Бродирана красота - Гоблени 67

• 87 868
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Имам доста сини конци и си търся схемата на това. Мейла ми е ingenius@abv.bg ако някой го е шил и има мнение, моля да сподели.
Аз го ших, но не оригинала дето си го показала. Виж, ако ти харесва това http://aynur.snimka.bg/tapestries/gobleni.413973.15387556.big ще ти пратя схемата
Ето:

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 21:59 от aynur

# 61
  • Плевен
Пепен си показа три пъти произведенията  ooooh!

За всички     bouquet

и хубава вечер

Grinning  Някакъв проблем ли има  newsm78  Благодаря ти че ме забеляза  и ме похвали   bouquet  bouquet  bouquet
Имам доста сини конци и си търся схемата на това. Мейла ми е ingenius@abv.bg ако някой го е шил и има мнение, моля да сподели.

Ето тук :

http://pepen.gallery.ru/watch?ph=SjK-bEwyv

Ако не можеш да го свалиш ще ти го кача в дъмпа  Grinning

Готово -  Grinning  Hug Схемата е с добра резолюция и се чете добре! PeaceУспех!

http://dump.ru/file/3778652

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 21:59 от pepen

# 62

О ,ами че то от н - найсетия път нема начин.

# 63
Момичета схемата на очите е от брой на Галерия бродерия.
Ако искате ще проверя точно кой. Съжалявам, че нямам скенер.

# 64
  • Съвсем в края на света
Ето Ви ги очите девойки:
очи1
очи2
очи3
очи4
Видях страхотни неща ушити.

# 65
не  мисля че съм навредила

# 66
е какви отговори и аватари чак пък толкоз зависът от мен че триеш  стига де

# 67
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте!!! Може ли и аз да помоля за тази схема?

# 68
bella_не намеривам и пак ще кажа че за начинаешти вие нете готови  но проблема не е мой  значи аз съм за малко а вие ще останете малко  мога да кажа  станете по госто приемни  на всички  .  благодаря

# 69
# 70
  • София
Плети, плети, аз и  Popcorn  ще извадя  Whistling
 natalka, ако имаш проблем с установеното - положение - твой проблем.
За завист - от непознат - хич и не си познала  ooooh! Вземи си насочи усулията в друга посока, вместо да ръсиш простотия тук пост след пост. И извинявай, ама от последното написано ниииищичко не се разбира - да напомня - "Проверка правопис"  Mr. Green

# 71
Гутен морген Grinning
ще пием ли кафе?

natalka_n84, наталка,според мен имаш пролем мацка не само с правописа,но и с българския език ooooh!
има едно бутонче вдясно го търси пише редактирай,с помощта на което можеш да си дооправяш мисълта или да добавяш нова към предната,за да не се натрупват 5-6 поста само от твоя милост на страницата Peace

* * * * * * * * * * * * * *
animari,и твоят чорап е върха!
zhanka,много са красиви...не съм ги срещала май newsm78,ще се поразровя днес обещавам,ако pepen не ме изправари де Mr. Green

приятен ден момичетааа! lovekiss

# 72
Ето Ви ги очите девойки:
очи1
очи2
очи3
очи4
Видях страхотни неща ушити.
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО Hug Hug Hug Hug

# 73
 Добро утро и от мен.Днес няма да показвам, само ще ви разкажа какво видях и АресАх.В каталога на Пени маркет има една дървена кутия за шивашки принадлежности.На 3 етажа и само за 13 левчета.Мой човек е гад, не ще да ме заведе в града да си я взема.Обаче той не знае каква беля си взе с този си отказ  Mr. Green

Няма да казвам поименно, да не пропусна някой.Страхотни сте - и вие, и гоблените ви.

Добре дошли на новите момичета.Специално на Наталка искам да кажа - не се сърди.Ако не можеш и не знаеш нещо, познаваме се мн.добре.Ще ти обясня и помогна.Скайпа ми го имаш  Heart Eyes

# 74
  • край Дунав
Гутен!  Mr. Green  пием вече! kaffeetrmker_2
 По въпросът с чорапченцата-ЖЕСТОКИ! по този повод се сещам, че имам едно бродирано по схема на "Бурда" и е време да го открия и да го монтирам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт