АВГУСТинче 2010 се оказва и на мама две чертички показва

• 26 629
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами! Току що си направих тест, след 4 дена закъснение и съм го оставила до себе си и гледам заветните ДВЕ чертички през две секунди, да не изчезнат случайно Simple Smile След дълги месеци опити, по план график, явно бебо си избра да бъде августинче Simple Smile Толкова съм щастлива, че не спирам да се усмихвам, а само като се сетя довечера като се прибере милото как ще го изненадам, той повече от мен очаква.. Това ще ни е първо бебче, и силно се надявам всичко да е наред, нямам никакви 'симптоми' освен силна болка ниско долу отвреме на време и напрегнати гърди.. Дано не е фалшива тревога.. Успех на всички!

# 106
Ох,аз отново се включвам да притропам,че не издържам Confused-дори вече си купих Шуър чек тест...ще видя до кога ще ми издържат нервите. А нямам симптоми.

# 107
 Много ви се радвам!!! Като говорите за 2-те чертички и мед ви капе от устата, страхотно е!   bouquet
Лека и спокойна бременност и дано и аз скоро да се включа!  Hug

# 108
Валентия и aliahim добре дошли тук. Леко бременеене и на вас ви пожелавам.

# 109
  • По широкия бял свят
Здравейте  всички бъдещи мами.

Записвам се и аз при вас.

Днес бях на преглед и лекарят ми потвърди бременността.

Така се вълнувам и се моля всичко да е наред. Praynig

Дано да ми е на късмет участието в темата.

Стискам палци на всички ви за лека и безпроблемна бременност.  preggo

# 110
Здравейте августинки,

аз съм мама на прекрасно бебче , родено август тази година. Сега тя спинка сладко , сладко в креватчето си , а аз си спомням с умиление колко се вълнувах преди една година. Искам да кажа на всички, че ви чакат много хубави моменти и много вълнения през следващите 9 месеца. Пожелавам на всички да сте здрави и да изкарате едно леко бременеене , каквото беше моето. Бъдете сплотени, защото подктрепата тук ще ви е много полезна. Селувки на всички и да погалите пупите от мен Simple Smile))

# 111
Здравейте и cheстито на всиchки бъдещи мами  Grinning.Присъединявам се към темата с положителен тест от сутринта  Grinning.Закъснява ми само с един ден,но имах предchувстието,chе ще видя 2-те chертиchки(макар и по-бледа втората..) Simple Smile)) Дано всиchко е наред..

Много сме щастливи със съпруга ми..Пожелавам успех на всиchkи,които бебеправят.

Знаете ли кога най-рано мога да отида на преглед...?

# 112
  • София
Честито на всички бъдещи нови мами, които се записаха вече в нашето форумче..Изключително съм щастлива за вас.. а ти огнена стихия..ама ти наистина си стихия...я се успокой..винаги казвам Господ си знае работата, аз се мъчих почти 9 години, а виж ме сега...чакам първата си рожба, дано ми е жива и здрава и всичко да е наред..все си казвам, че така е трябвало, че е трябвало да улегна, да проумея какво е да си мама...
Стискам палци на всички..да сме здрави и силни...
Силно ви прегръщам...

# 113
  • Габрово
Здравейте и cheстито на всиchки бъдещи мами  Grinning.Присъединявам се към темата с положителен тест от сутринта  Grinning.Закъснява ми само с един ден,но имах предchувстието,chе ще видя 2-те chертиchки(макар и по-бледа втората..) Simple Smile)) Дано всиchко е наред..

Много сме щастливи със съпруга ми..Пожелавам успех на всиchkи,които бебеправят.

Знаете ли кога най-рано мога да отида на преглед...?

Честито! Изчакай две седмици за прегледа  Peace.

# 114
Здравейте момичета,
честито на всички видели заветните две чертички и много кураж и прегръдки за тези,които ще чакат за следващият месец. Hug
Да се запиша при вас,пък дано ми е на късмет,че ще ми е нужен Praynig
На 5.12 видях  EFP,след първоначалната ми радост и еуфория изведнъж ентусиазма ми бе попарен,когато си спомних,че точно в дните 
около овулация,ходих да ми правят снимка на рамото,за да лекувам плексит,3-4 дена взимах и лекарство...
записала съм си час за лекар за утре и чакам да си чуя присъдата Praynig
Бебчето не е планувано,но е много желано!

# 115
Добро утро и добре дошли на всички нови мами   bouquet

моля за информация, ако някой има.
става въпрос за шейново, моят лекар се е преместил там/д-р Диков от Токуда/ и се опитах да разгледам сайта им при което останах с впечатление, че женската консултация е само платена, като пакета за водене на цялата бременност е около 350 лв.
има ли някой представа дали е възможно да ми водят там бременността по здравна каса, или е само платено?
благодаря предварително

# 116
бела, мисля че няма от какво да се безпокоиш, но все пак се консултирай с лекар

и .... лека бременност  Simple Smile

# 117
Валентия,много благодаря! Hug
Лека и безпроблемна и на теб!
  bouquet

# 118
  • Габрово
Добро утро и добре дошли на всички нови мами   bouquet

моля за информация, ако някой има.
става въпрос за шейново, моят лекар се е преместил там/д-р Диков от Токуда/ и се опитах да разгледам сайта им при което останах с впечатление, че женската консултация е само платена, като пакета за водене на цялата бременност е около 350 лв.
има ли някой представа дали е възможно да ми водят там бременността по здравна каса, или е само платено?
благодаря предварително

Само платено е  Peace.

# 119
Момичета, здравейте  Wink
Хвърлям по едно око на темата от началото на миналата седмица, защото тогава си направих теста, който беше положителен. Мислех малко да поизчакам със записа тук,  за да не се разочаровам ако нещо стане, но имам малко нужда от съвети  Flutter
Вчера ходих при джипито, тя ми даде направление, но сега съм в голяма чуденка, къде да се запиша на ЖК  ooooh!
Дали в местната поликлиника, при гинеколожката или на друго място. Но кое да е това друго място?  ooooh!
Джипито каза, че според нея е най-добре да отида при гинеколожката в поликлиниката, а ако толкова ми се ходи при засукани гинеколози да ходя отделно при тях, то и без това при повечето така или иначе се плаща  Thinking

Вие как ще процедирате?

Общи условия

Активация на акаунт