Епилепсия!-тема 10

• 68 720
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
estrella-bg знаеш че винаги ще ти помагаме дори да си на другия край на света. Hug

# 316
От много време не съм писала, но не съм ви забравила момичета. От 10 месеца дъщеря ми е с епилепсия. Подкрепата която получих от вас няма да забравя никога. Януари месец ще ходим на контролни изследвания, тогава ще пиша. Възхищавам се и благодаря на мамите, които се отзовават непрекъснато. И пожелавам на всички Весело посрещане на Новата 2010 година!

# 317
  • Варна
Момичета весело посрещане на Новата година.Нека тя ни донесе много щастие ,радост и сбъднати мечти.  love001

# 318
В последния ден от тази година искам да пожелая на всички дечица и техните родители здраве и сили ,щастие и радост през Новата Година!  bouquet

А на девойките и младежите , да бъдат по уверени в себе си ,да открият половинката си ,която да ги приеме такива ,каквито са! Много здраве и успехи ,млади хора! Hug Heart Eyes

Майчета и татковци с това заболяване ,пожелавам ви повече смелост ,вяра и много здраве! Hug

Весело посрещане на Новата Година! newsm53 newsm10

# 319
  • гр.Гоце Делчев
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДАНО ДЕЦАТА  НИ ЗАРАДВАТ С ХУБАВИ НОВИНИ ПРЕЗ 2010 ГОДИНА. Hug  bouquet  :love001:

# 320
През Новата година здравето спътник да Ви бъде,
За да няма разходки по клинични пътеки!
В тази финансова криза портфейла с депутатска заплата да пълниТЕ,
с много семейна топлина енергийната криза да пребориТЕ!
Трапезата, отрупана с мезета и фини питиета,
с приятели искрени и верни да споделяТЕ.
И на обич безкористна да се радваТЕ!
santa2 santa2 santa2

# 321
  • В къЩи.
Еми, много хубав и оригинален поздрав    bouquet
Весело посреЩане на новата година .  santa2 cheers

# 322
Влизам само да ви пожелая
Една незабравима Новогодишна нощ
и една още по-прекрасна,
изпълнена със здраве,щастие и любов година.
Приятно изпращане и Весело посрещане!

# 323
  • Варна
Така да се разпиша и аз за последно.

Пожелавам на всички едно незабравимо посрещане на новата година и с нейното настъпване всички проблеми да изчезнат. Децата ни да се стабилизират и напредват все повече, да няма повече тревоги и мъки и колко се може по малко нови майчета да се включват в темата с неприятни новини. Нека всички да бъдем през 2010 живи и здрави, по добри и по силни. 

# 324
Честита Нова година!
Пожелавам ви много,много здраве,
щастие и сбъднати мечти! Hug

# 325
Честита нова година!Желая здраве,здраве и пак здраве!

Моля , за телефона на доцент Рашева! Благодаря !

# 326
Коя е доцент Рашева къде работи? newsm78

# 327
Доц. Рашева е невролог ,но е в пенсиония и работи на частно в болница Токуда.
Маугли ,ако искате консулт с нея звънни на 2/403 4000 и поискай да ви запишат час за нея!

# 328
Честита Нова 2010 Година! Нека ни донесе 12 месеца здраве, 52 седмици късмет, 365 дни успехи, 8 760 часа обич и нежност, 525 600 минути щастие и 31 536 000 секунди, изпълнени с усмивки, положителни емоции, радост и сбъднати мечти !!!

# 329
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Много,много здраве и радост на всички.
 babydust7 Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт