146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Die Siedler von Catan  Wink

# 646
Благодаря за отговорите, златни сте! Ще докладвам народа харесал ли е фондюто. По други Swiss изобретения си падат - на раклета преяждат винаги.

Ние имаме писта, подарък. Хем място, хем време. Не играят много с нея. Иначе стаята им е с огромен килим с улици, къщи, паркинги. Карат си колите на него, не се карат, място има за всички. Виж бандитката като се намеси, вече става меле.

# 647
Петка,ако ти е интересно  2006 г. Крум спечели Годишните музикални награди на телевизия ММ за дебют.Имаше много готини парчета,текстовете също ми харесваха.Снощи случайно попаднах на новият клип с припев Май''''та ти .И това се върти по доста канали в България.Амам вече от нищо не се учудвам,за съжаление!
Крум 2006
Уф,аз уж да не говоря за болести....втръсна ми вече,но да се оплача!Може да намеря съвет!
Днес бях на лекар.Първоначално ме шокираха с възпалено ухо и бронхит,а после отидох на HNO i и ме пооспокоиха.Оказа се ,че от хремата която имам синусите са ми се задръстили(напълнили).Отит нямам,правиха ми тест на слуха и няма проблеми.Накрая 10 мин.инхалация с кортизол .Преди седмица спрях антибиотик и доктора реши ,че не е бактерия,а е от вируса.Сега пия ибупруфен и някакво хапче за бронхите.Нагрявам се с infrarot Lampe,а след малко инхалации(Ако не се събуди детето!).Кашлям като магаре! LaughingКога ще има избавление от гадните вируси не зная,само мъжа да не сдаде багажа ,че съм загубена. Praynig
pepelyashka и аз мислех да купя Carrera- пистите с колите,но сметнах ,че е малък още(Тити е на 3).Интересни са му влакчетата които вървят по линия.Много играчки накупих,част от тях дадох вече(сърце не трае да стоят в килера) .Ето какво купих аз,копирам направо поръчката ,че нямам нерви да редя по едно:
1824632     1     Learntop Maxi 2    
2.1    1678159    1    LEGO, 5608 DUPLO Ville Eisenbahn: Starter Set    
3.1    1874090    1    Spielesammlung "Meine 6 ersten Spiele" im Metallkoffer    
4.1    1036561    1    1352 Polizei-Streifenwagen    
5.1    1773577    1    1645 Traktor mit Forstanhänger    
6.1    1525843    1    Kugelbahn

Лаптопа и кугелбаана са вече в употреба и съм адски доволна.Малкият има още едно желание за багер,само това му е в устата,ще трябва да му го изюпълня!
Доста играчки не съм накупила,но като се има предвит ,че одавна не съм го правила е оправдан разход.
Искам да си сложим ТВ в спалнята,но искам да е нещо на стената(високо от детето).Решила съм днес или почивните дни да потърся,продаваха някъде стойки за телевизор?Идеи?
surfline,как е детенце?
Обещавам да не говоря вече за болести! Simple Smile

# 648

Коя от всичките? Simple Smile

Сърфи, мерси и на теб  Hug

# 649
Сесилия,
при синузит моя УНГ ми каза в никакъв случай инфрачервена лампа. Взъпаление е, от топлината ще стане по-зле.
Купи си душ за носа по-добре. Гадничко е, но помага.

Майра, знам ли?  Embarassed Аз имам една ама пусто мъжът ми мрази настолни игри и не съм я играла никога  Cry

# 650
  • Германия
Сесил, такава стойка имаме. По-скоро е "закачалка" но това е за плосък ТВ, нормалният ни в спалнята е...върху шкафа отгоре. Всичките техники Мартин е качил нависоко точно заради децата (пък и признавам си, като са толкова нависоко, си спестявам доста прахобърсане) Mr. Green

Въодушевихте ме за пистата, ще се прежаля. За кратко се поколебах, дали за тези пари да не си купя нова Babytrage, но жертвам кръста си, за сметка на нервите.

# 651
Сесилия, благодаря добре. Явно е била преяла Rolling Eyes . А твоят?

Майра, колко души ще играете? Ние имаме много настолни игри та за това - да знам в какви да те ориентирам Mr. Green.

Пепе, що не си ушиеш носилото? Wink

# 652
Сърфи, 17 бяхме записани, последно като гледах бяха потвърдили 7 още веднага ..но във всеки случай няма да сме по-малко от 10 човека ..

# 653
Пепе ,аз за плосък тв се замислям!Шкафовете не плашат детето ,качва се със стола и е горе.Какъв е този интерес ,какво е това чудо бре,всичко трябва да се провери!Дигнали сме ръце с баща му от тези любопитни очи.А за пистата-не я купих,защото си мисля,че бързо ще и види сметката,то нищо не е вечно,ама все пак!
surfline ,добре е ,познавам по белите! LaughingДнес спира АБ .

# 654
Чудесни са хлапетата! Пораснали, много чаровни. Бонбони!
Петка, тази ми е любима. Един вид "олеле, къде попаднах" Grinning

Мате, нищо няма да кажа, само ще те погледна. Grinning

Баткото ни също я има пистата. Голяма игра пада, обаче мъжа ми го чака поправка на количките. Едната Ева я хвърли от втория етаж в мазето, а другата пострада на един завой ми се чини. Mr. Green

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 17:03 от Мамункова

# 655
Майра, вземи Bluff, супер е ако играят повече от  3ма Peace

Жабе, взето от контекста не ми говори нищо онова изречение, gesetzlich pflicht или freiwillig си застрахована?

Аз не съм много спец по приликите на деца и родители, но за Яна знам- това дете не е от майка си Laughing

Весел уикенд и дано по-снежен!

# 656
Da,  Bluff  и тази първата, която ти написах - черните истории. И двете са супер за повече хора. Peace

# 657

Жабе, взето от контекста не ми говори нищо онова изречение, gesetzlich pflicht или freiwillig си застрахована?

freiwillig проблема е там, че задължително било и пфлеге, но доколкото знам не е задължително  newsm78  newsm78  newsm78

# 658
  • Германия
.....
Пепе, що не си ушиеш носилото? Wink
Ууууу, не ща! Абсурд да докарам сигурността и качеството на приличните носилки. Просто трябва да изтърпя още месец-два, за да напъхам Вал в носилката за по-големи.

# 659

freiwillig проблема е там, че задължително било и пфлеге, но доколкото знам не е задължително  newsm78  newsm78  newsm78

Задължително е. PflegePFLICHTversicherung.

Общи условия

Активация на акаунт