ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 274
  • 745
  •   1
Отговори
# 660

На среща ще се пласирам естествено Wink...Всъщност продължава се по познатата схема - първо продукция, пък после др. съществени подробности Laughing

Нали за мартенския базар се наема място, както правят и другите продавчи на мартеници, мисля че беше 3лв. на ден, само, че кой ще ги продава?

# 661
......само, че кой ще ги продава?
Ей на, от този въпрос не можем се отърва вече трета година Laughing

# 662
  • TX
...................

Хубава неделя ви желая и хубава седмица утре!

Ето ви една снимчица - ЦъкHug Hug Hug за всички ви!
Страхотни са , да са Ви здрави и щстливи и Вие да си ги гледате и много да Ви радват  Hug
Ние се спряхме на 3  Joy

# 663
Здравейте, момичета!
Малко ми е неудобно така да нахлуя в темичката ви..   Embarassed , за което се извинявам.(

Търся да продам на някого бебешки шезлонг и бебешко столче от 0+. В отлично състояние са, напълно запазени. Жал ми е да стоят неизползвани. Давам ги на половин цена. Шезлонга е 35 лв., а столчето - 45лв.

Ето тук може да видите актуални снимки http://picasaweb.google.bg/bebesimona08/StolIShezlong?authkey=Gv … gCLCEmprZ2Yj__wE#

Извинявам се още веднъж... Embarassed

# 664
Здравейте,всички бъдещи и настоящи мами от Добрич... и аз малко неуместно да се вмъкна.......трудничко се доверявам на лекари и винаги държа да ми бъдат препоръчани.Знам че ще има различни мнения,но и знам че тук са подходящите хора които да ме посъветват.Та...кажете лекар на когото да се доверя за проследяване на бременността ми..предстои ми да го сменя тази седмица

# 665
  • Добрич
eli__ , здравей!
Кажи при кого си била, че да не ти препоръчаме него  Wink

# 666
Търся да продам на някого бебешки шезлонг и бебешко столче от 0+. В отлично състояние са, напълно запазени. Жал ми е да стоят неизползвани. Давам ги на половин цена. Шезлонга е 35 лв., а столчето - 45лв.

Утро77,може би не знаеш,но има много удобен сайт, където можеш да си предложиш нещата Simple Smile
prodavalnik.com

трудничко се доверявам на лекари и винаги държа да ми бъдат препоръчани.Знам че ще има различни мнения,но и знам че тук са подходящите хора които да ме посъветват.

Аз бих ти предложила д-р Милев,единствения недостатък е,че не изражда  Peace

# 667
eli__ , здравей!
Кажи при кого си била, че да не ти препоръчаме него  Wink

Ами следящата ме лекарка  е във Варна....изобщо не е удобно

# 668
Добро утро!
Цоци,прекрасни са ти децата!

Общината!На цена 7.50 лв.

Вторник или сряда,кой ден избираме за среща?

# 669
Общината!На цена 7.50 лв.

Вторник или сряда,кой ден избираме за среща?

Общината ще продава Crazy ...Аз имах предвид кой ще продава мартениците, не терена Laughing
За мен вторник не е удобен..сряда или четвъртък....

eli__ , от лентичката ти се вижда, че скоро си на финала, затова бих ти препоръчала лекар на частна консултация, но работещ в болницата, при когото и да родиш....Йорданов, Дянкова, Стоилов, Попова, Инджиев....сигурно има и други...Успех!

# 670
Мари има предвид , че местата от общината струват  7,50 лв на ден , а не като миналата година 3 лв.  Peace
Кой ще продава ще се разберем  на срещата. Peace Peace
Като бройки незнам колко мартеници  съм направила но при всички случаи са над 300 , започвам големите пижовци и  малко за закачане ще направя. Wink Wink
eli__ - както е казала МамиБлю   добре е да избереш д-р ,който работи в болницата. Всички ние  ходим при различни д-ри , ако ги изброим ще те объркаме  Laughing Laughing  И всеки д-р за едни е добръ , а за други не. Пожелавам ти направиш най- добрия избор и  леко раждане! Peace

# 671
Само да се оплача и пак ще си лягам-така ме боли гърлото, и така ме болят сливиците, че ми иде сама да си ги извадя, мъча се да се лекувам с едни бабини- елачи, за сега имам малък напредък, но цялата къща вуни на ракия, на мен не ми пречи, нали ми е запушен носа, обаче детенцето като заспи и немърда цяла нощ  newsm78

Някой нама ли някоя позната- агроном (може и мъж, дори и пенсионери), трябва ми продавач за агроаптека, обаче е в Карапелит, но с добри условия

От общината пак ли се борят с кризата с тези 7.50

# 672
Аз пак не съм разбрала Embarassed
Имам идея и за продавач Laughing

За срещата да се преброим за сряда,че в четвъртък е бабин ден и ще лудница.

# 673
  • Добрич
Има намаление на детски и бебешки обувки в магазина на Делфи Прим, до 30.01.2010 г.

За срещата да се преброим за сряда,че в четвъртък е бабин ден и ще лудница.

1

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 15:09 от kemi

# 674
Има намаление на детски и бебешки обувки в магазина на Делфи Прим, до 30.01.2010 г.
Охо...а намалението само на зимни обувки ли е или има маратонки примерно или пък пролетни? Добро ли е намалението?

Общи условия

Активация на акаунт