Движение на българските майки ПЛОВДИВ-24 тема

• 26 344
  • 707
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Страхотна новина, mamakiki  bouquet
Днес ходих до китайския. Резервирала съм нашата си маса за понеделник Peace

# 691
  • Пловдив
mamakiki  smile3501

Така, така, дразнете ме и аз ще взема да дойда Mr. Green

# 692
  • Пловдив

Така, така, дразнете ме и аз ще взема да дойда Mr. Green

За къде сме без теб Hug

# 693
Хайде, идвай че иначе не знам как ще налучкам масата, само теб познавам като физиономия   Joy

# 694
  • пловдив
О mamakiki не е нужно да ни познаваш предварително, просто видиш ли луд блясък в очите - ние сме  Joy, иначе нашата маса е голямата в дъното  Peace
Днес от Видин получих картички, които са страхотни, ще ги донеса в понеделник. Не са с мотиви на Баба Марта, но са толкова интересни, че си мисля дали да не ги изложим на базара  newsm78 като ги видите ще кажете .

# 695
Е, аз съм сигурна че ще ви позная... по ореолите  Heart Eyes

Вече се ориентирах и за масата... остава да се ориентирам и за ресторанта   Mr. Green
Ще си хвана едно такси и все ще ме докара до там... хем да мога да пийна  Crazy
Не че много пия ама... да се впиша в пейзажа  Laughing

# 696
привет,
не знам какво е положението е в дома след пожара в4ера и дали няма да имат нужда от ремонти ?

# 697
Ах че беля... Поне няма пострадали!

http://www.bulfax.com/?q=node/922283

Сигурно ще имат нужда от ремонт и нови мебели. С какво можем да помогнем?

# 698
  • пловдив
mamakiki Мили по всяка вероятност ще се свърже с тях /ако не го е и направила вече/ и ще решат с какво и как ние можем да помогнем.
Добре че няма пострадали,  не ми се мисли за това което е можело да се случи  Sad
Всички се притесняваме, но се налага да се въоръжим с малко търпение и да изчакаме директна информация от Мили.

# 699
  • Пловдив
И аз влизам заради Асеновград, понеже видях новината в нета.
Голяма беля наистина. Слава Богу, че няма пострадали, че не ми се мисли просто. Добре, че се е случило сравнително рано и не са спели децата.

# 700
  • пловдив
Понеже в момента Мили няма достъп до компа, пиша от нейно име.
Пожара е бил в стаята на големи момичета. За щастие в сградата е нямало деца, защото са били на вечеря. Още не може да се влиза в стаята защото се изясняват причините /по всяка вероятност от късо, защото знам че тези момичета не пушат Naughty /. След като приключат огледите и се видят точните щети, директорката ще ни каже от какво има нужда. Със сигурност момичетата ще имат нужда от лични вещи, защото съм виждала поражения и от пожар и от водната струя. В понеделник на срещата може би ще имаме повече яснота и ще видим кой с какво ще помогне.

# 701
  • Пловдив
Ани вече ви е предала. Това е всичко което се знае за сега. В понеделник на срещата повече подробности. Най-важното е, че е нямало деца и няма пострадали.

# 702
  • Пловдив
Преди малко звъннах на едно от момичета да поразпитам как са, каза че всички мебели и вещи  в стаята са изгоряли, но двете деца, чиято стая е станал пожара са добре и не са уплашени, настанили са ги в друга стая и са им дали дрехи  Peace Не знаят от какво е възникнал пожара Laughing

# 703
  • Пловдив
Много неприятна случка, но важното е, че няма пострадали дечица  Peace

Вчера една приятелка ми даде дрехи за момиченца и някои от тях са нови. На кого да ги донеса?

# 704
  • пловдив
Джони другата седмица съм първа смяна и след 18ч мога да мина да ги взема от където и да е  Hug

В една от статиите които прочетох е споменато че общината ще оцени щетите и спешно ще ремонтира /ДАНО  Praynig/ , но в ремонта едва ли ще се включат пердета, покривки за леглата, огледало,закачалки... такива работи. Та до понеделник викам да преровим отново скриновете  Peace

violenza  newsm78 защо две деца, последния път мисля, че бяха 6 в тази стая, да не говорим че беше най хубавата  Sad
mili.m моля те като говориш пак с директорката да уточниш колко от децата са си загубили нещата, за да знаем какво да събираме   Hug

Общи условия

Активация на акаунт