Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Хапвайте момичета, знаете че има и още, който иска да си каже.  Hug

Моргана, това сутринта го забърках на бърза ръка. Laughing

# 391
И още нещо към кексчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 392
  • Learn to fly. Fly away.
Добър ден!  Nature Sunny
Голям купон сте си спретнали снощи и автомати сте вадили накрая.
Почти като в гангстерски филм hahaha

Исках да споделя нещо след като изгледах внимателно серията снощи.
Аси изживява любовта си към Демир по начина по който той изживява своята към нея.
Тя обясни чувствата си пред Дефне с точно същите думи с които той обясняваше своите
пред бармана в хотела, в който бяха отседнали в Истанбул.

<Не мога с него, не мога и без него .....> /сетихте се за какво ви думам/ Laughing

Абсолютно и не само тези,ами и накрая "това е като болест,нещо като смърта" Crazy

Да, да,не ми се пишеше,затова оставих многоточието.

# 393

О,Галка с тва чудо на природата забравих и за кексчета и за всичко.Той стомаха ми направо взе да дава на късо. Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 394
Вижте какво съм приготвила за обяд: То от вчера постите започнаха, ама хайде нищо няма да ни стане от малко дроб сарма...

Нали сме на турска вълна, та да си дойдем на думата  hahaha.

# 395

Вики, ти нямаш милост с тези вкусотий newsm53

# 396
  • София

с тази ризка и този поглед, е по голям сладкиш и от кекса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 397

с тази ризка и този поглед, е по голям сладкиш и от кекса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами сладък е иска ли питане! newsm51

# 398
Вики, ти нямаш милост с тези вкусотий newsm53
a ти с тези снимки Crazy
как да се съсредочи човек да свърши нещо  Mr. Green
тази адски ме кефи  Hug

# 399
  • между морето и небето
Здравейте и от мен!

Виждам, че носите на пиене и може да продължаваме с купоните, а то повод за това винаги ще се намери! Щом не ви е необходима една, нямам съмнения за настроението ви.

# 400
  • ....от ляво до десния завой...
Добър ден!  Nature Sunny

Аси изживява любовта си към Демир по начина по който той изживява своята към нея.
Тя обясни чувствата си пред Дефне с точно същите думи с които той обясняваше своите

<Не мога с него, не мога и без него .....> /сетихте се за какво ви думам/ Laughing

Абсолютно и не само тези,ами и накрая "това е като болест,нещо като смърта" Crazy

Да, да,не ми се пишеше,затова оставих многоточието.

На мен също това ми направи впечатление! Peace
В оргинал скандала, който се разрази между Демир и Мелек в ранчото е много по-изразителен! Просто се усеща напрежението в гласа на актьора, това е една от най-добрите сцени и едно от най-добрите изпълнения на Мурат Йолдаръм в епизодите на сериала. Как му святкаха очите, страхотен беше! Peace
Нериман искренно забавлява публиката "Спа, не спа...." Laughing Laughing Laughing

# 401
И една последна, че трябва да доживеем серията довечера - стига толкова лиги Mr. Green Crazy

# 402
  • София
Пепеляшке, то като цяло дублажа е отвратително нещо, губи се и емоцията, аз за това си ги гледам и в оригинал когато имам време - да се насладя напълно Crazy

Гале 05 аз нямам проблем с лигите, мога да си ги точа цял ден hahaha hahaha hahaha

ама нещо не ми върви работата, мързи ме, а и като гледам тук тия снимчоци и съвсим забравям за какво съм дошла в офиса ooooh!

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 11:49 от Морганчето

# 403
Привет мацки подобаващо сте отбелязали серията както винаги. Мелек си мисли, че като вече е наред ръката й това е всичко но уви ще се подреди и тя хубаво тогава вместо да ми е жал за нея ще се кефя само дето ще ме е яд за тези горделивците дето всичко си дават но ината си не.
Вижте аз мисля, че Керим искаше да каже на Дефне, че за да почувства интерес към другата и т.н. то заслугата е на Дефне и аз мисля, че е прав той реши да и го каже директно смятам, че беше опит от негова страна да й отвори очите, да я накара да разбере, че с поведението си тя ги докара до там щото той не веднъж я предупреждава а тя какво првеше освен да го пренебрегва толерирайки семейството си. Ето ги сега последствията от това. Ох за Аси и Демир какво да кажа според мен те двамата имат болшенството от проблемите си щото не си говорят и споделят всичко за мен вероятно това е проблемът им. Аси дори е много търпелива с Демир, чудя се как го идържа на моменти макар да е толкова влюбена. Сега да не ме разберете грешно аз го обожавам винаги е в мислите ми и ако днес не си взема подобаващата доза Мурат ставам неузнаваемо нервна, много го харесвам този мъж но да незабравяме все пак, че който и мъж да стои срещу нас ние трябва винаги да сме на ниво поне едно стъпало над него във всяко отношение. Това си е само мое мнение, което споделям с вас естествено аз знам, че това е само филм но въпреки това.

# 404
Добър ден!  Nature Sunny

Ауу да!!!Чак сега загрях откъде са ми познати думите Crazy Crazy
как звучи нали...любов като смърта...толкова силна......

Общи условия

Активация на акаунт