ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 265
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
коментара по новините за земетресението беше много смотан- "беше отчетен трус 370км. източно от София и усетен в някои добрички села", мисля че беше по БТВ

# 91
коментара по новините за земетресението беше много смотан- "беше отчетен трус 370км. източно от София и усетен в някои добрички села", мисля че беше по БТВ

Ами Добрич е на около  500 км. от София, което означава,че Добрич и по-точно селата на Добрич са доста навътре към вътрешността, посока София и Добрич е една огромна област. Това може само да ни радва. Следователно Добричка област е към София с около 150км. - не е лошо.......(имайки предвид,че последното село е най-много на 50 км. към София).......Да им подарим на бТВ карта на България newsm78

# 92

... копая, плевя, сея,торя....

Ленка, какви ги върши  Wink

Ми като няма какво да правя  Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green

Ако не сте вие нямаше да знам, че е имало земетресение  Wink

# 93
Здравейте. Нямаме ли някоя Катя из темата, че да я поздравим. Днес било Св. Екатерина  Hug  bouquet

# 94
  • Добрич

Ами Добрич е на около  500 км. от София, което означава,че Добрич и по-точно селата на Добрич са доста навътре към вътрешността, посока София и Добрич е една огромна област. Това може само да ни радва. Следователно Добричка област е към София с около 150км. - не е лошо.......(имайки предвид,че последното село е най-много на 50 км. към София).......Да им подарим на бТВ карта на България newsm78

Колкото и да сме близо до София, според БТВ, то сме от към северната страна, което е равно на неблагоприятната и безперспективна страна, за съжаление.

Веси, май нямаме Катя, или ако имаме незнаем  newsm78

# 95

Катя - Кремена - все с К......Щом е за почерпката - купувам ти бързо риза........

# 96
  • гр.Добрич
Катя - Кремена - все с К......Щом е за почерпката - купувам ти бързо риза........
  hahaha

Mами, някоя от вас ползвала ли е нещо от алтернативната медицина срещу колики? Тези деца се побъркват. Първо бяха запечени, после повръщаха, после се подрискаха. Купих антирефлуксно мляко и бяха добре 10 дена. Сега и него повръщат и пищят като заклани. Големи болки в коремчетата и се извиват на дъга.

# 97

Ето и предложения за ризата, а може и рокля:

# 98
Някой да знае къде в града има магазин, който да продава обувки на завод Флавия Пловдив.

# 99
Спинки не мога да ти помогна , мила съжалявам! Confused   Дано намерите правилното решение по бързо и да се оправят момчетата.  Praynig

# 100
  • гр.Добрич
Весе, те сега продавачите на обувки взимат отвсякъде, така че трябва да попиташ, ако търсиш нещо конкретно. И заводите се прекръстиха 100 пъти. Флавия не беше ли бившия Петър Ченгелов?

Я всички да се изредите по още 1 път с бебета, че да си припомните периоддите на колики, зъби и т.н. Малко сепричастност искам аз, амаха  Mr. Green

# 101
  • Добрич
Милата Спинки, добре помня периода с колики, няма нужда да си го припомням  Crazy

О, незнаех, че съм нарочена да черпя днес  Mr. Green
Е, ще почакате до утре  Wink

# 102
Милата Спинки, добре помня периода с колики, няма нужда да си го припомням  Crazy

О, незнаех, че съм нарочена да черпя днес  Mr. Green
Е, ще почакате до утре  Wink

Не стига,че не черпи, не стига,че ни изпитва търпението......ами на всичкото отгоре ни дразни,че все още помни.......Кеми, грешиш, не помниш! Я бързо на поправителен за съпричасност към Спинки........Спинки, задръж положението до януари месец.........Тогава ще призовавам и аз за съпричасност.........

# 103
  • Добрич
спинки, спомням си мнооого добре коликите на моите бебоци.
При Деси най- ефикасно действие имаха едни немски капки, май се казваха бебинос.  НО след това имаше май протеворечиви мнения за тях.. Както и да е, Деси е гледана по старата теория, нищо общо със сегашните разбирания. Wink Жива и здрава ми е, пу-пу!

При Пепи не действаше почти нищо, голям зор беше. Бяха му изписали еспумизан капки, но не съм убедена, че помагаха много. Мъчението беше до четвъртия месец. Рев, болки, напъни, пръцкане, тормоз почти денонощен.
Слагахме го на бедро, с коремчето надолу и му галехме гръбчето - помагаше за 10-на минутки поне.
Той пиеше фризовом до 4-5 месец (но не се сещам защо го пиеше) Embarassed

Чувала съм за камомила, на бойрон, дават по 5 гранулки 3 пъти дневно (може би). Не знам до колко е ефикасно.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 17:27 от анушка

# 104
Здравейте!Искам да попитам дали някоя мама знае нещо за д-р мартин Милев(акушер-гинеколог).Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт