Епилепсия!-тема 10

• 68 724
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
До 8,12,2009г лежахме в болницата в Пловдив,но искаме да се преместим в София,трябва да си вземем направление от личната лекарка ,като знаем че до 1 мес можем да направим два контролни прегледа в болницата,сега нали казаха ,че децата ще бъдат вече без направления  но не съм сигурна и дали ще искат да ни вземат като всички изследвания  ни са направени  в П-в и с тези клинични пътеки ,

# 346
Здравете мами,
Честита Нова Година !
Нека тя донесе на вас и вашите близки най-вече здраве, късмет и щастие!
Моля ви, дайте ми някаква информация за доц. Иванов от Пловдив.
Става въпрос за 4-годишната ми племенница. Познати са ги насочили към Пловдив, но дали не е по-удачен вариант да дойдат в София?
Предварително благодаря за всички мнения .

# 347
Аз мога да ти дам координати на Иванов в Пловдив,ако искаш мога да ти дам координати и на невролози в София,пиши ще ти пратя на лични.

# 348
Благодаря, аз намерих координати и на лекари в София. Питането ми беше за ваши мнение, добър ли е като специалист?

# 349
Кой Иванов ли?Ами винаги ще има положителни и отрицателни отзиви за него като лекар може да се каже добър но на мен не ми помогна,използва много малко медикаменти,незнам аз лично не останах очарована мота ни 9 месеца без резултат,ние сме при Литвиненко и много съм доволна,други не са доволни е различно е при всеки.Ако имаш въпроси питай за някой доктор. Peace

# 350
До 8,12,2009г лежахме в болницата в Пловдив,но искаме да се преместим в София,трябва да си вземем направление от личната лекарка ,като знаем че до 1 мес можем да направим два контролни прегледа в болницата,сега нали казаха ,че децата ще бъдат вече без направления  но не съм сигурна и дали ще искат да ни вземат като всички изследвания  ни са направени  в П-в и с тези клинични пътеки ,
Veniko, ,тези 2 контролни прегледа се правят ,ако пациента няма подобрение от приложената терапия в болницата!
А щом всички изследвания ви са правени в Пловдив ,можете да отидите само на консулт със специалист от София!

# 351
ходихме два пъти на София, последният път бяхме при Летвиненко написа предложение за терапия но нашият лекар се засегна, тъи  като  28,12 пристъпите се увеличиха и видоизмениха,на 31,12се обадихме на Иванов ,нотои каза че нямало значение дали са 10 или 40 и че бил в отпуск и че лекарството което можел да вклучи -ривотрил било с зелена рецепта ,и включи депакин,иако искаме да се обадим на Летвиненко. Обадихме се на Летвиненко той ни направи веднага схема за намаляне на трилептала и увеличаване  на депакина и каза да му се обадим за резултат,но носищането с депакин става бавно и все още пристъпите  не намаляват от 28 на16 на25 а  днес дообяд бяха11,сега не знам страх ме е да питам Утре ще му се обадим за резултат и за това питам за реда за постъване в болницата в София поне до 08,12 сме лежали в пловдив и си ни изписаха с пристъпи .Всички сме много притеснени и незнаем какво да правим.

# 352
Ами ,обадете се на Литвиненко тогава ,той е специалист и ще реши какво да прави! Peace

# 353
ООООО знам го Иванов в отпуска ли е не го закачай колкото и да е зле детето, а при Литвиненко ми еказал независимо по кое време на денонощието ако стане нещо да му звъня,сега пак май ще излиза в отпуска но ми е казал че ще ходи в кабинета и когато и да отида той ще е там или да му звънна да се разберем дали е на работа на това му казвам лекар.Не искам да го хваля че другите може да се дразнят но неговото отношение е много по-добро от на Иванов и много по-голям специалист от Иванов.
Венико трябваше от началото да започнеш при кой сте били и при кой сте ходили да имаме ясна представа кой какво ви е казал.Аз си мисля че няма да сгрешите ако се преместите в София при Литвиненко докато е рано.Защото на Иванов любимите лекарства са му фенобербитал и трилептал,а на не на всяко дете му действат както трябва при нас се влоши.Успех и търпение ние сме с теб задавай ни въпроси и ние ще ти помагаме. Hug

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 22:59 от emа-диди

# 354
Честита нова година на всички! Пожелавам успех и много поводи за усмивки!

Искам да попитам: колко време след спиране на депакина организма се изчиства /не знам дали така се казва/.  newsm78

# 355
  • гр.Гоце Делчев
Момичета здравейте и от мен.Ние днес бяхме наТЕЛК и ни дадоха 80%-2 група направо останах изненадана.Сега някоя от вас ако знае да ми каже първо до НОИ ли трябва да отида след две седмици и тогава до социалните или само с решението се ходи до социалните.

# 356
Пепи защо до НОИ,аз направо отидох след 2 седмици при социалните.Ванчето да каже,тя има голяма дъщеря и ще ти каже най-точно.

# 357
Пепи здравей! Hug
Очаква ви ходене,копирай няколко копия от ТЕЛКа.
В социалните трябва да подадеш 3 молби.
За двойни детски ,за социална отценка и за по чл.43
А от кога ви е посочена дата за инвалидност! Peace

Отиваш със ТЕЛКа и в пенсионното ,Ели има право на пенсия по инвалидност!
Също подавате молба в училище за степендия по инвалидност!
За социалните трябва да предствяте бележка ,че Ели посещава училище и по точно за по чл.43!

# 358
Ване,за каква стипендия става дума?Колко трябва да са големи децата за да получават такава стипендия?То ние сме далече още ама да знам за всеки случай.

# 359
  • ВАРНА
Момичета извинявам се,че пиша в темата,но имам въпрос.Дали отново е пуснат в продажба фенобарбитал таблети?Звъня на познати фармацефти,но са заети,а убедена съм,че вие сте запознати.На мое близко дете само той помагаше,а след заместителите се обърка хормонално горкото.Родителите му не могат да си го поръчват от чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт