Епилепсия!-тема 10

• 68 458
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • гр.Гоце Делчев
Ванче,на мен пък ми е слабост шоколада така,че има за всекиго по нещо,не че бих отказала едно питие де Grinning

# 526
Ванче,пожелавам ти здраве и много щастливи усмивки.

# 527
Отговарям за тия,които ме питаха задобавките.Имаме резултат!!!За шест месеца прием,моята дъщеря си подобри говора.Вече говори монго,много повече от преди!Постепено взе да си разширява речника,да употребява нови думи и да общува много повече от преди.Смятам след още шест месеца пак да направя разбор.   И Ване,не се мисли повече,ами започвай да ги даваш на Петя.Наистина се подобряват с тях нещата.

# 528
Аз не змятам добавките за панацея.Изобщо не съм си въобразявала,кой знае какво.Но разбрах,колко странични ефекти имат лекарствата,които вземат нашите деца.Как им се съсипва имунитет,апетит,как им се намаля тонуса и са като замаени.Как не само епи-то,ами и лекарствата им спират развитието.Пример за това е Топамакс,който намаля апетита и забавя развитието.Реших,че ми трябва нещо с което да компенсирам до известна степен това.За това се насочих към добавките и не съжалявам.Ще ги давам докато мога да издържа финансово.

# 529
Разбира се ,че започнах,но по друг проблем при Петя,който надявам се е резултат от приема на лекарствата.
И разбира се има резултат ,болките при началото на цикъла се овладяха а също от омегата този месец дойде по навреме! Flutter

# 530
Сияна да ти е жива и здрава рожбата и много да те радва!
Ваня и на теб честит празник.Желая ти много здраве и късмет!

# 531
Ванче за теб!!!

# 532
  • Варна
http://www.admedicine-bg.com/products/brn.htmмомичета какво мислите за това,дали е добро

# 533
Сиянка, честита рожбичка! Да е жив и здрав малкият Павли и много радост да ви носи!   bouquet

Ваня, честит празник! Желая ти много здраве, късмет и сбъднати желания!   bouquet

# 534
Ваня ЧРД,бъди жива и здрава!

# 535
Здравейте прияттели от много време не съм писала все не ми остава време за  компютъра за това и със известно закъснение  искам да честитя  на Сиянка  новия член в техното семейство и да им пожелая най вече здраве и много красиви мигове.
Ванче н а теб също искам да  пожелая да си здрава все така мила и добричка  и много късмет в живота. newsm51
Валито да много  е писано за тази хранителна добавка и ние  сме я давали на моят син в продължение на няколко години и съм много доволна от нея  на него специално му повлия доста добре .

# 536
  bouquet Ванче, честит рожден ден и от мен! Бъди силна и обичана! Пожелавам на теб и на всички близки до теб хора много здраве, щастие и усмивки!   bouquet
 bouquet Сияна, честито бебче! Да расте здраво и весело детенце и само да те радва!   bouquet

Момичета, чета ви редовно и ви чувствам всички до една много близки. Не пиша, защото няма какво ново да споделя. С вас съм и пожелавам на всички здрави дечица и хиляди усмивки!  Hug

# 537
Ванче,ЧРД ! smile3525 От сърце ти желая много здраве и късмет.Да се чувстваш най-обичаната жена на света!
Сияна ,да ти е живо и здраво детенцето! smile3541
Момичета , хубав ден на всички и много поводи за усмивки!

# 538
Много благодаря майчета за милите думи и пожелания! Hug Hug Flutter

Днес взехме контролното ЕЕГ,но за съжаление не е добро. Утре сме на ТЕЛК ,и да видим какво ще ни сервират! Уж съм се подготвила ,но понякога не те остават да си кажеш думата! Confused

Успешна седмица на всички! Flutter

# 539
Честита рожба на Сиянка и Честит рожден ден на Ванчето.Макар че ви познавам задочно,ви прегръщам силно.Бъдете много здрави и по вече усмивки newsm51   love001

Общи условия

Активация на акаунт