146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 765
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, Мишке, страхотна е Mr. Green А за казването - то е ясно, ще си кажем Joy

# 616
Матовата госпожица успях да я оправя. Следва Петкината - невероятна е, ама ще се убедите по-късно сами.
Един компромат и останалите
Надявам се хер Матов да е приготвил пушката  Joy

# 617
Мише да ти е жива и здрава малката принцес, много радостно детство да има и да правят много пакости с кака си.
Вие преместихте ли се в новата къща? Как мина ремонта с майсторите?
Веч вече нямам търпение да видя снимките, ама да не си помислиш, че ти давам зор.  Mr. Green
ДА ви питам тези детските кухни от каква възраст могат да се ползват от децата? Моят да ли е много малка  newsm78

# 618

Веч вече нямам търпение да видя снимките, ама да не си помислиш, че ти давам зор.  Mr. Green

Не даваш, бе! Ето я - в цялата и прелест. Но това е само една част.

# 619
Вечке, аз кво съм ти направила, че питаш за пушката на Матов Mr. Green И после Алекс ти бил приятел Rolling Eyes

# 620
Вечке, аз кво съм ти направила, че питаш за пушката на Матов Mr. Green И после Алекс ти бил приятел Rolling Eyes
rotfImbo rotfImao smile3532 smile3534 smile3521

# 621
Ни съ смей, щот ша развалим зглядата между нази smile3513

# 622
Отдавна не съм се смяла така. Съжалявам, че пускам постинги само със смайлита.
Гея, Алекс си ми е пръв приятел, а той дали ще си остане такъв с Алекс е друга работа.  Mr. Green

# 623
Абе приятел, не приятел - що трябва Матов да го гони с пушката Crossing Arms

# 624
Абе приятел, не приятел - що трябва Матов да го гони с пушката Crossing Arms
Аз ша го спася! А той Матов ша стяга пушката за другите. Да я пази само за Алекс.  smile3534

# 625
Виж ся, Мата каза давам я Party Що трябва да ни стреля Матов, след кат имаме сделка Mr. Green Ша са обичат младите, нема да се пуцат Blush

# 626
Сега гледам снимките  Simple Smile Децата са големи сладури,но и майстора фотограф си го бива!
За водните знаци знам ,че се правят и под Word,но Фотошопа има повече възможности.
Вечерница,запали ме да си инсталирам Лайтруума  Grinning .Само се чудя кога,че чакат куп други задачи.

# 627
Пу-пу много са ни хубави децата, благодаря за снимките.
Мише наздраве, да ти е честита рожденничката!
Днес бях на коледен базар в детската градина. Събирахме пари за болните от лепра деца в Индия. Децата бяха продавачи и моят син ми продаде четири салфетки, апликирани с Дядо Коледа за 5?. Така се впечатли, че сега ще ни прави домашен базар.

# 628
Кога и Крум пропя чалга?

# 629
А така - снимки!!! Grinning

Пете, дано в къщи никой не се сърди, но това дете ти е одрало кожата. Единствено очите са на баща и. Иначе муцуна,
мимики, излъчване - 100% Петка Laughing .

Мата, Матов не го мисля - невероятна красавица е Алекс. И е пораснала безумно ooooh! .

Вечке, нахитряла си Wink.

Общи условия

Активация на акаунт