АВГУСТинче 2010 се оказва и на мама две чертички показва

• 26 975
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Момичета Честито Рождество Христово и от мен  Hug Желая лека и безпроблемна бременност на всички, а през август догодина да дондуркаме здрави бебчета  Heart Eyes   bouquet

Dary Lifestyle, много се радвам на това, което си написала. Първо това, че нямаш болки и кървенето е намаляло(спряло) е супер. А кафеникавото зацапване лекарите казват че е стара кръв и значело, че в момента не кървиш. Дано наистина да е било имплантационното зацапване. И второ - това че вече се усмихваш и си по-скпокойна е супер. Много се радвам, само така  Hug

Весело изкарване и на новата година на всички  Heart Eyes Peace

# 601
Здравейте момичета!Аз днес съм на работа CrazyНезнам как ще я изкарам,спи ми се много и ми е лошо SickСнощи имах много силни болки и ..хоп в спешното.Добре си е човечето-вече е 1,6 см Grinning,само незнам защо така ме тормози и притеснява.Имам и питане:Изписаха ми утрогестан 2x1,но бях толкова ошакшана,че забравих да питам вагинално или да го пия.На листовката пише,4е не е препоръчително да се пие през първия триместър,а от друга страна в аптеката ми казаха,че ако го поставям вагинално с неопитна ръка мога да си навредя нещо newsm78Някой има ли инфо по този въпрос?
Пожелавам ви приятен ден и си почивайте много  bouquet

# 602
на мен доктора ми изписа 2 по 2 таблетки вагинално  по добре се разграждали и по бързо

# 603
на мен доктора ми изписа 2 по 2 таблетки вагинално  по добре се разграждали и по бързо
И не се притесняваш когато ги поставяш?

# 604
  • Варна
И не се притесняваш когато ги поставяш?
Не се притеснявай за поставянето на утрогестана, няма никакъв проблем. На мен също ми изписаха 3*2.

# 605
  bouquetБлагодаря много

# 606
Хайде през третия ден на Коледа и аз да се присъединя с поздрави за празника!По-добре късно ,отколкото никога.Имах си гости за Бъдни вечер и 25.12,вчера бях на работаи така!

Пожелавам ви преди всичко здраве,спокойствие и много положителни емоции!Много щастие и любов в домовете ви!Малките съкровища да растат и накрая да се зарадваме на здрави и пухкави бебочета!Много успешна и късметлийска година ви желая!

# 607
karinnna ,дано всичко се поуспокои при теб!За Утрогестан-а не мисля,че е чак толкова голям проблем да го слагаш вагинално,все пак ще внимаваш.Няма ли вазможност да си вземеш болничен и да почиваш повечко,поне 1 седмица?

# 608
За сега ми е трудно да отсъствам.Ако имам възможност бих си починала януари.Не ми е натоварена работата,но в моменти,когато ме заболи ми се приисква да съм си вкъщи Simple Smile

# 609
За сега ми е трудно да отсъствам.Ако имам възможност бих си починала януари.Не ми е натоварена работата,но в моменти,когато ме заболи ми се приисква да съм си вкъщи Simple Smile
Напълно те разбирам.И аз съм в това положение-трудно е да отсъствам(липсват хора),но пък и ми е натоварено на работата и на моменти не мога да издържам на натоварването,все пак дежурства по 12 часа и седене на крак дълго време и кръста и корема започват да ме наболяват.Но ако си взема някой и друг ден болничен все ще намерят разрешение.Незаменими хора няма,а в момента по-важно от спокойствието ни няма.Така че затова ти дадох тоя съвет,защото и на себе си е трудно да го набия в главата:)

# 610
Момичета, заставам в редиците ви.. дадоха ми термин 6- ти август 2010 г . това ми е втора бременноста, имам момче на 3 години и малко ... естествено от части се чувстам като за първи път в този екшън , но за радост и този път се чувстам прекрасно и нямам никакви оплаквания..
Желая на всички спокойна и безпроблемна бременност и прекрасен финал , когато му дойде времето

Весели празници !

# 611
Здравейте, ето ме и мен, малко се бях позигубила. Първо да си изпратя най-топлите пожелания на Dary Lifestyle и Каринна - стискам палци.

Имам нужда от съвет. Като цяло винаги съм била с щедър бюст - чашка Д. И още преди да разбера, че съм бременна, ме заболяха гърдите, което си е нормално за мен преди менструация. Слава богу, и досега си ме болят, сега съм в шеста г. седмица, приемам това за добър признак, но някъде от около 36 часа като се почна едно чудо - нарастнаха буквално за часове, болката се увеличи неколкократно и съм убедена, че имам локална температура в тях.

Имате ли представа дали има някакъв начин да облекча състоянието им? Случвало ли се е на някоя от вас? Ако знам, че ще е няколко дни и ще мине, все ще изтърпя, ама това с температурата чак ме стресна, та затова реших да потърся мнение на минали през същото.

Мерси предварително и прекрасно бременеене на всички!

# 612
  • Варна
Здравейте момичета,
връщам се от първи преглед при док. Цяла нощ не съм спала от притеснение, дали всичко ще е наред, дали ще чуем сърчице... Все още не мога да си събера мислите - не само, че видяхме сърчице, ами даже две  Laughing  Ще имаме близнаци  baby_neutral   baby_neutral 
Не мога да повярвам, а и ужасно ме е страх, защото бременността с близнаци е по-рискова. Надявам се всичко да е нормално и лятото да сме пълна къща с две здрави пухкави бебенца  Grinning 

# 613
чЕСТИТО Jenito,
двойна радост  bouquet
аз съм чак на 4 януари на преглед,нямам търпение вече.
Момичета как сте със симптомите,някаква промяна?нещо ново
Аз съм пак всеки ден с гадене,липса на апетит  а снощи не съм спал newsm78а цяла вечер

# 614
Поздравления, Jenito, сигурно звучи леко стряскащо да чуеш новината първоначално, но каква по-голяма радост! Честито!

Имаш ли представа дали са еднояйчни или двуяйчни? И изобщо лекарите в състояние ли са да установят този интересен факт на толкова ранен етап? Доколкото знам понякога и еднояйчните могат да бъдат с два отделни околоплодни сака или греша?

Питам от чисто научно любопитство Simple Smile

Прегръдки

Общи условия

Активация на акаунт