Епилепсия!-тема 10

• 68 472
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
И аз да се включа за ваксините.На нас ни ги биха до 6м. и след това като ни поставиха диагнозата ходих на комисия която отложи ваксините за неопределен период.Вече сме на 5 и половина и не сме слагали.Не се и натискам че ме е страх.Сега се притеснявам  само че зачестиха случаите на морбили в областа , защото по Великден изкарахме много тежко варицела -стигнахме и до болница.Смятам да попитам невроложката за мнение.

# 511
Здравейте Hug
Включвам се при вас да ви съобщя ,че днес Сиянка роди прекрасен голям мъж Павли.Тежи 3 800 гр.,не запомних колко е дълъг,щото много ре завълнувах BlushДа и е жив и много здрав

# 512
Браво на големия мъж да е жив и здрав и много да ги радва.Говорих с таткото 53 и см е Павли.Браво и на Сиянка и Иренка стана кака всички да са живи и здрави. smile3525 newsm51 smile3525

# 513
  • гр.Гоце Делчев
ЧЕСТИТА РОЖБА МИЛА СИЯНКЕ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ТИ НОСИ МНОГО ЩАСТИЕ.РАДВАМ СЕ,ЧЕ  И ВЪВ НАШИЯ ФОРУМ  СЕ РОДИ БЕБЕНЦЕ ДАНО НИ НОСИ ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ. newsm07  love001 newsm44  bouquet Hug

# 514
  • В къЩи.
Честито Сиянке,да ти е жив и здрав и само радостни мигове да ви носи smile3525 smile3504

# 515
Сияна,честито бебче!Да ви е жив и здрав малкия Павли!
valito 79,вече не се слага ваксината Тримовакс а Приорикс която е протим морбили,паротит и рубеола.

silviq kaladjiiska,ами права е д-р Маринова относно отлагането на ваксините,всеки невролог ще потвърди същото.Тя е добър невролог,но аз не съм доволна от нея защото ни забави цели 5мес. с въвеждането на лекарство което ни спря пристъпите от веднъж.

Личната на Кевин сега и нас тормози да му се слага Приорикс,но аз подписах че отказвам макар че са ни разрешени от Литвиненко.Прочетох листовката на тази ваксина и пише че не трябва да се бие ако човек е имал в миналото пристъпи или някой близък е имал...незнам защо ни ги разрешават... newsm78

# 516
значи да не се занимавам с д-р Маринова,а да си заведа детето на комисия и там да решат дали ще се слага ваксина.Благодаря ви много за полезната информация. А този портокол за колко времв става готов и колко време е валиден?

# 517
СИЯНА,да си жива и здрава и ГОЛЕМИЯ НОВ МЪЖ също!!!!И много,много да ви радва!!Честито Сиянка,честито!!!!  bouquet

# 518
  • Варна
 Simple SmileДа се включим и ние в поздравленията-честито ти бебче.пожелавам ти всичко да е наред и скорошно прибиране вкъщи.  bouquet

# 519
  • Ямбол
Знаете, че аз много рядко пиша, но най-редовно чета всичко за вас и децата - и хубаво, и не чак толкова хубаво понякога.
Честита рожба, Сиянка!  newsm51Да е здрав Павли, за радост на мама и тати! Да е обичан и обгрижван от Иренка! Да сте невероятно семейство! smile3525
Да са живи, здрави и много щастливи дечицата ни! Да им се случват само хубави неща!
Мили майчета, бъдете щастливи, когато все още вие сте доминиращите, вие вземате решенията и контролирате ситуацията. Едва ли помните моята дъщеря, която е на 19 години и половина и е вече студентка в София. Да, само на Ламиктал е, но е толкова далеч, без да знам дали лекарствата се вземат навреме, дали режимът е възможно най-подходящия.

Ще си позволя в същия пост да честитя празника на още един Човек от форума, толкова скъп (уверена съм в това) за всяка една от нас, дал ни частица от себе си в най-трудните ни моменти! Велика жена е!
Честит рожден ден, Ваня! Бъди здрава, нека всички твои близки бъдат здрави, бъди щастлива и обичана жена и майка!
Прекрасен ден и много положителни емоции!

# 520
Честит Рожден Ден,
мила Ванче!!!
Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 00:39 от emа-диди

# 521
  • В къЩи.
Ваня,честит рожден ден и от нас   party023
Еми ти е направила такова хубаво пожелание,че просто няма какво друго да добавя. Hug

# 522
Благодаря ви момичета за милите думи и пожелания! Hug  bouquet
А на Сиянка да пожелая и тук ,много здраве на малкия Павли ,а й на цялото им семейство! Hug Heart Eyes

Една почерпка от мен:

# 523
  • гр.Гоце Делчев
ВАНЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН ОЩЕ ВЕДНЪЖ И ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ДА НИ ДАВАШ ЦЕННИ СЪВЕТИ  bouquet Hug  love001  party023 newsm59мАРИЯ 4 помним дъщеря ти разбира се,дано всички да имаме тоя късмет децата ни да станат студенти и да се гордеем с тях.Ванче много хубава почерпка наздраве.

# 524
Знае Ванчето какво обичам и кое ми е любимото питие! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт