Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 693
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София

ей мъ на тренирам за купоните по Коледа:

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

охх знаех си, че ще ме развеселиш Crazy Crazy Crazy

ама ти яки тренировки, я кажи де ще одиш??? ама като гледам колко си пъргава и с какви рога си, можеш да вземеш и Нериманчето с теб - лика-прилика сте си  Joy Joy Joy

# 106
Мишелка,много хубаво клипче и музиката готина.Как са подбрани моментите,където очите на Демир говорят толкова много.

Когато си пуснах клипчето,в дясно имаше други клипове,и пуснах един от тях,въпреки,че доста ми  беше  неприятно.
Първо ми направи впечатление,че дори Мурат не изглежда толкова добре.Когато е до Туба просто двамата си подхождат много а много.Може само като екранна двойка,но просто много  си отиват.

# 107
  • София

ей мъ на тренирам за купоните по Коледа:

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

охх знаех си, че ще ме развеселиш Crazy Crazy Crazy

ама ти яки тренировки, я кажи де ще одиш??? ама като гледам колко си пъргава и с какви рога си, можеш да вземеш и Нериманчето с теб - лика-прилика сте си  Joy Joy Joy

А не ся нема съ обиждаме аз такиви

Нериманки не взимам на купон.
А къде ще ходя още не знам важното е да съм тренирана

# 108
Привет! Какво хубаво временце, та и аз реших да му се порадвам и да се поразходя, че да се настроя за днешния епизод. Но вие както винаги сте много активни и сте изписали 8 страници, а ви оставих на 2-а. Браво, хубави клипчета, снимчици, а коментарите са без грешка - благодаря за което, на всички. Hug

# 109
  • София
Мата, ама как си хванала Нериманчето на фокус - просто пИрфЙектно hahaha hahaha hahaha

айде да ви черпя с първото си клипче - изцяло направено от мен Crazy Crazy

песента е по молба на Ив Аси и Демир - Better in time

оххх забравих да кажа, че клипчето е с неизлъчвани кадри  изцяло  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 16:30 от Морганчето

# 110
Мишел, момичета, не се дразнете от постове-хули.
Винаги ще се намери някой да каже на група хора колко са тъпи че харесват това, което харесват, и да се опита да им го"докаже".

Такива опити са най-малкото  смешни и заслужават един добър присмех, а не яд. Все едно някой да се опитва да ми "доказва" как не трябва да харесвам салата от марули. Grinning Grinning Grinning

# 111
Морганче,за енти път съм гледала тези кадри и въпреки всичко,пак си ревнах като гледах клипчето.Много трогателни моменти си подбрала.Браво.    Hug Hug

# 112
Морганчето, браво на тебе, аз докато се ровя там дето не трябва ти си натворила една красота  Hug

# 113
  • София
Морганче клипчето ще го гледам в къщи.
Що се отнася до Нериманчето хубаво съм я щракнала, ама чеки да видиш Сухито:
ГОЛЯМА ЧЕРВЕНА ТОЧКА

# 114
Здравейте и от мен,
В анкетата гласувах с първа опция, но все пак и другите жестове и поведение са важни.
По отношение на по-горните снимки смятам, че най-важното е не дали актьорите са били влюбени един в друг, а усещането което създават чрез образите си във филма.  Не ме интересува, кой с кого е ,важното е, че като  Аси и Демир ми изглеждатат адски влюбени и обичащи се.  Heart Eyes

# 115
Морганче,  smile3501 за клипчето, чудесно е!
Мата, а твоята фотография е трепач  Laughing.

# 116

Що се отнася до Нериманчето хубаво съм я щракнала, ама чеки да видиш Сухито:
ГОЛЯМА ЧЕРВЕНА ТОЧКА

Голяма чаровница  Mr. Green Mr. Green Joy

# 117
Мата-направо ме уби! rotfImao rotfImbo Аиде приятно гледане на серията на всички и за клипчетата - smile3501 smile3525

# 118
Мата я вземи направи и една на Мелек!  Laughing Laughing

# 119
Мата я вземи направи и една на Мелек!  Laughing Laughing

Да, това ще бъде черешката на сладоледа за тази вечер! Мата изтипосай я тази лигла! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт