ДОБРИЧка предКоледна тема (62)

• 23 289
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Случва се човек да сгреши.

Случва се  Simple Smile

И аз мисля, че не изражда...

Един повод за размисъл и дискусия:...
 ...Давайте да се стягаме и да измисляме всичко от...до...

Кога и къде  Mr. Green

# 646
Днес си купихме с Мари материали и аз вече имам 100-тина мартеници направени! Wink  Супер са за отказване от цигарите  Laughing

# 647
Мамчета има ли разлика между 2д и 3д ехографите?

# 648
Да има голяма разлика на 3 Д и 4Д се виждат някои неща много по - добре. Но да не забравяме , че добрия д-р и на 2 д ще види   каквото трябва. Peace

# 649
Да има голяма разлика на 3 Д и 4Д се виждат някои неща много по - добре. Но да не забравяме , че добрия д-р и на 2 д ще види   каквото трябва. Peace

Да така си е благдаря много.  bouquet

# 650
  • Добрич
Браво, Краси! Голяма производителност  Hug Аз мисля, да се хващам сериозно тази събота и неделя. Значи засега сме 3-ма човека, които ще правят мартеници. Други желаещи, да има? Не се съмнявам, че можем да направим количество.

# 651
Браво, Краси! Голяма производителност  Hug Аз мисля, да се хващам сериозно тази събота и неделя. Значи засега сме 3-ма човека, които ще правят мартеници. Други желаещи, да има? Не се съмнявам, че можем да направим количество.

По този повод,много моля да съберем малко членски внос,че вече сме на червено!
Доста отдавна не сме събирали пари. С тези който имахме изкарахме новогодишния базар и накупихме по-голямата част от материалите за мартенския.

А,ако ви интересуват подробности за базара може и една среща да си спретнем Laughing

# 652
  • гр.Добрич
Най-добре е настина да има среща, че така и не се разбра ще продължаваме ли, къде ще оползотворяваме паричките и т.н.

# 653
Само мартенички ли се продават на базара  Thinking newsm78

# 654
  • гр.Добрич
Само мартенички ли се продават на базара  Thinking newsm78

На мартенския базара - да. Също може и картички с мотиви за първа пролет.

# 655
Кога доло-горе започва базара, аз също ще правя, но от понеделник, като го няма малкото зверче из къщи, мога да налепя и някоя картичка

# 656
Кога доло-горе започва базара, аз също ще правя, но от понеделник, като го няма малкото зверче из къщи, мога да налепя и някоя картичка
Обикновенно базара е седмицата преди първи март и да хваща и първи март, но датите ще ги уточним .

# 657
  • Добрич
Явно другата седмица ще трябва да се видим.

# 658
Как сте, момичета???????

Аз още не мога да се организирам, само минавам да ви кажа,че всички сме много, много щастливи със Сами.....Въртим се в познатия кръг - памперси - спане - колики(кой искаше съчувствие - има го вече)-реване от време на време, но въобще не се оплаквам.........

Хубава неделя ви желая и хубава седмица утре!

Ето ви една снимчица - ЦъкHug Hug Hug за всички ви!

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 17:03 от Мама Цоцоланка

# 659
Ние се завърнахме...е, не се научихме да караме ски...може би трябваше да имаме такива за трева Laughing...

На среща ще се пласирам естествено Wink...Всъщност продължава се по познатата схема - първо продукция, пък после др. съществени подробности Laughing

Цоцоланке, прекрасни са ти децата...Радвам се, че влизаш в релси, то така си и трябва де. Имаш сериозен тренинг вече Hug

Общи условия

Активация на акаунт