ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 266
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Добрич
Има всякакви видове обувки. Ние ходихме в събота и купихме хубави маратонки за 15 лв.

# 676
Има намаление на детски и бебешки обувки в магазина на Делфи Прим, до 30.01.2010 г.

А къде се намира магазина?

# 677
  • Добрич
Едва ли ще разбереш, колкото и аз разбрах  Wink
Кажи на мъжа си да те заведе до бившия завод Добруджанска мебел, в двора, в едно от магазинчетата - там е.
Адрес: бул.25-ти септември 49, тел.655013. Мобилният не можах да го запиша  Embarassed

# 678
Брееей, ей на това му се вика зима..не можем да стигнем до компютрите  Mr. Green

# 679
  • Добрич
Додрапахме някак днес  Joy
За утре не се знае. Слушам пътищата са затворени почти навсякъде, а малкото отворени ги затварят.

# 680
  • Добрич
Добро утро.  bouquet
Каква зима само!

Ако не държах малкия сутринта за ръка, щеше да се е овъргалял във всяка преспа, която "срещна" в двора на детската градина. Срещу обещанието да му позволя довечера да си поиграе хубаво на снега, се държа прилично и скочи само в 2 малки преспички. Wink Като го гледам как се радва на снега, не ме е яд толкова на времето. Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 681
Хубава зима е относително понятие за нашите ширини Confused...докато не спре водата и токът може и да се радваме на снега Twisted Evil

# 682
  • Добрич
Ние сутринта не можахме да разровим колата и ходихме пеша до детската. Много весело беше по пътя. Малко се поизморихме и изпотихме, че баир изкачваме, но пък не беше за изтърване. Ванко така се радваше, като газеше до колене в снега, там където нямаше стъпки. Бях му взела резервни панталон и чорапи и го оставих да влиза в снега, колкото си иска  Laughing

# 683
  • Добрич
Малко снимки от вчера и днес.

Сбирката за утре остава ли? Или ще му мислим утре...

# 684
Аз днес не пуснах Ивка на училище.Изплаших се от снега.

Сбирката за утре остава ли? Или ще му мислим утре...
Кеми,то преброяването стига до 1 Mr. Green
Аз ще кажа 2,но само двете  Laughing

# 685
  • Добрич
Няма лошо, де. Какво, ще се видим, ще поговорим - аз съм ЗА!  Peace

# 686
аз казвам 3! Laughing

# 687
Аз пак ще съм от отсъстващите, в този студ немърдам никъде, от леглото до компютъра и пак обратно, от 2 дни ми носят и храната в леглото, обаче незнам колко още ще ме търпят  Grinning
 Сега поне имам малко занимание с мартениците, обаче малко бавно стават , вие как ги правите по 100-200 незнам, аз днес ако направя 20 ще е много  Embarassed

# 688
Къде е явката за утре? Само да не е на Орехчето Wink, че трябва да наема снегорин

# 689
Ако има кой да гледа Хрисито съм 4... Ще кажа утре Simple Smile
Голям сняг! Ама му се кефя, нищо че ринах сняг преди два часа, а вече не си личи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт