"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 243
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Дюн, аз следващият път ще отида в НОИ и това е ....не мога да им тръпна  Peace само може да се гадае  newsm78

Дечко е фен на Дядо Коледа и Бефана...голяма емоция е...ттаз година не пяхме всеки ден С червените ботушки и Кон вестито россо,което е напредък  Mr. Green ние гледаме и броим Дядо Коледа по балкони, светлинки имаме си любими и все оттам минаваме дори и да не са ни на път (около нас де)....гормити и пистолет(като на Алессио  Crazy  ) тия гормити не ми мязат на нищо, но  Whistling

Лека...аз се гушкам и ще гледаме Пиноккио  по рай 3 Grinning

# 646
Френски научих на 10 години, защото трябваше да уча в 1 ФЕГ гимназията

Тоника, и аз съм завършила Френската. 9та ФЕГ в София, на Патриарха Wink И ти ли там си учила? Аз завърших през 2001 г.

Да и аз съм учила там, като основно езиково, иначе и музикалното до Александър Невски катедралата. .
Е аз съм доста по рано от теб, ти всъщност на колко си? 25?

# 647
Ох, падна ми камък от сърцето - поне в математиката не си факир. Wink На 27 съм.

# 648
Ох, падна ми камък от сърцето - поне в математиката не си факир. Wink На 27 съм.

ХВАНА МЕ! Не съм въобще в математиката, не мога не мога и не мога, да се разбера с нея откакто съм в гимназията.... едно корен квадратен научих, искарах 6 с много зубрене, и завърших дигнах купон, и повече не се чу думата математика, докато не ми се пръкна щерката и не ми каза мамо как се решава това. Но признавам се за виновна в математиката не съм факир.
Защо ти падна камък от сърцето? Simple Smile
Аз правя 30, коя ти е била класна на теб от френската? И каква паралелка си била? Simple Smile

# 649
t.e аз не разбрах ти си била и във френската гимназия и в музикалното по едно и също време?

# 650

Дами, с малки 4ове4ета, какво Ще донесе "Баббо Натале" на ваШите мъници? Simple Smile

Ние днес бяхме на тържество в детската градина и дядо Коледа донесе за Андреа кран, багер и камион (комплект) и днес не е нормален ден. Страшно вълнение, страшно чудо. Simple Smile
Иначе има да идва още тротинетка (monopattino), един дървено-магнитен "пъзел" (не е точно пъзел, а мозайка може би) от книжарничката в Комо, за която писах, още планети и един ужасаяващ, гърчещ се и ръмжащ робот от свекърва ми (а, и огромен, разбира се) Laughing. Ние с нея имаме малко разногласия във вкусовете към играчките - според нея, ако не мига, не ходи, не пищи и не пее песни на 5 езика, не е читава играчка. А аз имам по-...семпли разбирания. Simple Smile

Аз правя 30, коя ти е била класна на теб от френската? И каква паралелка си била? Simple Smile
Бях във френска паралелка, други нямаше - скука голяма. Laughing Иначе последните 2 години бях с профил математика, химия и география, ако за това питаш. Аз пък не си падах толкова по хуманитарните дисциплини. Класните сменяхме всяка година, едната (в 9ти клас) по особено екстремен начин. Не са ми били класни, но като емблематични учители помня Фиданова Mr. Green, Налбантова Mr. Green, Баталов, Шопова ......

# 651

Бях във френска паралелка, други нямаше - скука голяма. Laughing Иначе последните 2 години бях с профил математика, химия и география, ако за това питаш. Аз пък не си падах толкова по хуманитарните дисциплини. Класните сменяхме всяка година, едната (в 9ти клас) по особено екстремен начин. Не са ми били класни, но като емблематични учители помня Фиданова Mr. Green, Налбантова Mr. Green, Баталов, Шопова ......
[/quote]

Хехе, тез много ги обичах. Grinning Особено Шопова... леле... обич...
Готини играчки, ама аз не мисля че когато не  мига, не ходи, не пищи и не пее песни на 5 езика, не е читава играчка. Напротив мисля че по простите неща са по хубави. Simple Smile)))
И аз не си падам по такива роботи и компания.

t.e аз не разбрах ти си била и във френската гимназия и в музикалното по едно и също време?

Да, когато кандидатствах, ме приеха и в музикалното и в френската,и тъй като музикалото е по друга програма, бях частна ученичка там ( т.е. явявах се само на изпити и на изпитвания) и така имам две удостоверения за завършено средно. Simple Smile)
Едното от музикалното, а другото от Френската. Simple Smile

Сега по добре ли е обяснено?

# 652
  • UK
Супер, аз пък май трябва да понауча някоя и друга дума френски, че във Франция няма иначе да се общува. Днес вече си организирах пътуването до Страсбург, свързах се и с едни познати там, с които ще се срещна и така. Сега трябва да почвам и да чета едни материали.

Иначе тъкмо се връщам от една много арт вечер във Варна- бяхме на вечер на кратките кинофилми в един бар. Беше студено, имаше свещи навсякъде и интересно изглеждащи хора, и наливно вино в чашки за сок. Много готино беше, някак си различно. Някои от филмчетата бяха много готини.

# 653
Льоли, завиждам ти... нов живот... супер. Simple Smile

# 654
  • UK
Не знам. Аз не обичам много промените, натоварват ме. Или може би просто прекалено дълго се застоях в малкия град...

# 655
Между другото, да полюбопитствам, на колко си Льоли? Simple Smile Дечурлига имаш ли? Simple Smile)))

# 656
  • UK
На 25 съм. Дечурлигата ще почакат още (надявам се) малко. Малко да си установя финансовото и социалното положение и ще се мисли и по този въпрос Wink.

# 657
Хехе аз да си питам.
Абе аз ли съм най старата, тука все някакви студентки... пфу! GrinningVery Happy:D

# 658
Цитат
Супер, аз пък май трябва да понауча някоя и друга дума френски, че във Франция няма иначе да се общува.
Ljoli, учи, че французите така се стискат да говорят английски все едно ще им падне авторитетът  Rolling Eyes С моя закърнял френски изобщо и не се пробвах да говоря и като ги питам нещо на английски дори и да го знаят ми отговаряха на френски  Mr. Green Само на рецепцията на хотела имаше една готина мулатка и с нея си побъбрихме, защото питах за стачката на метрото и тя каза, че всяка година преди празниците го правели този номер и оставят туристите без опции.

# 659
  • в едно миланско село
Феиам и МакДирок,
успях да из4истя здравните задължения за по малко от15 минути, и то само с едно ходене в НАП. Ако се интересувате, вижте темата във форума:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412715.315
Обръщам се най ве4е към вас, защото сме в сходно положение.   Hug

после Ще 4ата темата, ама аз биах гледала в сайта на здравното и според ЕГН ми пиШеШе, 4е нямам задължения  Rolling Eyes
променили ли са неЩо?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт