Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 138
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Уф, тва да си жена е е*аси кефа. То не бяха клизми, не бяха катетри, болки.  Shocked
Като знам, че и мен това ме чака, започва да ме хваща страх. Макар да съм ги преживяла в детството при друга коремна операция, но нищо не помня.
argento, честито ви момченце! Да расте здрав, умерено палав и много щастлив!

Ласи, дано не се налага да останеш в болницата, но ако трябва, имаш нашата подкрепа и стиснати палци.
елфче, честит ти нов развой на събитията.
Добре дошли на новите мами. Все се каня да ги приветствам, ама забравям.
Фейче, добре си се справила с фунийките.
евил, сигурно те тресе предстартово вече. Тук те приемат от предния ден в болницата, което си е малко гадничко. Сигурно цяла нощ няма да мога да мигна. Чакаме те утре с новината. Hug
Аз отивам да си сипя едно мляко, че ме мъчат киселини пак.

# 181
Евил с теб сме, да нагушкаш утре малкото момче  Hug
Красони, много симпатично Simple Smile а вътре естествена вълна ли е, че не зачетох ? и защо чак януари?
Мила и аз не се зачетох, че го гледах на камерата като го показва майка ми а после изнамерих в нета какво представлява по точно, а и не съм много добре с английския. Ще го получа януари, че тогава си идва майка ми с армаганите за децата  Wink
Добре дошла на Паолина и мила пиши на кирилица  Peace
Лека вечер на всички

# 182
преди няколко години мен ме оприраха-конюзация/премахват клетки от шийката на матката/,та катетъра го сложиха след като бяха ми били упойката ,дори май след опрацията,че мисълта ми е,,,,защо при секцию се слага преди упойката?
Няма значение,важно е всичко да мине успешно!

ЕВИЛ-всичко ще мине добре и скоро ще си гушкаш своя бебок!Голяма  Hug от мен и моя бебчо!

ЕЛФ-от къде го купи това чувалче,днес цял ден търсих такова,но навсякъде ми казваха ,че има за над 6 месеца,,,,и в крайна сметка купих едно ескимосче в син цвят

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 23:16 от katrin_bb

# 183
Здравейте бъдещи мами!  Hug
Аз съм августовска мама (в последствие се оказах септемврийска  Simple Smile) извинявам се, че нахлувам при вас, но искам да направя едно известие. Нашите колики минаха  Praynig, а на мен ми изпратиха 4бр. опаковки Инфакол от Англия. Ако някоя от вас изяви желание да ми пише на лични давам ги на 10лв опаковката!

Леко и безпроблемно раждане на всички!!!

# 184
Катетъра слагат преди операцията за да е празен пикочния мехур по време на операцията. Затова се прави и клизмата. Доколкото знам при коремна операция всичко трябва да е празно.

# 185
  • София
Малеее, голям кеффф се очертава секциото Crazy
Ми аз се настройвам, щото моята дебеланка, ако не се обърне до другия петък, това ме чака Thinking Правена ми е коремна операция от усложнен апендисит, обаче ни катетър са ми слагали, нито клизма ми правиха.

А защо на някои момичета е правена обща упойка? newsm78

# 186
не знам за общата упойка... но знам че се предпочита спиналната. Общата е по-тежка и по-вредничка май...

Ами не се шашкай - бих казала, изглежда по-страшно по разкази, отколкото като се почне. На практика си като в един сън - който минава и заминава... като кукла на конци, която някой движи...
Просто най-добре не мисли изобщо за това, наслаждавай се на миговете си свобода, а тва и да го мислиш и да не го мислиш, пак ще се случи по начина, по който ще се случи - демек не си хаби нервиците. Важен е крайният резултат и за двете страни - мамата и бебето. Всичко останало бих категоризирала като маловажно и минаващо и заминаващо.

След като поприготвих багажериите за болницата и бебето, почвам  с подготовка за кърменето. Мисля да се разровя подобавъчно в кърмаческия форум и да си поразпечатам четиво за кърменето за в болницата. Защото там на място всичко изхвърча от главата, а проблемчетата почват да си показват рогцата едно по едно.

# 187
Здравейте всички бъдещи и настоящи майчета! От доста време ви чета и сте ми много полезни   bouquet  Бих желала да ме добавите в темата. Аз съм от Бургас, термин 15.12, очакваме момче. Желая лека вечер на всички, които имат проблеми със заспиването като мен Simple Smile

# 188
катетъра  беше беше едно от най-неприятните ми изживявания - гнуссс  Close ,
другото най-неприятно беше чувството че не си владея крайниците . незнам защо,  но това направо ме побъркваше .  и още  - кихавици и кашлици в реанимация !
Денерис ,  и на мен професионалната фотосисия ми е идея още отпреди раждането на Васето ,но все има нещо по-важно и не успявам финансово . сподели моля ,като решиш при кого и срещу колко  Wink !   да не забравиш да покажеш синимките после!
katrin_bb  , честити ви 2.050 кг. , много скоро да станат достатъчно , за да се съберете цялото семейство в къщи !scrye , на теб желая същото и да си нагушкаш Ани на воля!
Ава , как е в новата къща ? имаш ли дата за секциото ?
Nista. , тоновете са  супер !
Честит малък мъж на мама argento781 ! много си внимателна и мила да се съобразиш с деликатното състояние в което сме всички , но спокойно можеш да споделиш с нас , ако това ще те облекчи ! важното е че всичко при вас е с щастлив финал !
pebs ,  защо "ще кажат" в мн. число , комисия ли е това ? нямаш ли направление от гинеколога , който те следи , съответно избор на екип-доктор който ще води секциото и направо с него да се разберете ?
при мен имаше вероятност, а може би още я има , да мина без избор , а така процедурата ми е напълно неизвестна . поне не познавам родилка със секцио и без уговорка , та затова се зачудих как е при теб !

