Бродирана красота - Гоблени 67

• 87 868
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добро утро и от мен.Днес няма да показвам, само ще ви разкажа какво видях и АресАх.В каталога на Пени маркет има една дървена кутия за шивашки принадлежности.На 3 етажа и само за 13 левчета.Мой човек е гад, не ще да ме заведе в града да си я взема.Обаче той не знае каква беля си взе с този си отказ  Mr. Green

Няма да казвам поименно, да не пропусна някой.Страхотни сте - и вие, и гоблените ви.

Добре дошли на новите момичета.Специално на Наталка искам да кажа - не се сърди.Ако не можеш и не знаеш нещо, познаваме се мн.добре.Ще ти обясня и помогна.Скайпа ми го имаш  Heart Eyes

Аз я гледах тази кутия... Видяха ми се малки чекмедженцата й.  Thinking
Добър ден на всички.

# 91
  • Плевен
zhanka -  HugВсе пак изпреварих Белла /щом ме предизвикваш  Heart Eyes Mr. Green/Схемичката е с малка резолюция ,но ти все пак търсиш ключ  ThinkingА като се поразровиш из този сайт може и други нещица да си харесаш  Laughing!

http://forum.sudarushka.int.ru/index.php?topic=1648.0

mira2006-   Embarassedи моята лепта за възглавнички  WinkУспех в разглеждането !

http://rukodelie.devichnik.ru/index.php?showtopic=75903&st=0

nadezhda96 -  Rolling Eyesчудих се дали да ти дам обяснение ,че Ина ще ме хока пак  newsm45 ,но  все пак се престрашавам и ти обяснявам ,после ще се  newsm43
Купуваш две рамки от магазина за 1левче ,кукички от "Мосю бриколаж"/те са по -скъпички/,малко канап и започваш да мериш ,завиваш и накрая се кефиш  Joy че си станала майсторка !
 Айде лек ден !Пък ако не ми се скарат ,може пак да се включа във форума днес!Знам ли! ?Heart Eyes  bouquet

# 92
Знаете ли дали някъде от интернет мога да си поръчам тези мъниста Mill Hill Bead?Тук в Бургас не са и чували за такива.

# 93
  • Плевен
Знаете ли дали някъде от интернет мога да си поръчам тези мъниста Mill Hill Bead?Тук в Бургас не са и чували за такива.

Мила иди в една галантерия и мъниста бол !Хем са по 30 ст. пликчето !Има ги в различна големина !И аз не съм виждала на Мил Хил ,но по картинката се ориентирах и си купих подобни ! Thinking

# 94
Зори ето това трябва да се получи от моето чорапче

Много е хубаво, действай, че искам да го видя ушито  Grinning!

# 95
Ауууууу,  пак много сте писали  Shocked бързо минавам от тук, показвам нещо и ще намеря време да се върна и да ви прочета

Ререn , моля те, няма защо, пак заповядай.

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 14:20 от Дианна

# 96
  • Варна
Браво за показаните красоти!    bouquet Много обичам първите страници!
 Аз шия ето това за подарък за Коледа на племенницата, но сега не мога да снимам да покажа етап.

# 97
Пепен, много благодаря за линк  bouquet, наистина има много красоти, но съм се настроила на саксии с цветя, защото у нас живи не виреят. Свалила съм си десетина такива схеми, но тази ми се видя с по малко цветове. И сега си разпечатих ключа.

# 98
  • Стара Загора
Здравейте! Помогнете на една начинаеща гобленарка да открие магазин в Стара Загора (различен от този на Алана), в който се продават ДМЦ- конци. Трябва ми черно, а на Алана ми обясниха, че нямало внос от Франция и трябва да чакам.

# 99
  • Варненска клюкарка
Здравейте момичета.Каква е разликата между evenweave и aida 14?На коя материя кръстатия бод изглежда по-добре?Видях малка графика как се преплитат нишките на стр.1 от 59 тема,но не ми е ясно материята каква е-памук,лен,коприна?В БГ от къде мога да си купя?

# 100
Ми вземи си черно на друга фирма.Мисля, че няма да е проблем.

Права си, че нямаше да е проблем, ако обаче вече не бях ушила доста от гоблена, който има страшно много черно. Правихме сравнение с други фирми и да ти кажа наистина има разлика дори и за неопитното ми око.

Кофти  Thinking

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 14:48 от sissak

# 101
  • Стара Загора
Права си, че нямаше да е проблем, ако обаче вече не бях ушила доста от гоблена, който има страшно много черно. Правихме сравнение с други фирми и да ти кажа наистина има разлика дори и за неопитното ми око. Между другото шия един гоблен, който някоя от вас беше качила - предназначен е за черна панама, но аз карам на разграфена и правя черен фон. Не зная как му е името. Представлява женски силует на една тясна уличка. Има и още един такъв подобен, на който му казвате май "Нощ във Венеция".

# 102
  • София

nadezhda96 -  Rolling Eyesчудих се дали да ти дам обяснение ,че Ина ще ме хока пак  newsm45 ,но  все пак се престрашавам и ти обяснявам ,после ще се  newsm43
Купуваш две рамки от магазина за 1левче ,кукички от "Мосю бриколаж"/те са по -скъпички/,малко канап и започваш да мериш ,завиваш и накрая се кефиш  Joy че си станала майсторка !
 Айде лек ден !Пък ако не ми се скарат ,може пак да се включа във форума днес!Знам ли! ?Heart Eyes  bouquet

Благодаря ти   bouquet  за обяснението аз мисля мъжът ми да го впрегна за рамкирането на гоблени,защото му се отдава тази дейност.Ама профилите не знам от къде да си купя.

# 103
  • Стара Загора

# 104
Момичета,
имам тъп въпрос Embarassed

защо първите седем знака(цвята) са означени с:
CT1,CT2,CT8,CT9,CT10,CT12,CT13
по някакво мое усмотрение и вкус ли да си избирам цветовете?!
newsm78

Общи условия

Активация на акаунт