин в коя да е кампания за събиране на средства за болно дете...

# 62
  • Добрич
Добро утро.
Гери, чудесна новина, и аз следя новините по тази кампания.
А фотосесията ми се щеше да я направим. Все пак, ако Малена реши да дойде в Добрич, информирай ни!

Мари, честит рожден ден!

Цоци, какви мераци отривам в теб, хареми разни.. Laughing Хормоните ти явно доста си играят с теб. Wink

# 63
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИ, С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ

# 64
Благодаря ви за пожеланията  bouquet
Почерпете се за мое здраве Laughing

# 65
  • Добрич
Честит рожден ден, Мари!
Да си здрава, много щастлива и обичана!

# 66
  • гр.Добрич
Честит рожден ден Мари!!!  bouquet

# 67
  • Добрич
Добро утро момичета Hug

Хайде по едно кафенце и да бягаме на работа

# 68
didi_demi благодаря за кафенцето . Къде сте всички ? Никой не пише.... Има ли още болнички ?  newsm78

# 69
Брех, никой не е писал днес Rolling Eyes

# 70
  • Добрич
Мда, няма кого да поздравим, няма кого да издразним...

# 71
Брех, никой не е писал днес Rolling Eyes

Без бой нищо не пиша! Crossing Arms

# 72
Добро утро ! Брей никой не пише, голям застой......  Rolling Eyes Къде сте всички...  spinki, Ленка къде се изгубихте ?

# 73
Добро утро!

Петък е много хубав ден - след него идват събота, неделя - урааааааааааа..............

Как е петъчното настроение?

Я се стройте в две редички и се похвалете или оплачете......Синеочке, напр. не си се отчела дали започнаха да дават ябълки при вас в детската? Че не отиде на родителската - не отиде, ама поне ябълките дойдоха ли в чиниите на децата?

И поздрав - http://vbox7.com/play:d24eb4c7

# 74
Добро утро!
Цоцоланке, дойдоха ябълките, но не крачка настрани от нарежданията на Общината...Намерила съм аз към кого да се обръщам със сигнал относно храненето в детската градина...Та тя Общината им нарежда качество и количество на продуктите...И когато един директор не е широко скроен да се бори за по-добро хранене, си стоим с маргарина, колбаса, тестяните баници и ябълките два пъти седмично.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт