Движение на българските майки ПЛОВДИВ-24 тема

• 26 347
  • 707
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,четох,че ще купувате сушилня,само да ви препоръчам този магазин,имат леки транспортни дефекти,марките са много добри и са много качествени,имат и много промоции,ще вземете нова сушилня от квалитетна марка на цената почти на втора употреба  Peace

http://technohit.bg/?cat=12

Едната е вече поръчана и платена. Надявам се до петък да я доставят!
Втората може да се вземе и от тези. Наистина понякога дефекта е само драскотина по корпуса, но трябва да се види, че да не е нещо по сериозно...

За понеделник мога да се включа и аз   bouquet

# 676
  • Пловдив
Значи тениската на Челси е от мен, само ми дайте размер  Peace

# 677
  • Пловдив
mamakiki, още веднъж поздравления за сушилнята   bouquet Ще се радвам в понеделник да се видим Hug

Да уточним за срещата -  понеделник от 18ч.в китайския ресторант  в Маркет център  на Капитан Райчо. До тук сме аз, mom4i, Вяра, kiro, mamakiki.....................

пп. Каспър нещо ми се губи newsm78

# 678
  • пловдив
.......

ами тя изпра голямото пране и ... но за по сигурно докато не е писала, да продължаваме със стискането на палци  thumbsup

За понеделник сигурно и аз ще съм на линия, може само да закъснея, че до 18 съм на работа /но пък пия бързо та ще ви настигна/

# 679
  • Пловдив
Момичета, стикерите за мартенския базар са готови Peace
Аз не съм сигурна за понеделник дали ще мога да дойда на срещата и понеже ми взеха шофьорската книжка за 1 месец  Blush ще помоля някоя от вас като обикаля да мине през нас да й ги дам Hug

# 680
  • Пловдив
Да уточним за срещата -  понеделник от 18ч.в китайския ресторант  в Маркет център  на Капитан Райчо. До тук сме  аз,  mom4i,  Вяра,  kiro,  mamakiki,  _Пепи_,  antom .....................
Групата за понеделник се увеличава, което много ме радва Hug
Доника, дано да успееш да дойдеш и ти. Много си ми далече за стикерите, но ако ми се отвори път в тази посока, ще ти се обадя Peace

# 681
1.Момче – 17 год.- сребърен ланец или синджир  аз аз аз  Naughty Grinning

# 682
mamakiki, още веднъж поздравления за сушилнята   bouquet Ще се радвам в понеделник да се видим Hug

Да уточним за срещата -  понеделник от 18ч.в китайския ресторант  в Маркет център  на Капитан Райчо. До тук сме аз, mom4i, Вяра, kiro, mamakiki.....................

Тук съм, още съм малко болна обаче.
Казаха че ще ме чакат до 6ти... Аз викам да си свиркам до 7ми, защото е по-добро като дата.
Мойта работа е все такава - зор да го задържа, сега зор да го извадят.
Приятно прекарване ви пожелавам!

# 683
Момче - 17 години- сребърен ланец - ще го взема аз.
От миналия рожден ден имам да давам по-малък размер блуза на едно момче, ще я донеса на този рожден ден. Поздрави на всички!

Чак сега видях,че ICE_89  си е заплюла този подарък, малко късно се включих Peace

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 19:30 от mamaT

# 684
Момичета, имам торба с дрешки за момиче с ръст 98 до 104 см и два чифта обувки 27 номер. На Гери /в Ягодово/ на малката няма да станат, та ако някой друг има нужда - казвайте   bouquet

# 685
  • пловдив
Момичета, стикерите за мартенския базар са готови Peace
...

Взех стикерите и ако искате в понеделник да нося, ако не, при следваща среща, ако още нямате готови мартеници  Peace

# 686
Дайте някаква идея каква да бъде сушилнята?
Същата, която вече е купена или друг модел?
Казвайте Hug
Транспорт?
За понеделник сигурно няма да успея,
но ако съм тук с удоволствие.
violenza, с какво предизвика това отнемане
на книжката? travel travel Grinning

# 687
  • Пловдив
violenza, с какво предизвика това отнемане
на книжката? travel travel Grinning
Просто казах " не на корупцията"  Laughing
Момичета бабата на Марти ми се обади днес, отделила е 3 чанти дрехи, които са му станали малки и коритото също не им трябвало вече, сещате ли са някой да има нужда от тях Laughing

# 688
Дайте някаква идея каква да бъде сушилнята?
Същата, която вече е купена или друг модел?
Казвайте Hug
Транспорт?

Чух се със Зелениково. Получили са сушилнята и вече я ползват (и и се радват)...  Peace

Взехме я от Текномаркет. През интернет имат отстъпка в цената и +10лв. за доставка навсякъде в страната. Така се решава и проблема с транспорта!

Hug

# 689

Чух се със Зелениково. Получили са сушилнята и вече я ползват (и и се радват)...  Peace

Взехме я от Текномаркет. През интернет имат отстъпка в цената и +10лв. за доставка навсякъде в страната. Така се решава и проблема с транспорта!

Hug

Ихааа, супер, че вече даже и си я използват Grinning
В такъв случай, да им поръчам същата щом имат и доставка до там
направо си е чудесно.
Мама Кики, а можеш ли да ми изпратиш какъв
модел поръчахте и на кой адрес я изпратихте?

Общи условия

Активация на акаунт