ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 255
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.Добрич
Добро утро.
Тази нощ аз гледах бебоците и въобще не съм спала. Най-накрая се успокоиха към 7.30 и Ивайло дойде и ме събуди. Сега направо едва гледам.

# 76
Дори не ги ли извеждаш още на разходка? Супер е времето Wink

# 77
  • гр.Добрич
Днес излизахме. Даже Ленка ме видя. По центъра духаше много силен и студен вятър, но в градската градина беше по-тихичко. Сама с близнаците не съм излизала. Чакам и таткото да е свободен, че ставаме много.

# 78
  • Добрич
... си стоим с маргарина, колбаса, тестяните баници и ябълките два пъти седмично....

При нас ябълките преобладават, но тук там се вмъква сокче и най-вече доказания с полезността си компот  Confused

# 79
  • Добрич
Добро утро, момичета Hug

Хайде на кафенце и закуска  Wink

# 80
Днес е Ден на християнското семейство! Бъдете живи, здрави!

# 81
  • Добрич
Честит празник на всички!
  bouquet

# 82
Честит празник на всички!
  bouquet

И от мен!

# 83
честит празник и от мен момичета!!!!!макар че пишя рядко но не пропускам да ви чета family4 babydust7   bouquet

# 84
Аз съм си тука ама не съм влизала из форума отдавна. Сега се зарибих във Фейсбук-а, копая, плевя, сея,торя....Да не ви разправям, много работа  ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Хрисито най-накрая няма вече сополи, черните капки вършат чудеса, само за ден.
Спинки, днес май беше изоставила таткото самичък?
Много ходя и затова нямам време за форума, при тия Т' няма да се заровя пред компа я   Mr. Green Laughing
И аз ви пускам един поздрав за настроение, предварително се извинявам за песента ама на тази ги сварихме на кеф  Mr. Green Laughing

http://vbox7.com/play:afcb4404   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 85

И аз ви пускам един поздрав за настроение, предварително се извинявам за песента ама на тази ги сварихме на кеф  Mr. Green Laughing

http://vbox7.com/play:afcb4404   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

На моето дете като му пея "Хей ръчички" то се мъчи да щрака с пръсти, обръща го на кючек милата

AnGeLcHeTyYy , ходили вече на гинеколог?

# 86
  • Добрич
Добро утро.  bouquet
Днес сутринта беше доста хладно, но сега май временцето е супер. Който може да си позволи, да излиза по разходки.

Добре, че са новините, та от там да рабера, че през нощта е имало слаб трус в областта. Този път, за радост, съм проспала събитието.

Хубава седмица на всички!

# 87
  • гр.Добрич
Добро утро.

Аз бях будна, но в движение и не съм усетила земетресението.

Ленка, аз забавлявах баткото на Дървения град, а таткото въртеше тегели около него. Laughing

Пак нямаме вода. Всеки ден копаят пред нас и не могат да оправят проблема. Ставам днес и се каня да пера, защото малките изпонапикаха и оповръщаха всичките си дрехи, а то няма вода. Бясна съм.

Момичета някой има ли отзиви за д-р Желева. Била хомеопатичка, но дали е класическа или боаронска незнам. Хвалеха ми я.

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 11:13 от spinki

# 88
На ръба на втора страница да хвана темата и да я измъкна малко Laughing

# 89
  • Добрич
Аз, въпросното земетресение не съм го усетила и нямаше да знам, ако майка ми не ми беше казала сутринта   Whistling

... копая, плевя, сея,торя....

Ленка, какви ги върши  Wink

Общи условия

Активация на акаунт