"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 385
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Аз по принцип съм на мнение, че мъжете са за това, да помагат на жените... че защо иначе ще са силният пол, ако се уморяват една прахосмукачка да пуснат?!  Crossing Arms
Тъй че подкрепям миенето на килими с две ръце, ама още от самото начало  Party. А, х-х-х, убедена съм, че мъжът ти ще свикне с това, че ходиш на работа, по-бързо, отколкото очаквате и двамата  Peace
А сега ще ви се стори, че и аз съм някоя фурия с мъжа си, но изобщо не е така, даже май по-често става така, че се ядосвам тихомълком и пак аз правя каквото има за правене. Добре, че мъжът ми е душинка и не се прави на голямата работа, като го помоля да свърши нещо, само дето забравя, пуста разсеяност  Whistling
Фейам, това с Париж ни размечта всичките... за да не кажа, че завидяхме... благородно!

# 406
Дами, дали е удобно и аз да се изфукам и поне отчасти да конкурирам възторга от парижкия уикенд на Феиам? Wink
Показвам новия си кът за четене: http://prikachi.com/files/1208839u.jpg
Освен за четене, става и за кафепиене сутрин или винопиене вечер или просто безцелно полюшкване по всяко време.
Ако намерите за необходимо, позволявам ви да ми завиждате. Laughing

# 407
Лелелеее, искам на люлкатаааааааааааа  Mr. Green  и в Париж искамммммммммммммм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 408
Да, аз завиждам  Crossing Arms
Искам и аз да се изфукааамммм... ама не се сещам с каквооо  newsm78 Joy
Барбабо, откъде се взимат тия люлки? Може в някой по-светъл миг от живота си и аз да си взема, много ми хареса... А после трябва някой да завие нещо в тавана, на което да се сложи люлката, нали? Това малко усложнява нещата, че милото ми дори и със забиването на пирони е малко на "Вие". А за бебе дали става?!  newsm78 Става дума малко и неподвижно, не поотраснало и щуреещо.

# 409
  • в едно миланско село
Дами, дали е удобно и аз да се изфукам и поне отчасти да конкурирам възторга от парижкия уикенд на Феиам? Wink
Показвам новия си кът за четене: http://prikachi.com/files/1208839u.jpg
Освен за четене, става и за кафепиене сутрин или винопиене вечер или просто безцелно полюшкване по всяко време.
Ако намерите за необходимо, позволявам ви да ми завиждате. Laughing

приемаШ ли предложение : аз Ще ти отстъпя билета си, а докато те брули гадният парижки вятър, Ще ме оставиШ да винопия безцелно в лЮлката  Twisted Evil

# 410
 Laughing Истината е, че всички завиждаме просто за това, което нямаме. А това, което имаме, си го имаме... Точно като моя Матео (на годинка и 4 месеца), който с голяма страст иска нещо, каквото и да е, от някое недостъпно високо място, а после ми го подава обратно, защото не е достатъчно интересно  Mr. Green
Но е вярно за гадния парижки вятър, почти по всяко време на годината.

# 411
Да, аз завиждам  Crossing Arms
Искам и аз да се изфукааамммм... ама не се сещам с каквооо  newsm78 Joy
Барбабо, откъде се взимат тия люлки? Може в някой по-светъл миг от живота си и аз да си взема, много ми хареса... А после трябва някой да завие нещо в тавана, на което да се сложи люлката, нали? Това малко усложнява нещата, че милото ми дори и със забиването на пирони е малко на "Вие". А за бебе дали става?!  newsm78 Става дума малко и неподвижно, не поотраснало и щуреещо.

Люлката я взехме от панаира в Милано, за който писах - "artigiano in fiera". По принцип бях хвърлила око от мнооого време на такива люлки, от еВау, но половинката беше скептичен да купим без да пробваме наживо как е като материал, като удобство...
Е, в неделя пробвахме и, както бяхме изморени от обикаляне, купихме. Simple Smile Страшно е удобна, аз вътре се чувствам като щастлив ембрион. В този смисъл, да, става за малки бебета, понеже е дълбока и широка. Когато се разгъне, човек може да си полегне в такава поза.
За поставянето на тавана си има специални дюбели. Към люлката ни дадоха и рекламен каталог и там са показани дюбелите. Изглежда лесно, но не знам точно, понеже ние имаме греди и на практика почти нямаше нужда от монтаж. Simple Smile

А, в Париж ветровито било станало. hahaha

# 412
  • UK
 Barbabeau, и тебе жива да те оплаче човек hahaha Честито, страхотно кътче, много книги да прочетеш в люлката и много бутилки да виноизпиеш!
Аз какво да се похваля- имам нови ботуши най-после, че ходех като циганка, освен това имам и нов шампоан против пърхот Mr. Green.

# 413
Привет дами,

Wow, Ани стархотен кът за 4етене, пък може и за спане... на мен напоследък книгите така ми действат Confused

Ели, страхотно, страхотно, за бизнеса, поздравления и от мен, като се видим Ще разкажеШ по подробно. Сигурно след празниците, то време ве4е не остана и вие Ще пътувате  Hug

Феиамски, на теб желая максимален релакс и презареждане с положителни емоции в Париж Grinning

Пак за Шампоаните, малко по подробно:
Ами Лени аз ги поставих линковете според проблематиката: има Шампоани антикадута, такива за мазна коса и други против пърхот. Ти прецени кой е най належаЩият проблем и запо4ни със съотвения Шампоан. Имай предвид, 4е пове4ето действат и на едното, и на другото. В смисъл, ако косата е мазна, то тя много 4есто произвежда този мазен вид пърхут, който се наслоява върху кожата на главата и води до умерен косопад. та може би с противопърхотен Шампоан само да реШиШ проблема.
Имах предвид да се редуват видовете и марките на Шампоана, след един или няколко курса на "ле4ение". В смисъл ползваШ си примерно този на Ducray против пърхот или мазна коса, като го свърШиШ след месец или два минаваШ на друга гама, примерно на La roche posay или друг. А и много важно, след като състоянието на косата се подобри зна4ително, можеШ да разредиШ употребата на "лекуваЩия" Шампоан,  с такъв с натурални екстракти от ербористериа или този на Дева _баланс от бг.
Обикновено е нужен около месец редовно ползване на гореспоменатите продукти и косата е ок и и е нужно само поддържане. Но поне 4 седмици я мии само с Ducray.
Шампоаните ги има и в аптеките или могат да ти ги поръ4ат там. Само последните на Фуртер и Скуафан трудно се намират. В нета струват малко по малко Peace

Хубав ден от мен
  bouquet

# 414
Ани, чудесн кът. Люлката трябваше да има и няколко отвора странични, тази много пуританска  Grinning Шегувам се, много прочетени книги ти пожелавам на нея. Забрави да покажеш етажерките Билли и да похвалиш съпружието какъв е Сръчко.

Нямаме килими, нито вана, така че мъчението на х-х-х е неприложимо:) Освен това дудненията ми намаляха с 99% откакто имаме жена. Идва сутринта, отваря, шета, и така. Проявява и забележителни инициативи, например ако й се глади-глади, простира, прибира пране... а вчера ни е и сготвила. Много е миличка и се грижи като майчица, но и ние я ухажваме при всеки сгоден случай, питайте ни колко пъти сме се спречквали откакто е с нас..

За уикенда в Париж на Феиам ще пиша после, първо да преглътна завистта си  Grinning Twisted Evil

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 13:54 от 10cent's

# 415
Ани, чудесн кът. Люлката трябваше да има и няколко отвора странични, тази много пуританска  Grinning Шегувам се, много прочетени книги ти пожелавам на нея. Забрави да покажеш етажерките Билли и да похвалиш съпружието какъв е Сръчко.
Съпружието не знам дали е Сръчко, но е факт, че и един пирон не му давам да забие, ако първо не съм минала оттам да измеря отстоянието от околните мебели, положението на звездите, надморската височина, ъгълът под който пада светлината и т.н... Аз съм архитектът, моля, моля, а той само чиракува при мен и се учи на занаят. Laughing
Ето ги етажерките, но не са довършени, понеже поради логистични проблеми (ДДС на границата Laughing) си ги купуваме рафт по рафт.
А, и картината трябва да се закачи, но чакам пълнолуние, за да определя точното място.

