Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли сред вас докторантка в Италия, която е и майка?
Какви са правата на докторантките в Италия по отношение на майчинството?
Как мога да намеря информация за правата на докторантите в Италия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли сред вас докторантка в Италия, която е и майка?
Потребителят на форума е докторант в Италия и очаква второ дете. Те изразяват загриженост относно правата си по време на прекъсване за майчинство, тъй като са им казали, че нямат право на обезщетения. Потребителят планира да вземе 6 месеца прекъсване, въпреки че финансово това ще бъде предизвикателство. Те търсят информация относно възможностите си като докторант и социално неосигурено лице в Италия.
-
Какви са правата на докторантките в Италия по отношение на майчинството?
Правата на докторантките в Италия по отношение на майчинството предизвикват загриженост във форума. Една потребител споделя, че й е казано, че няма право на отпуск по майчинство, въпреки че е решена да си вземе 6 месеца прекъсване. Тя изразява учудване от липсата на социални помощи за майките-студентки в Италия в сравнение с позицията в България.
-
Как мога да намеря информация за правата на докторантите в Италия?
-
Как да избера добър фризьорски салон?
-
Как мога да намеря добър фризьорски салон в чужбина?
И ти ли там си учила? Аз завърших през 2001 г.
чудесна новина
....хм. ами аз 2002 съм завършила университет
все си мислех,че от уни-то съм осигурена
.
Аз нямам търпение ве4е да опаковам подаръците за Раи... закупени оЩе преди месец
Този празник ми е смислен само, заради децата. Без да се прекалява и с това, 4е пак комерсиално става.