sunnyflo , Elf Princess , айде отървахте ножа  Laughing ! бързо  и безпроблемно раждане и на двете ви  Hug !
*MILADY* , стискам палци скоро да се стабилизира Яна и ти да не прихванеш на финала !
ellica11 , paoa ,DEVIL_DE  , добре дошли Hug!
евил , прилежно прочетох домашното ,че му бях изтървала края защо си се запътила да раждаш утре . ей това ми Ареса "Акушерката  ме посрещна с думите "Ау,колко ти е голям корема", трябваше да й отговоря:
"А, на теб задника", "
, е утре - ти ще си със спретнато коремче , пък на акушерката задника пак  ще  си е голям hahaha ! да мине всичко леко и безпроблемно и да се похвалиш скоро със снимки на бузест Даню !

ще излъжа , ако кажа ,че днес се чухме с Elf Princess . или ще е лъжа поне наполовина , защото аз по-скоро навързвах откъслечните думи които успявах да хвана - ех, старост -нерадост Laughing. така научих за ласси и нейните опити да се вреди по-напред на опашката за бебешори ! никви такива ! ще ходя да й дам строга нота да си пази реда !

миналата неделя вече реших ,че е време и аз да го ударя на песимизъм , грабнах си шапката и забегнах да меря улиците . моята версия е ,че  мрачните мисли причиняват болно гърло . стана ясно после ,че не било това ами зверски отит . доктора добре ,че е свестен даде малко шанс да се размина с болници и АБ . то пък взех ,че успях , но си остана едно неприятно заглъхване на ушите .
вчера  една приятелка   каза по счетокливата тема за належащия ремонтец у дома" е какво толкова има да се пренесат тези мебели и да се разчисти терен за пренареждането ?!"- засрамих се и се развъртях днес , преместих половината покъщнина . само спалнята не съм вдигала ,че все-пак е 140/200 и с голяма табла ! това е момичета- Неволята дойде да помага !
чаках ,чаках някой да ме брои бременна , а то не че не ми обещаваха , ама все за утре и така 7-8 месеца все не идва тая маняна !

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 00:49 от oska

# 189
Мерси момичета, за моралната подкрепа, съвсем се бях сдухала днес след онзи преглед... Олекна ми на душата...
Оска, не се престаравай пък ти, какви спални ша вдигаш, кротко.. кротко..
Ако ти е скучно да си спретнем една среща, че нещо глупости си взела да правиш Simple Smile

# 190
  • Пловдив
Хайде и аз 2в1. Май общо взето всички сме на линия още.
evil безпроблемно да мине утре и след 12 ч. чакаме отчет.
oska карай го лежер, че да не си докараш и други главоболия освен отита. Медал няма да ти връчат, поне на мен миналия път не ми връчиха. Hug
Честито момченце на argento 781. Много щастие за цялото семейство.
Добре дошли на новите мами и стискам палци за другите с прегледи.  Hug

# 191
Пък мен ме хванало безсънието.. Tired
oska, още не мога да свикна с новото жилище. Не всички мебели още са ни готови и голяма част от багажа си търсим из разни торби и кашони...Голям стрес брах с това преместване, хич не вярвах, че ще ми се отрази така, а и отношенията ни със съпруга и татко едни....ъъъ...напрегнати, та и това ми докарва една неуютност такава..
Моята дата е 15-ти, дано устискам до тогава  Wink. А ти?

# 192
  • София
Добро утро, мами,

хайде по едно кафенце и да пропъдите всички лоши мисли от главата си!

oska , твоята приятелка не знае ли, че ремонтът е един малък ад Confused Ние минахме през и факта, че свърши прави почти толкова хепи, колкото мисълта че чакам бебе  Crazy

Collibri , аз съм си се настроила и на двата варианта, каквото дойде- такова. Просто разпитвах, че ми е интересно. Нямам търпение вече да се решава какво ще правим, не обичам аз хич неизвестността.

DEVIL_DE , добре дошла Peace

Аз сега съм изпаднала  в едно чудене- дали да пускам каката на предучилищна или да поизчакам. Знам, че не бива да държа детето като в изолатор, но от друга страна много ме е страх да не се издъним с някой грип баш на финала, че ще се объркат всички планове... Кажете как мислите вие и как постъпвате в тази ситуация...

# 193
Марлийн, мерси за кафенцето! Имам нужда, че пак не спах  morning
Стискам палци на Evil за днес!
Аз тия дни се чувствам като парцал - а от вчера заедно с гаденето се върнаха и зверските киселини...изгоря ми хранопровода направо, че и днес продължава  Tired

# 194
Добро утро все още 2 в 1 ! Evil много те мисля и чакам добри вести за вас .
Вчера си бях намислила да свърша сума ти работи ама като ме сви два пъти корема и набързо се прибрах да полегна ,че още не се чувствам готова за раждане (то дали ще се почувствам готова не знам )нито психически ,нито с приготовления.
Добре дошли на всички нови мами на финала при нас,вярвам че ще ви е много интересно,тука скука няма!
Много готино кайвето ,благодаря!
А и за предучилищната да кажа , моята мома е в тази група и до сега не съм я спряла ,мисля че този грип ще е при нас доста дълго време ,и гледам само как да и повиша имунитета!
Спорен и хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт