АВГУСТинче 2010 се оказва и на мама две чертички показва

• 26 625
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мили бъдещи мами,
ние вече имаме официалната си първа снимка  Laughing
Чичко доктор вчера каза, че имаме сакче..още е рано, та каза че ясно ще го видим на 14-ти Декември...ей голяма радост значи Whistling
Мъжа ми място не можа да си намери, а аз се въртях цяла вечер като пумпал...
Пожелавам на всички момичета скоро и те да си имат по една такава снимчица..айде много радост и щастие

Успех

АААА това бебоче и на мен ще ми е подарък за рождения ден нали съм августувска лъвица хи хи

# 91
  • София
Е...и аз съм августовска лъвица...щеше да е добре и ..аз да имам подарък...но уви...
отново спонтанен с дата днес

успех на всички останали Praynig

# 92
nuclearbaby, много съжалявам мила. Кураж и следващия път успех. Имаш силно стиснати палци.
А на мен доктора ми каза, че още е твърде рано и ми каза да отида към 21-22 направо да чуем тонове и да ми каже дали всичко е ок.
Записа ме за ЖК. Сега ще си пускам изследвания на кръвта, секрети и т.н. Оф гадост пак лошите лели дето ще точат кръв Sad
Julia Yankova, много се радвам и нека всичко да си върви така докрая. Ще си гушкаме малки лъвчера.

# 93
nuclearbaby, аз също много съжалявам, не го пожелавам на никого.
Дано да успееш да се разпишеш в някоя от следващите теми ти пожелавам  Hug
Аз продължавам да нямам грам никакви симптоми до сега-9 дена след овулация. Днес единствено имах някакво сякаш предменструално напрежение, не ми беше много комфортно,усетих го,а не очаквам чак на 12.12,така,че не е това. Но сякаш си втълпявам вече.

# 94
 Искам да се запиша при вас, пък дано да ми е на късмет!! До теста има 11 дни, но се надявам да предизвикам сътбата и този път да е +..... Дано, дано, дано!!!
 На всички пожелавам леко бременеене и здрави, хубави бебета накрая!!   bouquet

nuclearbaby, бъди силна, не се предавай! Знам, че няма думи, които да те успокоят, но не губи вяра!  Praynig  bouquet

# 95
Здравейте!

Julia Yankova честито ти първо фото на мъничето. И аз искам, но ще почакам до 15, нали лекарят ми не ме иска по-рано Sad
Иначе на мен гаденето ми изчезна най-внезапно, та сега не знам какво да си мисля newsm78. Тестовете са все така положителни, но сега не се чувствам никак бременна.

На ЖК ще се запиша към 10-12 г.с.

Успех на всички, очакващи EFP!!!

Лек ден!

# 96
  Здравейте,
  страхотно е, че има такава тема. Края на ноември си правих тест за бременност - беше положителен и лекарят го потвърди.Имам си първата снимка.Голямо вълнение е. Още е рано да се записвам за прегледи, но по мои изчисления и моят термин трябва да е август месец.
Надявам се да споделяме опит на мен ми е за пръв път. Успех и на всички, които искат да забременеят искрено им го пожелавам.

# 97
Julia  и Jenn честити ви първи снимчици. Аз ще поизчакам още малко, че е рано още за фотосесията  Laughing Пожелавам късмет на всички заплюли си тази темичка. А за другите двоен късмет.

# 98
Здравейте бъдещи мами! Искам да споделя и аз с вас, а и да ви попитам за някои неща! След появилата се днес  EFP - макар и бледа, вече съм почти сигурна, че и аз ще ставам МАМА и то през август.2010! Искам да попитам тези с по - голям опит от мен каква е процедурата сега - пли личния лекар ли да ходя или при гинеколога, кога е най - добре да отида?
Благодаря ви предварително и на всички бъдещи майки леко бременеене  Wink

# 99
I10_vn, честито за положителния резултат. Честито и на другите бъдещи мамчета.   bouquet
I10_vn, можеш да отидеш при гинеколога, за да  види дали всичко е ок, но поизчакай поне 10 дни закъснение, че иначе ще е много рано. А после можеш да си вземеш направление от личния за ЖК.

# 100
  • Miami
Привет  Simple Smile Идвам и аз да се запиша при вас. Очаквам моето второ бебче в началото на август  Grinning Още не съм ходила на лекар, дано всичко е ок.
Успех на всички  Hug

# 101
  • София
nuclearbaby, съжелявам мила,
пожелавам ти да се впишеш в септемврийките...все пак е добре бебчо да си има само негов месец...не унивай и вдигни глава, усмихни се, радостта скоро ще дойде при теб..
Успех на теб и всички момичета..

# 102
  • София
Здравей Грета,
не се притеснявай, аз пък нямах никакви симптони и продължавам да нямам освен че вече гърдите ме болят много, ама бебчо си е там долу.. какво по-хубаво от това, или предпочиташ да ти се гади и да не можеш да си вдигнеш главата..  не мисля...
Така, че не го мисли, всичко ще е наред.
Пожелавам на всички леко бременеене.

# 103
  • София
Nuclearbaby съжалявам за случилото се. Ако не сега, то следващия път ще бъде твоя месец. Стискам палци и горе главата.
Аз също бях на лекар, но не се видя нищо особено. По едно време като че ли лекарката забеляза някаква точка, но каза че е твърде рано да се каже каквото и да е било. Каза да отида пак след няколко дни, което аз няма да направя. Предпочитам да отида по-късно, та тогава да се чуе и пулс. Дано.  Praynig
Иначе и на мен ми изчезнаха повечето симптоми. Само чувствам все още напрежение в гърдите.

# 104
Леко бременеене мами !

да се запишем и ние

положителен тест, липса на цикъл и очакван термин 12.08.2010.

мнооооооооого сме щастливи, аз , таткото и каката, която е на 2 годинки, септемврийче 2007.

Общи условия

Активация на акаунт