Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 550
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Ей-умрях си от кеф-бой бой бой на Алито да му дойде акъла!!! smile3508 newsm74 coolcool newsm57   smile3521 newsm47
Как Демир с тия счупени ребра дръпна тоя бой на Али.

Е,как .Ти филм ли гледаш или реалити. hahaha hahaha

# 211
Ха добър вечер Hug
Най- накрая се класири, ами ви и изчетох, което си е постижение.
Гледам отделили сте почтено място на Мелек. Пълен изрод. За всичко съм съгласна, само не съм с това, че съдите думите на Демир. Тя може да най- голямото нищожество, но му е сестра. Кой от нас може да каже кого обича повече: половинката си или брат си/сестра си. Според мен такова сравнение не може да съществува (така, де - с риск да ме разпнете). А Али когато и колкото да го бият, все ще му е малко. Пълен нещастник - човек без собствено АЗ. Олигофрен!!!! fight
Пък Ихсан къв му е случая?! Като види Сухито и подбелва очите. Да не мисли, че тя требе да седи като кукувица, та той да й се наслаждава отстрани. Май в един момент всичко живо изперкуляса, а прокрай тях и ние #Crazy
Сестра ми, с кеф си сипвам едно голямо направо Mr. Green

# 212
здрасти и от мен!сколасах вече да седна!имам забележка към мата,слушай скъпа,тази маймуна дето си я изтипосала е много жизнена и енергична за мелек,повече подхожда на сърмашък!за мелек нещо умряло,флегматично!само как гледаше тъпо леля си-демир се сби!!!!пфуууу проста маса!а пък иксан тоя льольо кво се дразни от прокурора???да подкарам и керим-пуфльо!

# 213
Морганче , мерси за почерпката , но уиски не пия .   smile3518    Може ли винце  ?  smile3508  Естествено за този сезон "кармъзъ " . Изчетох ви , супер  сте .       За  Тинчето :  Моля те мила , смени името на разказа , че вече името Мелек ми идва в повече  smile3515              

# 214
  • В тъмната гора.
Вие разбрахте ли защо Али катастрофира newsm48
 ЗА ДА ОПРАВДАЕ РАЗБИТОТО СИ ЛИЦЕ ЗА ПРЕД ХОРАТА, ДА СПАСИ ЧЕСТтА

А за Мелек ще кажа само, че като така яростно устоява любовта си ББ след това не трябваше да пише писъмца на брат си и да се самоубива показно, всеки носи товара на собствените си решения...особено тя.

# 215
Али е един мерзавец с главно М

# 216
той али още бой щеше да яде ами добре че свърши концерта!

# 217
  • София по рождение
Вие разбрахте ли защо Али катастрофира newsm48
 ЗА ДА ОПРАВДАЕ РАЗБИТОТО СИ ЛИЦЕ ЗА ПРЕД ХОРАТА, ДА СПАСИ ЧЕСТтА

ооо да, е бива си го, как го измисли

# 218
  • В тъмната гора.
Момичета, само да напиша, че по тези дни няма да съм много сред вас, сина ми е изостанал доста в училище и трябва да наваксваме, от това имам и ужасно главоболие. така, че ако не отговоря на някоя ваша молба, не е защото не искам, а защото ме няма.

# 219
Керим,много хубаво каза на Демир,че Aси ако е искала Али щяла е да се омъжи за него,а не за Демир.Но иначе спрямо Дефне се държи много зле.Но хората са казали,каквото си надробиш такова ще си сърбаш.

Мишелка,ние знаем ,че ти ще поглеждаш от време на време към нас.А синчето, като има такава оправна мама,веднага ще влезе в час. Peace

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 20:40 от roslava

# 220
извинена си миши и без това правиш много за нас тия дето не умеем да качваме разни работи!гледай дечко да влезе в ритъм!

# 221
Момичета, само да напиша, че по тези дни няма да съм много сред вас, сина ми е изостанал доста в училище и трябва да наваксваме, от това имам и ужасно главоболие. така, че ако не отговоря на някоя ваша молба, не е защото не искам, а защото ме няма.
Мишел , мойта госпожица е 4 клас и те разбирам напълно и аз съм на същия хал . Успех . smile3525

# 222
а някой знае ли дали керим и дафне се разделят или пак се заобичват?пуснете малко инфо за тях с бб,ако е възможно!

# 223
Е,аз пък смятам, че Керим се държа честно.(в смисъл след изцепката в хотела)Защо да я лъже,каза и всичко в очите.Нещата за него вече са счупени.Вярно истината боли,но аз предпочитам ако някога стигна до там (не дай си боже)да ми го кажат право куме в очи.Кво ще ме моткат с празни приказки и ще ми хвърлят прах в очите. Crossing Arms
Мишел,хич не ни мисли нас,ти си гледай синчето. newsm51

# 224
Мишел, моля кажи с 2 думи какво пее Сърмашък.

Общи условия

Активация на акаунт