Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 553
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София по рождение
към Дунавска баба: интелигентен

# 196
Да, Ихсан смени изражението си при вида на Сухи + Намък.  Thinking. Гледа жално, жално. Тя Нериман ги събира, а той нека си гледа, нищо друго не може да направи  hahaha.

# 197
Мерси,Морган аз ако може ще си сипя двойна доза,че неааам нерви вече.Ей в тази серия само дразнители бе и тоя келеш Али малко му беше боя #Cussing out.Ама и Демир,как ме ядоса не е истина......Тая лигавата Мелек била най-важна в живота му,пфууууу,как му се обърна езика да го каже Sick.За Керим какво да се приказва-честен бил с Дафне,малиии къв шамар бих му плеснала за тва изказване ааааа пак се вбесих ша си сипна още едно,ако не е прекалено нахално Whistling.

# 198
Без нерви дами!
Аз пък разбирам Мелек, и тя има право да обича, въпреки всичко.

# 199
  • София по рождение
Без нерви дами!

не може, много е изнервено положението/НЯКОЙ ДА СИПЕ ПО ЕДНО ВИНЦЕ ДА УСПОКОИМ НЕРВИТЕ/, ааа за Мелек съм съгласна с теб, много я оплюхте, и тя е човек

# 200
  • София
Аз пак не се класирах да гледам серията, Weary ама като я качите - ще я гледам.
Бая смях с Нериман  във фитнеса е имало.  newsm39  
Искам да го видя и аз още веднъж този момент с боя на Али-подляра и Демир!  Sunglasses

Чакам някой, записал серията да я качи, за да изкоментирам Мелек и глупостта й. Embarassed

# 201
Не за тези които са във форума, тези които плюят плюят по телевизията, че чак забравят, какво точно искат от живота. Иначе всички вие сте страхотни сериала също е страхотен, и Аси и Демир са супер. Обичам ви всички и много много ви се радвам. Peace

# 202
Без нерви дами!

Има право, разбира се, но не върху щастието на другите. Вярно, че не знае за оптегнатите отношения м/у Аси и Демир, но тя в ревността си вреди и на обичания си брат. Значи като на нея и е зле, нека и другите да им е зле. света не се върти около нея и онзи с пиърсинга. Thinking
Гледа тъпо и действията и са тъпи на купчини.  #2gunfire

# 203
Без нерви дами!

Абе,Лина,да обича на воля момиче,ама не и тоя червей Али.Няма ли други мъже из тая Антакия. Thinking

# 204
Искам да го видя и аз още веднъж този момент с боя на Али-подляра и Демир!  Sunglasses

Заповядай,за мен е истинско удоволствие. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

- пускам я за втори път,но няма да има сърдите мисля. hahaha hahaha

# 205
просто в бързината сбърках интелигентен с интелегентен, правописна грешка извинявайте.

# 206
  • Разград
Ей-умрях си от кеф-бой бой бой на Алито да му дойде акъла!!! smile3508 newsm74 coolcool newsm57   smile3521 newsm47
Как Демир с тия счупени ребра дръпна тоя бой на Али.

# 207
Морганче,ще си сипя двойна доза.Така се изнервих с тази Мелек,че ми иде да я удуша. #2gunfire

# 208
На мен ми хареса Нериманчето с Ихсан на дивана в края на серията, как го черпеше с ликьорче собствено производство, даже малко маниери на Сърмашък докарваше, едни такива палави.

# 209
Нериманката беше супер тази серия.Как се чапатеше като излизаше от хотела. Joy hahahaАбсолютна карикатура е. JoyА ма и Фатма да не остане по назад. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт