АВГУСТинче 2010 се оказва и на мама две чертички показва

• 26 608
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Мечтание , дано се озовем в тази прекрасна отчетна темичка, август ми е любимият месец Hug Стискам силно палци за теб и за всички , които не чакат пустото лелище Praynig

# 76
  • София
Лека полека темата започна да се пълни с положителни тестове. Аз смятам да отида на лекар в края на тази седмица. Едва ли нещо ще се види кой знае какво, но просто не мога да изчакам още. Искам и да си пусна и едни изследвания, защото съм притеснена по конкретен въпрос.
Пожелавам на всички които очакват бързо да видят 2 хубави и ясни черти.

# 77
Здравейте,

честито за + тестове и пфууу, пфууу, пфууу (разпращам бременен прашец) за всички, които ще бебеправят тепърва.

Аз сутринта бях на лекар и въпреки моите изчисления видеозона показа сакче 1,15 см, което отговаряло на 4с.и 1д. Този резултат ме класира за 09.08.10, но аз не го вярвам. ще чакам следващият преглед на 28.12, ако преди това не се изкуша да отида на друг лекар.
При предишната ми бременност въобще не съм се чувствала неразположена и сега е така. Нито ми се гади (да не чуе дяволът), нито ме болят гърдите.
Аз пиша и в темата на юлките, но с августинките първо споделих положителния резултат от теста, пък и сега с новият термин ?!?

Желая ви приятна и спокойна вечер.

# 78
Аз нямам търпение вече Confused
Няма да мога да изтрая до 13-ти да видя резултата.Сигурно ще изпреваря датата с теста.

# 79
Много се радвам, че кандидат-майките за август се увеличаваме. Simple Smile
Стискам палци на всички, които се надяват на положителен тест Hug Hug Hug

Днес се обадих на моя лекар, но както и предположих ме вика около 15 декември. Сега нямало смисъл. Не знам за вас, но мен гаденето ме съсипва. С първата  бременност ми се гадеше само когато бях гладна, а сега почти нонстоп. cry

огнена стихия- моя цикъл трябваше да дойде на 3 декември, но заради гаденето направих тест 4 дни по-рано и се видя ясна втора черта.

Лека вечер на всички!

# 80
Хубаво е като имаш някакви симптоми,за да разпознаеш,че има нещо,но аз с първата бременност не знаех,че съм бременна въобще-в смисъл знаех кога да проверявам,но нямах никакви симптоми,както и цяла бременност нямах неразположения. Mr. Green
Така,че очаквам и сега да не ми подскаже нищо. Но има време,ще видим.

# 81
По това време на годината стават чудеса.Вярвам,че всяка една от вас ще получи своето  Heart Eyes Незнам,защо надникнах тук и защо така ми се прииска да ви пожелая Успех! Моето чудо е августче родено през 2006 Помня като днес всичките си трепети на тази тема.И как точно това си мислех,как именно по тези топли коледни празници получаваме най-желаното.Прегръдки  Hug и пълна тема с бебета,повече от звездичките по тази елха  Heart Eyes

# 82
Здравейте и от мен милички! И аз се присъединявам към Вас.Прикрепям се във фашия форум като удавник за сламка. При мен ситуацията е едно към едно с тази на огнена стихия. Очаквам лелката на 12-13 декември и се МОЛЯ този месец да ме пропусне, та и аз да се разпиша за 21-22 август.
Имам едно момченце на 2г.и 6м.  До преди 4 месеца не исках и да чуя за второ дете и толкова силно го отричах, че май това стана и причина за спонт.аборт в 6 г.с. през юли тази година. Забременяването тогава стана непланирано, а сега когато е планирано е толкова трудно. От 2 месеца съм като луда по меренето на БТ, следенето на ову и т.н. Но така е - човек късно оценява това, което му се дава.
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!!!!! А на теб огнена стихия ще ти пиша утре на лични. Hug Hug

# 83
  • София
Здравейте,

честито за + тестове и пфууу, пфууу, пфууу (разпращам бременен прашец) за всички, които ще бебеправят тепърва.

Аз сутринта бях на лекар и въпреки моите изчисления видеозона показа сакче 1,15 см, което отговаряло на 4с.и 1д. Този резултат ме класира за 09.08.10, но аз не го вярвам. ще чакам следващият преглед на 28.12, ако преди това не се изкуша да отида на друг лекар.
При предишната ми бременност въобще не съм се чувствала неразположена и сега е така. Нито ми се гади (да не чуе дяволът), нито ме болят гърдите.
Аз пиша и в темата на юлките, но с августинките първо споделих положителния резултат от теста, пък и сега с новият термин ?!?

Желая ви приятна и спокойна вечер.

Еххх Ивка...браво... ами ние с теб май ще сме си заедно до края и аз съм за 09.08.2010 г...пожелавам на теб и мен всичко да е наред... както и на всички момичета тук..
Успех на теб и всички августинки...

# 84
  • София
Хубаво е като имаш някакви симптоми,за да разпознаеш,че има нещо,но аз с първата бременност не знаех,че съм бременна въобще-в смисъл знаех кога да проверявам,но нямах никакви симптоми,както и цяла бременност нямах неразположения. Mr. Green
Така,че очаквам и сега да не ми подскаже нищо. Но има време,ще видим.
Аз нямам търпение вече Confused
Няма да мога да изтрая до 13-ти да видя резултата.Сигурно ще изпреваря датата с теста.

Ще траеш мила...
Нали знаеш поговорката трай бабо за хубаво...
Успех

# 85
 Stop Здравейте дами и мънички точици.
Аз утре имам час при доктор следобед, да видим дали ще се види нещо изобщо или ще е много рано. Първият път успя да види сакче чак към 6.5седмица.

# 86
  • София
Мили дами,
стискайте ми палци и аз днес на обяд имам час при чичко доктор...да видим какво ще ми каже... Rolling Eyes
дано всичко е наред иначе  Crazy

Много хубав ден на всички.

# 87
Стискам палци на всички, които днес са на преглед.
Чакам да се похвалите с хубави новини.

Поздрави

# 88
Здравейте момичета. Нова съм, но мисля, че това не ми пречи и аз да се разпиша в тази тема. Преди пет дни видях двете чертички, та и аз се пльосвам  тук. Леко бременеене ви пожелавам. А другите предколедно ги урочасвам да дойдат бърже. Simple Smile

За термин все още незнам. Казаха ми да ходя най-рано на 15 на доктор. Но иначе по тези калкулатури в нета показва 08.08.

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 23:03 от _matilda_

# 89
  • Емаесесаесесапипиа
Здравейте на всички,
Днес официално стана ясно, че сме си поръчали подаръче за рожденния ми ден (който също е август) Simple Smile. Ще чакаме да видим дали ще е с розова или със синя панделка.

Общи условия

Активация на акаунт