"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 379
  • 755
  •   1
Отговори
# 435

само лоу_кост използвам, не мога да си позволя друго  Rolling Eyes

Зависи. На мен например Линате ми е много по_удобно от Малпенса или Бергамо и с редовните линии понякога се намират страхотни оферти.

# 436
  • в едно миланско село

Зависи. На мен например Линате ми е много по_удобно от Малпенса или Бергамо и с редовните линии понякога се намират страхотни оферти.

а, права си, естествено, не съм се уто4нила добре  Peace
до Лондон на отиване летях с БритиШ, офертата беШе по_добра от тази на Райън и с основно предимство кацане на Хийтроу, вместо Лутън и т.н.
не резервирам без да прегледам вси4ко  Mr. Green

# 437

а, права си, естествено, не съм се уто4нила добре  Peace
до Лондон на отиване летях с БритиШ, офертата беШе по_добра от тази на Райън и с основно предимство кацане на Хийтроу, вместо Лутън и т.н.
не резервирам без да прегледам вси4ко  Mr. Green

отли4на тактика, бих казала  Peace и аз така правя  Laughing е, по4ти вси4ко ....

# 438
  • UK
Aз пък като съм от село ще се дундуркам на влакове и наветта до Бергамо, че и летището е скапано. Поне учудващо часът на полета е много удобен. Нямам търпение да открият изключително важната линия Форли-София, каква гъзарийка  Grinning

# 439
ех да ви се невиди, само пишете днеска, не мога ви сваря...

Аз съм журналист, биолог и музикант по професии, знамавам се с всичко ако сме честни.

Иначе съм практикувала в БГ, журналистика към 24 часа и към БНТ.
Практикувала съм микробиология и биотехнологии към уневерситета.
Музикант сега малко съм в отпуск иначе съм практикувала в БГ, и
сега се занимавам с това.
Също съм и поетеса, и ви мисля за коледа една изненада. Simple Smile

Момичета не мога да ви прочета всичко, много сте писали, а се засилвам към едно ресторантче среща на колеги музиканти и направо съм щукнала. Айде може да ви зарадвам с няколко снимчици от срещата.

Усмивки и целувки.

Тоника.

ДО УТРЕ!   bouquet  bouquet

# 440
  • в едно миланско село
ne mi izliza kredor  Confused
Tonika, mnogo interesno mi stana, za kakva muzika stava vapros?
kade i na kakvo sviri6? Rolling Eyes

# 441
Tonika, mnogo interesno mi stana, za kakva muzika stava vapros?
kade i na kakvo sviri6? Rolling Eyes

Ами става дума за всякаква музика, свиря на пиано и китара, иначе обичам естрадата, поп рок, всякакви стилове, метъл също.
Свиря и на вилончело, но не ми е любимото.  Hug

# 442
Добро утро мами! Simple Smile
КОледа наближава, как е настроението Simple Smile))

# 443
Добро утро, то почти обед стана...  Аз днес съм си вкъщи, че нещо не съм добре, гледам NatGeo, тези HD канали са чудесни,  веднага свиква човек. Още не ми е украсяващо-коледно, може би на 13ти ще украсявам елхата ...

# 444
  • UK
Здравейте! Аз пък съм носталгично настроена, утре заминавам за София...с Паоло кой знае кога ще се видим, но поне три седмици ще сме разделени, мъчно ми е. Дори за Форли ми е мъчно, пък и едно слънце е грейнало сега...ще стягам багажи. Някак си не ми е празнично. Мразя разделите.

# 445
Ljoli, и аз тръгвам утре, но от Малпенса. Ти видях, че от Бергамо... 3 седмици, хайде сега. Simple Smile

Лени, тук традиционно на 8 декември откриват сезона на коледните украси и подготовки. Което за мен е ужасно рано. В моето семейство, откакто се помня, елхата я украсявахме на Бъдни вечер аз и баща ми, докато майка се щура из къщата и кухнята да готви 9 манджи.

# 446
  • UK
С Уизеър пътувал ли е някой? Точни ли са? Аз съм ги ползвала само веднъж, но от София до Варна.

# 447
A съм пътувала няколко пъти с Уизз по най-различни дестинации ... ми, нормални като за лоу-кост.

# 448
Нормални са Уиз. В личната ми класация са примерно над РайанЕър, които почти ме дразнят. На върха на класацията обаче са ТуиФлай, не знам дали сте пътували с тях... дават безплатен сандвич, две напитки (например кафе и сок), малко шоколадче, за който иска, безплатни вестници и играчки-подарък за децата. Освен това са си действително лоу-кост, т.е. са им нормални (евтини) цените... Ех.

# 449
Ей ме на и мен;)

Ани, честито със закъснение  Grinning

Льоли, липсването е доста положително и рифрешващо понякога  Peace

Коледно ми е вече...ние украсяваме по принцип рано,заради дечко Simple SmileЗа него 1 месец не е достатъчен да се насити на Дядо Коледовци  и Презепе-то - голяма игра пада Wink

Лек път на пътуващите  Crazy най-искрено завиждам за лоу кост в близост....от Пиза и Флоренция няма  Sad все се надявам,но едва ли  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт