Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 813
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Гале, на тоя охлюв що не му нарисуваш малко кръгчета, та да поиграем на дартс  hahaha
Едва ли някоя от нас ще пропусне хвърляне  Joy

Ми кой ще ти попусне хвърляне? newsm78Нема ред да хванем от мераклий да го целят,та може и с нещо по огнестрелно. smile3521

Например автомат Калашников! Thinking

# 346
  • София

Например автомат Калашников! Thinking

аз ще ти услужа с моя, ето го, има и оптика - нема да пропуснеш  Mr. Green

# 347
Морганче , сродна душа си ти , но май  ти се явявам кака  , тъй че бързо възприемам  smile3521 . С потник без потник Аси , все пак са се пипнали , па и цунали Айде де , не нам тия , то да си до тоз красавец   smile3514

# 348
Момичета, много ми е приятно с вас, но трябва да лягам, че детенце е 1-а смяна и трябва да стана да го приготвям. Лека Демир/Муратовска нощ!  smile3524

# 349
  • София
Морганче , сродна душа си ти , но май  ти се явявам кака  , тъй че бързо възприемам  smile3521 . С потник без потник Аси , все пак са се пипнали , па и цунали Айде де , не нам тия , то да си до тоз красавец   smile3514

хихихиих, да бе и аз се чудя, как ще пипаш тоз убав мъж и нема да си скъсаш дрехите и да го нападнеш, направо не мога дори да си го представя ooooh! ooooh! ooooh!

и аз лагам, че нещо много се размечтах и пак ми се припоти монитора Joy до утре на кафенце Hug

# 350
Момичета, много ми е приятно с вас, но трябва да лягам, че детенце е 1-а смяна и трябва да стана да го приготвям. Лека Демир/Муратовска нощ!  smile3524
Лека  smile3524

# 351
  • По света и в нас.
По куфраж били ама са преплитали крачета, то така се почва.

# 352

хихихиих, да бе и аз се чудя, как ще пипаш тоз убав мъж и нема да си скъсаш дрехите и да го нападнеш, направо не мога дори да си го представя ooooh! ooooh! ooooh!
Е , тоз въпрос ме мъчи от първата серия и никой не може да ме убеди , че поне тръпка не е имало smile3527

# 353

На всички ни мъчи но само те си знаят newsm78

Лека и от мен и да сънувате Демир

# 354
  • София
По куфраж били ама са преплитали крачета, то така се почва.

ти да не се бъркаш със сцената от един филм в който са Мурат и Берен Саат - там тя е гола със сигурност и преплитат крака - тук няма да имаме щастието да видим тази красива гледка - голи крачета, коремче, това - онова hahaha hahaha hahaha

само юргани, басмени рокли и памучни нощници - това е романтика без край Mr. Green

# 355
Имаше едно стихотворение , а после и песен  Ти лека нощ ми казваш , но лека ли ще е нощта  и т.н. smile3521  Хайде лека

# 356
  • София
Имаше едно стихотворение , а после и песен  Ти лека нощ ми казваш , но лека ли ще е нощта  и т.н. smile3521  Хайде лека

то песен има и само да те гепна, дънките ще ти ...... tooth tooth tooth

аз бих му я изпяла на ухо на Муратчо, че и нагледно ще му покажа за какво се пее, но сега отивам да пея на моя Жорко на ушото, айде лека  Hug

# 357
Имаше едно стихотворение , а после и песен  Ти лека нощ ми казваш , но лека ли ще е нощта  и т.н. smile3521  Хайде лека

то песен има и само да те гепна, дънките ще ти ...... tooth tooth tooth

аз бих му я изпяла на ухо на Муратчо, че и нагледно ще му покажа за какво се пее, но сега отивам да пея на моя Жорко на ушото, айде лека  Hug
Ха Ха и моят е Жорко  newsm10

# 358
Здравейте момичета

май всички сте заспали вече а newsm78

аз чак сега изгледах днешната серия и не мога да се стърпя да не кажа (не че не си го знаете де)
ама много просто парче таз Мелек само кат я видя и полудявам
пък Демирчо голям пич като се ядоса
лека на всички  love001  love001

# 359
  • По света и в нас.
Добро утро ,момичета !Чакам някой да черпи кафе.

Общи условия

Активация на акаунт