# 416
Феиамски, тази година кои ти бяха целите? Лондон, Париж ...
А догодина? Лоу кост полети ли използваш, а хотели как намираш... разкажи малко повече, ако искаш.
Имаш ли сайт от който резервираш, и т.н..
Това ми е мечта, Аеропорто ди Форли ства все по-голямо лоу кост летище и ако намирам ниски цени за нощувки.. нищо не може да ме спре.

Ани,
какво остава на етажерките, да ги вдигнете още до нивото на гредата вдясно? Или чак догоре? Камината чудна е станала, ще има ли нещо на стената над нея или така ще я оставиш ( и така е много хубаво!)

# 417
  • в едно миланско село
Съпружието не знам дали е Сръчко, но е факт, че и един пирон не му давам да забие, ако първо не съм минала оттам да измеря отстоянието от околните мебели, положението на звездите, надморската височина, ъгълът под който пада светлината и т.н... Аз съм архитектът, моля, моля, а той само чиракува при мен и се учи на занаят. Laughing
Ето ги етажерките, но не са довършени, понеже поради логистични проблеми (ДДС на границата Laughing) си ги купуваме рафт по рафт.
А, и картината трябва да се закачи, но чакам пълнолуние, за да определя точното място.

Joy Joy
във форма сме днес, виждам  Laughing
аз трябва някой ден да те хвана за безплатни архитектси съвети  Embarassed

Феиамски, тази година кои ти бяха целите? Лондон, Париж ...
А догодина? Лоу кост полети ли използваш, а хотели как намираш... разкажи малко повече, ако искаш.
Имаш ли сайт от който резервираш, и т.н..
Това ми е мечта, Аеропорто ди Форли ства все по-голямо лоу кост летище и ако намирам ниски цени за нощувки.. нищо не може да ме спре.

обективите бяха БрЮксел, Лондон и Тел Авив. последният отиде по дяволите по организационни при4ини и оЩе ме е яд (за там няма и лоу кост, та трябва да се резервира доста по_рано за някаква по_приемлива цена). Париж не ми беШе в целите, но се оказа много удобна то4ка за среЩи с приятели, когато не ми се ходи до София... та за година и половина ми е третото ходене  Laughing
само лоу_кост използвам, не мога да си позволя друго  Rolling Eyes
избягвам Райън Еър, освен ако не ме праЩа някъде за 5 евро с вклЮ4ени такси  Mr. Green
ина4е, като се има предвид, 4е кацат в неудобни 4асове и на дале4ни летиЩа, не ми се струват толкова привлекателни като цени  Rolling Eyes

хотелите ги преглеждам един по един според зона и цена, нямам достатъ4но време, за да спя в покрайнини, например, пък и като сложиШ транспорта, не се оказва толкова изгодно. гледам мненията в трипъдвайзер и изобЩо из нета.
понякога в Експедия има много сладки оферти за полет плЮс хотел, но все пак питам и директно хотелите, въобЩе моята си е задълбо4ена професионална организация  Twisted Evil

за догодина съм заплЮла Истанбул (сама, или с приятели) и Амстердам (с голямата Щерка), може да се прежаля на оЩе един Париж, за дисниленд с малката (там не съм и ходила), но това Ще го мисля допълнително... според как се справяме с кризата  Confused
ако ми вървят премиите, това са плановете.

сега Ще гледам предимно цените... ако има някаква супер оферта за нейде си, натам се запътвам  Laughing

ми това е май, мисля 4е бях прекалено подробна даже  Embarassed

# 418
feiam,  ще вземем да се засечем в Париж  Laughing Ние сме от утре до 14.12, но петък и събота програмата е за Дисниленд. Тъкмо питах във френската тема как е времето там, че не ми се мъкнат много дрехи.

# 419
  • в едно миланско село
feiam,  ще вземем да се засечем в Париж  Laughing Ние сме от утре до 14.12, но петък и събота програмата е за Дисниленд. Тъкмо питах във френската тема как е времето там, че не ми се мъкнат много дрехи.

4удесно, Ще даваШ информация за Дисниленд тогава  Peace
аз пътувам петък и се прибирам в неделя, тъй 4е май няма как да се засе4ем  Rolling Eyes
(не би трябвало да вали, ми казаха, температура под 9 градуса, вятър, който си е постоянно присъствие, между 9 и 15 км/4ас  Rolling Eyes
много досаден климат просто  #Crazy)

Общи условия

Активация на акаунт