продукти за тънка коса без обем

• 43 827
  • 107
  •   1
Отговори
# 75
Извинявам се,ако въпроса ми е глупав,но..Вярно ли е,че тъмната боя удебелява в малка степен косъма?

# 76
  • при него
Извинявам се,ако въпроса ми е глупав,но..Вярно ли е,че тъмната боя удебелява в малка степен косъма?

Това можеш да го постигнеш с безамонячна боя, защото тя не влиза вътре в косъма, а прави защитен филм около него. Косъма става по-плътен и така като си хванеш косата в дланта се усеща, че е по-дебела опашката. Освен това дават страхотен блясък. Проблема е да попаднеш на истинска безамонячна боя, най-широко рекламирания Кастинг Крем Глос вместо амоняк има други гадости, така че не се подлъгвай с нея. С безамончна на Пол Мичъл съм се правила и наистина става страхотно. Това е приложимо само ако нямаш много бели коси, както и ако искаш цвят близък до твоя.

# 77
този бебешкия ще го ползвам,че ми трябва нещо добро,пък ако и евтинко още по-добре..
да се оплача..от сухия шампоан,ако не го ползвам косата ми се омазнява страшно в корените..сякаш се е пристрастила към него или по-точно аз-не мога без него..ако го нямаше абсурд втори ден хубава коса..
понякога направо се чудя защо Бог ми е дал такав коса..не се издържа.. #2gunfire #2gunfire
то не бяха стилизанти,шампоани..какви ли не чудесии..
да попитам ами къната,например безцветната дали ще уплътни малко косъма..това да е боядисам дори съвсем лекичко от моя цвят ми се е забила в главата още от лятото newsm78 ,някъде е аз бях чувала,че прави косама по-дебел,но ако не оцеля пък боята може да не остана и с моята си коса..

# 78
# 79
  • при него
този бебешкия ще го ползвам,че ми трябва нещо добро,пък ако и евтинко още по-добре..
да се оплача..от сухия шампоан,ако не го ползвам косата ми се омазнява страшно в корените..сякаш се е пристрастила към него или по-точно аз-не мога без него..ако го нямаше абсурд втори ден хубава коса..
понякога направо се чудя защо Бог ми е дал такав коса..не се издържа.. #2gunfire #2gunfire
то не бяха стилизанти,шампоани..какви ли не чудесии..
да попитам ами къната,например безцветната дали ще уплътни малко косъма..това да е боядисам дори съвсем лекичко от моя цвят ми се е забила в главата още от лятото newsm78 ,някъде е аз бях чувала,че прави косама по-дебел,но ако не оцеля пък боята може да не остана и с моята си коса..
Ако говорим за безамонячна боя - нямаш проблем, дори и да не уцелиш цвета, защото безамонячната боя се отмива за около 1 месец.
Колкото до къната, който и фризьор да попиташ - ще ти отговорят едно и също "Къна се маха само с ножица". Ако например имаш къна , било то и безцветна и в дадеден момент решиш да се боядисаш с безамонячна боя - нищо няма да стане, няма да хване изобщо, а ако сложиш амонячна може да покрие доста неравномерно и да станеш "петниста".
Възможно ли е омазняването да идва от хормонален дисбаланс и затова никой шампоан да не действа добре ?
Ако искаш напиши ми на лични какво използваш  като козметика, какви маски, бои и пр. и мога да пробвам да ти дам по-конкретен съвет.

# 80
ами да ти кажа но при мене си е до ген де..майка ми е тя с тънка коса,сега по-малко се омазнява,ама нали защото остарява и защо ли си мисля,че като се боядисам или къносам и по-малко ще се омазнява незнам Confused

# 81
И аз съм наказана с тънка косица, ама ген , какво да се прави, мама е виновна  Crossing Arms Много добре ми пасна Paul Mitchell Extra Body Daily Shampoo и балсамчето - Paul Mitchell Extra Body Daily Rinse. От моя фризьор ги купувам, а последно си взех един продукт за обем в корена- Paul Mitchell Extra Daily Boost- мноооооого ми харесва, с кръгла четка и сешоар прави чудеса!  Flutter

# 82
Колко парички са шампоана и балсама?(на Т.Мичъл)

# 83
  • София
Колко парички са шампоана и балсама?(на Т.Мичъл)

И аз със същия въпрос и откъде  Praynig

# 84
Шампоана беше към 33лв., балсама- 29лв., и спрея за обем в корена мисля, че на 33лв. гo купих, не съм много сигурна. Името на салона ще ви го пратя на ЛС, за да не правя излишна реклама във форума.

# 85
Здравейте момичета, и аз съм с такава коса. И понеже моята серия скоро свършва, и се чудя какво да си поръчам. Гледах в рибка има една серия за тънка коса с какао. Искам да попитам дали някой я е ползвал вече и някакви отзиви за нея. Благодаря, че ме изчетохте!

# 86
  • Belgium
Хайде и аз в отбора  Laughing

Много съм доволна от шампоана на EKS за фина коса  Laughing

Да ви питам от кои маски за фина коса сте доволни?

# 87
Чудя се всички тънки коси ли се омазняват бързо,защото моята каквото и да й сложа,както и да я направя,на 2-ри ден е ужасна,ни шампоани,ни маски,ни хуми,ни нищо  #2gunfire #2gunfire

# 88
Здравейте и от мен! И аз съм като вас - тънък косъм и коса склонна към омазняване. Пробвала съм няколко неща за справяне с проблема, като изключа гелове, пяна и лак за коса (понеже от тях косата много бързо се омазнява и ми се появява пърхут!):
1) балсам с жожоба на "Сери", който бил и с талк и термозащита; може да се използва с отмиване, ако искаш да постигнеш омекотяване на косата, но може да се ползва без отмиване, като се нанася във влажната коса и се оформя с четка и сешоар и ето ти обем! Обаче за съжаление допреди 3 години го спряха от производство, взимах го от фризьора си и то много изгодно 7-8 лева за литър!
2) професионален спрей за обем на "Шварцкопф" - върши работа, но понеже е по-лепкав, съответно и по-бързо омазнява косата, дори леко лепкавее
3) спрей за обем на ДМ - от около 8 месеца съм с него и като че ли съм по-доволна от този професионалния на "Шварцкопф", по-лек е, не толкова лепнещ.
Продължавам обаче да търся нещо по-ефикасно и достъпно като цена.
Относно шампоаните - някоя от вас може ли да ми препоръча и шампоан, от който косата да не става бебешки мека?

Май ще пробвам междувременно бебешкия на "Бюбхен"  Wink

# 89
  • до една звездичка
Чудя се всички тънки коси ли се омазняват бързо...

Май не. Моят косъм е тънък, но за сметка на това косата ми е гъста и не, определено не се омазнява бързо.

Аз не ползвам специални шампоани. В момента я мия с Orzene с бира - не е лош. Маска от готовите - Миосотис, а зимата правех около месец, месец и нещо домашната маска с тривитаминол.

Аз се записвам по-скоро да прочета от коя пяна за коса и стилизант за чупливи коси сте доволни вие, защото моята коса, след като родих, се промени драстично.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт