Епилепсия!-тема 10

• 68 722
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ  МНОГО ЗДРАВЕ ,КЪСМЕТ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!

# 331
Честита да Ви е новата 2010 година. Нека ни дари със здраве, радост, щастие и удовлетворение. Благодаря за отзивчивостта на всички Ви тук, помогнахте ми в най - тежкия момент от миналата година. Нека всички бъдем по - усмихнати, за да ни се случват повече хубави неща!!!
 santa2  madnoel People Santa bg Close-mas: Nature Snowman  madnoel Nature Snowman Close-mas:

# 332
Нека Новата 2010 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

# 333
Мили майки ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Да сте живи и здрави и много усмихнати през новата година.Нека децата ни бъдат поздрави весели и щастливи.Искам ди ви попитам накое дете под 12 години пие ли Карсил?Моят син е на 11 години пие конвулекс -АСАТ му е 84.Др.Летвиненко ни препоръча да пие КАРСИЛ.Но в упътването пише да не се пие от деца под 12 години.Може ли някой да сподели опит.Благодаря!

# 334
В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не те отмине,
с щастие и обич те дари!
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни.
От старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!
Послучай Новата година
моя поздрав приеми
и нека радости големи
ти носят идващите дни.
Нека сбъднат се мечтите твой
в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма в сърцето
място за тъга!

# 335
Vanq66, благодаря! Разбрах че работи и в някаква частна клиника и може би ще изчакаме до 4 януари да видим дали ще е там.

# 336
  • Варна
Честито!
Спечелихте си чисто Нова Година!
Тази е модел 2010!
Гаранцията е 12 месеца!
Карайте си я със здраве!
За много години!

# 337
  • гр.Гоце Делчев
 santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature SnowmanЧестита Нова година на всички нека тя ни донесе повече здраве,щастие и късмет.Дано през тази година се похвалим с повече напредък на дечицата ни малки и големи.

# 338
lena_stoicheva,бъди спокойна и давай Карсил щом ти е казал Литвиненко.Моят син е на 3год. и 3 мес. и пие това лекарство по едно всяка вечер от 6-7 месечен та и до сега още го пие.Много е ефикасно(Карсил 35мг)Ние също сме при Литвиненко,но и др.д-ри го изписват за нормализиране на чернодробните ензими.

# 339
За много години и от мен! Нека 2010 е добра година за всички нас и нашите деца!

P.S. Навремето имаше едно хубаво стихотворение на Джани Родари за продавача на надежда... Сетих се за него като си мисля за вас. Keep Walking както се казва в една реклама.  Simple Smile

# 340
пил ли е някой трилептал и имал ли е страничен ефект -видоизменяне на пристъпа

# 341
  • Варна
veniko пристъпите може постоянно да се изменят, това не е нещо нетипично, но дали е от самото дете или от Трилептала малко трудно може да се докаже. Ние сме пили Трилептал, не мога да кажа че ми е харесвал този медикамент, Ирена беше много успата от него и много пасивна. Когато го спряхме все едно стана друго дете. Има и много странични ефекти, в повечето случай го изписват за опъвания, има и случай в които тези опъвания се увеличават от Трилептала, но не мога да кажа че са пристъпи, при някой са, а при други не са. Ние имахме такива опъвания, но при нас не бяха пристъпи.

# 342
Моят син е на Трилептал. Аз съм доволна от този медикамент - пристъпите, които се изразяваха в схващане и треперене на лявото краче, престанаха. В началото доста го наблюдавах за странични ефекти, но не забелязах такива. И преди лекарството синът ми си беше по-спокоен, по-бавен, със стегнат стомах. Ние пием  2 х 1 1/2 тал. от 300 мг.

# 343
Моя син също е пил трилептал,не ни подейства добре увеличиха се пристъпите беше по нервен,когато спеше имало е случаи да се изпищи ужасяващо и винаги ми е изправял косата,по това време бяхме отишли при Христова и каза да го сменим с ривотрил,че не е за него трилептала и като почнахме ривотрила нещата се нормализираха,всмисъл намалиха пристъпите но продължаваха.Венико пожелавам ви много търпение и воля докато намерите точните лекарства и дози,дано е по скоро на нас ни отне 2 години. Пристъпите се изменят както е казала Сияна аз съм забелязала при сина ми колкото по-голям ставаше все по различни му бяха пристъпите и по-леки при нас беше така при другите незнам.Peace

# 344
  • В къЩи.
Момичета,ето ме и мен с първия от много въпроси ,който Ще последват през следващите месеци  Blush
Снощи говорих с майка ми и искаме да знаем дали има нещо,което тя може да направи в БГ без нас. Да се обади за среща за ТЕЛКа,да диспансира(така ли се казва  Embarassed) сина ми при Литвиненко...изобщо всичко ,което мислите,че може да се направи без да се изисква присъствието на Криси. За да може малко да се ускорят нещата,а не тепърва за започваме когато се приберем .
Благодаря ви предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт