Епилепсия!-тема 10

• 68 409
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Аз разбрах ,че имаш в рода си близки с тази диагноза.
По тяхно време са били други невролозите ,а сега са други!
Изберете си м/у доц.Божинова ,доц. Литвиненко и д-р Димитрина Христова!

# 601
Сиянка, честито!!! Да ти е жив и здрав и много, много да те радва!  bouquet

# 602
Мили майчета,кажете ми как са били вашите дечица на който са били синактен,нашето бебче е толкова неспокойно,въобще не спи,върти се мрънка ,даже не се усмихва, след два дни започва да се намалява по схема ,но  ни включиха и сабрил , казаха че било симптоматичен уест  откриха чрез скенер някакво петънце  от дясно,пием толкова много лекарства че няма начин да не е дрогирана ,но поцял ден върти главичка наляво -надясно направо се побъркваме от притеснение,дано скоро свърши този ад и намерим подходящата комбинация

# 603
  • Варна
veniko,ние не сме на синактен но и ние от доста време въртим главата .Много ми е страшно но не знам дали  се повлиява от лекарствата.Още преди да приемаме конвулекс си го имахме и сега вече след 2 месеца прием няма никакъв ефект .(за  въртенето на главата ).Много трудно заспиваме през деня ,но вечер пък е добре-спи до сутринта.

# 604
Венико аз ти казах кво съм забелязала когато лежах в педиатрията и съм виждала 2 вида деца на които им бият синактен на кеви-гери като биха синактен на Кевин той само спеше,Гери едвам го нахранваше,а виждала съм другата крайност дечица които нон стоп мрънкаха и ревяха докато им биха синактен.Според мен това че бебка е неспокойна е от инджекциите.И нашите деца  са като дрогирани сумати лекарства пият,но по-добре така отколкото всекидневни гърчове.Търпение и воля миличка не става отведнъж. Hug

# 605
И аз да кажа.При първия опит със Синактен,дъщеря ми взе много да спи и качи бая килограмите.Успя да се повлияе, но за кратко.Една шарка ни развали работата и даже не можахме да изкараме целия курс.Втория опит беше август миналата година.Изобщо не беше сънлива.Не качи и много килограми като първия път и за съжаление не можа да се повлияе добре от Синактена така както миналия път и отново да се спрът гърчовете.Но при всички деца е различно.

# 606
Сияна,честита рожба!Много здраве и късмет да има!  bouquet
Момичета,полага се  годишна винетка/за тези които са направили ТЕЛК/!
Миналата седмица бях в соц.грижи и ми казаха,че имаме право.Единственото условие е автомобилът да се води на  името на един от родителите.Нашата е на лизинг и не отговаря на това условие Rolling Eyes

# 607
  • гр.Гоце Делчев
Ети а до колко години трябва да е детето като се полага винетка.Нашия автомобил е на името на съпруга ми.Скоро четях в темата за винетките ,че за да получим безплатна винетка автомобила трябва да е на името на детето.каква молба ще трябва да се попълни при социалните за безплатна винетка.

# 608
Моля някой ако има инфо дали д-р Христова от Токуда си е сменила телефона или дали не е в отпуск да се свърже с мен.Телефона и е изключен.

# 609
Момичета аз също питах в социалните за безплатна винетка,те ми казаха че трябва да се прехвърли колата и талона на името на детето,за мен това поредната глупост,как на едно тригодишно дете ще се води кола.
Манка доколкото знам Христова е в отпуска до 15.02 и затова не си вдига телефона,което не и дава много чест,миналата седмица на моя приятелка детето и направи тежък гърч час и десет минути и се чуди къде да отиде,Христова не си вдига телефона и майката отишла в педиатрията в интензивното оттам и се натяква кво прави в педиатрията а не отиде в Токуда,а през това време детето се гърчи ама да вземеш всички да ги #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 610
Момичета ,ако някой има координатите на Еленита да й предаде ,че съм й пуснала на лични инфо за Сабрила! Blush

# 611
Пепи,незнам има ли ограничения за възрастта на детето.
Ема,на мен ми казаха,че за 2009 наистина е имало изискване колата да се води на детето newsm78,но от тази год. е въведено,че може да е на името на един от 2та родители Wink

# 612
имали ограничения в процентите на телк за винетката,защото ние сме с 80%

# 613
Ети незнам утре ще ходя да попълвам молба за личен асистент по европейската програма и ще питам пак в социалните.

# 614
Здравейте момичета на мен тук социалните също ми казаха че имам право на безплатна винетка без да се води колата на детето но ние пък по друга причина не взимаме тъйкато било до 2000 кубика но явно на всякъде е различно на една мя позната от съседно селище пък са и казали че не и се полагат безплатни винетки  защото колата е на името на бащата абе изобщо нямам думи

Общи условия

Активация на акаунт