Ноември дойде,а ОКТОМВРИйчето сладичко расте!

• 24 787
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • Лавал-Пловдив
Здравейте, честито на бебетата  - месечинки и на майките им  Hug
Имам един въпрос - от кога се почваха масажите и гимнастиката, че съм забравила и къде мога да прочета какво точно се правеше ( примерни упражнения и масажи) , че тук това никой не ти го обяснява.
Ние сме добре, спокойни сме, няма колики, не плаче, само вечер помрънква за внимание.
Хубав ден  Heart Eyes

# 466
Здравейте и от мен  Hug

Моята буба повръща също и доки ми изписа някакви прахчета които ги направиха в аптеката. Сега й давам сутрин и вечер и май понамаля повръщането  Rolling Eyes Много е гадно иначе, преобличаме се и двете постоянно и добре, че е сушилнята иначе голи ще трябва да стоим  Laughing Иначе почна да ме оставя да спя през ноща, ляга в 21 и се събужда за бързо хапване в 3, заспива и е готова за хапване чак в 6, пак хапва и в 9 се събуждаме благополучно  Peace През деня търси ядене почти през 4 часа  newsm78 не знам това от какъв зор, аз с моите съмнения дали и стига млякото се чудя дали пък толкова съм я нахранила, че да търси ядене след 4 часа  Laughing

За паричките на нас ни казаха, че скоро време ще има превод, да чакаме и исках да видя вие до къде сте с тези преводи. На мен ми казаха като подадох документите да следя между 15-ти 20-ти ноември, но сега се оказа, че има закъснение. Както и да е.

Ние вчера излязохме с кенгуруто защото имах да пазарувам а с количката е неудобно да влизам в някои магазини. Та като тръгнахме очаквах да заспи а тя като се ококри и не изпусна нито един преминаващ покрай нас, развъртя си главата от любопитство  Joy Иначе за организацията и излизането изобщо не съм го мислила. Има още някой и друг хубав ден, цяла зима ще се наседим у дома, сега му е времето да се разхождаме а работата.... не си я носим на главата, никой не знае, че у дома е лудница, пък и на домашните съм им затворила устите, имат две ръце и два крака ако нещо не им изнася да си го свършат, стига ми да съм 24 часа роб на една малка дуда която е съвсем беззащитна.

# 467
Здравейте първо да напиша два три реда после ще чета, защото докато ви прочета и малкия се ококорва и край за писане време няма  Embarassed
Благодаря за съветите на всички май ще давам кърма с шише  Confused
имаме си ново двайсет  Shocked млечница в устичката а давам по една лъжичка вода след хранене  Confused
 снощи в спешния ме "зарадваха" но какво да се прави така явно растат децата  Rolling Eyes

# 468
  • благоевград
  bouquet

# 469
  • Русе
kaka_dora, на първа страничка има линкове с масажи и гимнастика. Аз лично за сега правя само масаж. Гимнастиката ще я започна след като се консултирам с педито след няколко дни и тя одобри.

# 470
Днес Аслан стана на 1 месец, миличкия ми той порасна  Heart Eyes
С хараненето съм на същото както Герчо  Peace
Утре ще е първата консултация на бебчето и ваксина Хепатит, утре ще отчета растеж и равитие!
Имам усещането, че само аз не се разхождам с количката и бебето, направих го един път и на следващия ден Аслан беше със запушен нос, като преди това само окото му имаше секрет. От седмица насам сам она балкона с зимния кош стои по 20 - 30 мин, а когато много плаче спи на отворен прозорец за около 10 мин през час. Моля би кажете добре ли постъпвам. Мнного се страхувам да не се поболее от настинка или от нещо друго. Благодаря
п.с може ли и аз да получа парола за снимка да кача, както и линк към магазина на Ани  Hug  bouquet

# 471
Здравейте, влизам само да се отчета. Марина е 4670, и 58 см. Правих хепатитната ваксина, а на голямото ПРевенар-а.
Нямам никакво време, гледаме да сме основно навън. Малкото още яде когато си иска, демек непрекъснато. Кърмим се, но и се дохранваме. Ту реве по няколоко часа, ту е супер спокойна. Вече почти не спи през деня и гледа,кокори се, смее се. Издава нови звуци Simple Smile

# 472
  • Лавал-Пловдив
Вижте моля ви се мойте калпазани как се гаврили с малкото си братче. Ще им скъсам ушите  ooooh! #Cussing out
http://www.album.bg/montrealbulgars/images/19520283/110250/

# 473
  • София
Бяхме на доктор. По пътя срещнахме бабата на мъжа ми - демек пра-свекървата и като й казах къде отиваме и нейната първа реплика беше "ааа, да, да ти каже как да го дохранваш". Аман вече от тяхното дохранване - и майка ми, и свеки, и пра-свеки. Само дохранване им е в устата.
Така или иначе като ни премериха в поликлиниката много ни похвалиха и казаха да си продължаваме все така САМО на кърма. Качил е точно 1500гр. дребният и е пораснал с цели 7см  #Crazy Нищо чудно, че така му омаляха всички дрешки на милото  Rolling Eyes

# 474
  • Лавал-Пловдив
kaka_dora, на първа страничка има линкове с масажи и гимнастика. Аз лично за сега правя само масаж. Гимнастиката ще я започна след като се консултирам с педито след няколко дни и тя одобри.
  bouquet omm smile3529

# 475
Кака Дора... Mr. Green hahaha
Аддри,браво на детето,шампион.Млъкнаха ли бабите?

# 476
  • Sofia
При нас баби няма,но аз май съм изкукала и все си мисля,че детето седи гладно  Crazy Joy Вчера ходихме уж за ваксината,но пак ни отложиха,защото няма оправия с този нос...  ooooh! Ще видим другата седмица как ще сме и ако педито пак откаже-директно отивам при друг за консултация и евентуално да му я сложат  Naughty Иначе ние вече сме 5.320кг./59см. и носим дрешки от 3-6 месеца  Whistling  
Утре сме на преглед с Красчо,че още не сме се вясвали след секциото и е срамота да не знаем дали са ни на място всички вътрешности  Joy

# 477
Хайде и ние да се отчетем- 4,570, 54 см.
Сложиха ни ваксина, изрева, но после не плака, даже заспа в колата навръщане.
Аддри, напълно те разбирам. Миналата седмица идва свеки- за 3ч 5 пъти пита: "и съвсем ли никаква вода не даваш, ние едно време ..." и аз обяснявам: "сега ... еди какво си". Тя след малко пак същия въпрос и аз нали спазвам добрия тон и благоприличие- пак спокойно (привидно) обяснявам. След това си дойде мъжът ми и тя и него пита същото  Rolling Eyes и той й обяснява (не че много знае, ама повтаря каквото аз съм му казвала). Накрая се ядосах (не видимо), сипах преварена вода в шишето и й го дадох да даде на Габи, а тя взе да се дави, да плюе, да се нерви (тя не знае какво е това шише) и баба й се отказа ... до другия път  Laughing. Не я обвинявам- майка ми е същата, просто по тяхното време е било така и сега не могат да приемат, че живо същество може да оцелее без вода  ooooh!. Как да им обясня, че нещата се променят  newsm78 .
Плами, а как се чувства Гуги? Ако сте добре дай да се видим в зоото другата седмица. Ако има и други мами- да свиркат.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 19:27 от vanirra

# 478
Айде да спретнем една срещичка дреугата седмица ,а..
Плами,моя Саши също хърка с  нослето,но според моята педи е нормално.

# 479
  • София
Еееей, как ми се ходи на зоопарк  Mr. Green Ванирка, брой ме и мен ако е хубаво времето.

Моят мъж много добре реагира на ваксината - като го боднаха ревна като мечка, но в момента, в който го гушнах млъкна и започна да се оглежда из кабинета с любопитство. След като го прибрах се напапа и от тогава не се е будил.

От вчера сутринта спрях да давам абсолютно всякакви препарати против колики. Резултатът е, че има по-малко колики отколкото докато му ги давах  #Crazy

Днес за пръв път се смя с глас... и отново причината беше тая гадна въртележка... почнах да ревнувам вече  Rolling Eyes На нея се усмихна за първи път, сега на нея за пръв път се разсмя... а мама кучета я яли... безобразие  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт