"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 428
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Бонжур!  Hug

За да се отсрамя за нередовното писане, слагам закуска.  Wink

Преди 2 часа кацнах на Фиумичино от Хонг Конг и сега си чакам самолета за Милано.  Peace
  След 14 часов полет съм направо трупясала, отгоре на всичко веднага отивам в офиса на заседание... #Crazy

За трети път съм вече в Китай и Хонг Конг и  всеки път ги преоткривам.  Grinning
   Разбирам защо един бивш колега напусна доста добре платената си работа тук и се премести в Китай.  Wink
   Имам доста неща да разказвам, но когато имам време... Rolling Eyes

Поздрави на всички и надявам се да намеря време да ви изчета.  Embarassed

Леки празнични дни!   bouquet

# 301
  • UK
Astrea, лек последен полет! Когато имаш време, чакаме разкази за Хонг Конг!  Wink

Като стана дума за Китай, ми пратиха една много интересна картинка днес- илюстрация на цензурата на медиите в Китай:http://i.imgur.com/2cSeW.png

# 302
Ник4е, yoox пак са в намаления, след успеха с дрехите, минах и на ботуШи!

Поздрави на вси4ки
  bouquet
Офф мани мани в4ера моят мъж ме наре4е спенда4она хроника Mr. Green
Тия от yoox само ме зарибават с едни коди4ета сконто Crazy,а и тези дни е все лошо времето та си правя домашен шопинг.Ве4е с куриерът който ми доставя пакетите сме си приятел4ета Mr. Green
Дуне твоята госпожица оздравя ли?Пускаш ли я на градина?
Аз моят мал4о го отписах,защото е постоянно болен,и реших 4ак на пролет да го пусна Rolling Eyes
Гери привет Hug,какво направи  душа ти обиколи света Party.Все си по пътищата.Какво ще правите с Массимо за Нова Година?

# 303

За трети път съм вече в Китай и Хонг Конг и  всеки път ги преоткривам.  Grinning
   Разбирам защо един бивш колега напусна доста добре платената си работа тук и се премести в Китай.  Wink

и заЩо, 4е неЩо не ми стига фантазията?

хайде избутахаме я и тази седмица, приятно изкарване на дъъългия уикенд  Grinning dance

# 304
и заЩо, 4е неЩо не ми стига фантазията?

Джоя, не може да се разкаже с думи,  трябва да се усети.  Peace
   Мястото има  невероятно излъчване, всичко е в движение и буквално около теб всичко кипи. Това определено привлича като магнит хората, които търсят  предизвикателства и нови хоризонти.  Peace
  Тотален контраст почувствах в ритмите на живот и работа, тук и там.  Peace
   Да не говорим, ако трябва да сравнявам с Бари (откъдето се върнах 2 дни, преди да замина за Хонг Конг)  Crazy

Ники   Hug  целувки на теб и малкия.  Heart Eyes
   За Нова година сме в Австрия.  Peace
   А вие?  newsm78

# 305
Ние сме си в къщи за празниците,и след нова година отиваме на топли4ко Party

# 306
  • UK
Kaк можахте да ми дадете идеята за уоох....цял следобед вися там и се чудя какво да си купя..ужасно съм изкушена! Нямате сърце, безработна съм! Joy

# 307
Офф мани мани в4ера моят мъж ме наре4е спенда4она хроника Mr. Green
Тия от yoox само ме зарибават с едни коди4ета сконто Crazy,а и тези дни е все лошо времето та си правя домашен шопинг.Ве4е с куриерът който ми доставя пакетите сме си приятел4ета Mr. Green
Дуне твоята госпожица оздравя ли?Пускаш ли я на градина?
Аз моят мал4о го отписах,защото е постоянно болен,и реших 4ак на пролет да го пусна Rolling Eyes
Гери привет Hug,какво направи  душа ти обиколи света Party.Все си по пътищата.Какво ще правите с Массимо за Нова Година?

Моят от покупките в yoox не се оплаква, аз поръ4вам и за него Crazy
Ходи Райа на градина, да. Една седмица там, една вкъЩи. Не се отказваме, дано поизгради тия прословути антитела лека полека. Hug
Целувки на теб и Габ4о Heart Eyes

Гери, зву4иШ ми много професионално и ли4но удовлетворена, та макар и уморена Simple Smile ПътеШественик си ти,  весела НГ в Австрия ти желая и поздрави на семейството  bouquet

Ljoli,  то  yoox има всякакви цифри, пък и доставката им в момента е безплатна Wink

Лека ве4ер и хубав уикенд на вси4ки
  bouquet  bouquet

Ели, все не се заси4аме на скайп, съжалявам.

# 308
в yoox има ли цени под 70-100 еуро?

# 309
  • UK
Има, има...аз тука гледах едни ботуши...ухх...а моите са разлепени...

# 310
Има, има...аз тука гледах едни ботуши...ухх...а моите са разлепени...

Мнгого неща има в сайтчето и аз се порових в него... мале като видя едни ботушки и аз си харесах, ту ама доста бе.... Sad

# 311
Моят от покупките в yoox не се оплаква, аз поръ4вам и за него Crazy
Ходи Райа на градина, да. Една седмица там, една вкъЩи. Не се отказваме, дано поизгради тия прословути антитела лека полека. Hug
Целувки на теб и Габ4о Heart Eyes

Лека ве4ер и хубав уикенд на вси4ки
  bouquet  bouquet
Да де и аз от време на време поръ4вам на моя,колкото да не се оплаква,4е само за мен купувам Mr. Green

# 312
здравейте дами, извинявам се за нахлуването в темата ви, но съм меко казано скандализирана и реших да споделя. следя един съдебен процес за убийство в италия на английска студентка от американска такава, ето новините за присъдата: http://www.cnn.com/2009/CRIME/12/04/knox.family.reaction/index.html  , коментарите за италианската съдебна система по CNN са безумно обидни и представят случилото се крайно едностранно, обидно ми е като европейка, че толкова лесно се отхвърлят решенията на европейки съд и как се коментират решенията на съд и съдебни заседатели... интересно ми е, ако някой следи случая да сподели мнение  Peace

# 313
  • UK
O, благодаря ти, че сподели статията. Наистина е доста едностранчиво представен случая, но от CNN това може да се очаква, не са най-безпристрастната медия на света. Според мен когато американците си премахнат смъртното наказание (защото за това убийство в Америка това момиче сигурно това го очакваше) тогава могат да си позволят да критикуват подобни съдебни решения. Около този случай доста се шумя в Италия. Голяма трагедия и за мен още доста неизвестни.

# 314
Права си, да, не мисля, че това е обективно представяне  на СНН.
Лелята на Нокс, приятелка на Нокс.... банкрутирали, през какво преминава семейството ...
Сякаш се измества темата, новината, присъдата, че са виновни...

Общи условия

Активация на акаунт