АВГУСТинче 2010 се оказва и на мама две чертички показва

• 26 615
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз не изчаках датата и си направих тест. Бях сигурна в резултата, а той е ... ДВЕ ЧЕРТИ.
Този път, за разлика от първия, когато бях бременна, усещах всички симптоми като по книга, имах предчувствие и просто  знаех, какво се случва в мен.
Сега имам някои притеснения, надявам се обаче те бързо да се разсеят и да се наслаждавам отново на всички хубави предстоящи ми емоции.

# 61
Ами да се включа и аз с днешен положителен тест. Grinning Гади ми се от една седмица, та не бях изненадана. Очакваме нашето второ детенце около 12 август.

# 62
  • София
jenap ,Gretta Браво момичета Hug
Успех до , на и след финала Praynig

# 63
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
zdraveite!iskam da popitam ako dokato piq antibiotik , za6toto s1m bolna pre4e li ne6to ako zabremeneq?pre4e li na beb4o?
Посъветвай се с лекаря си.  Hug

# 64
здравейте Wink и аз съм с две чертички, термина ми е на 01.08.2010, но симптоми още нямам никакви? така ли е по принцип, то е още рано де, ама...?

# 65
zdraveite!iskam da popitam ako dokato piq antibiotik , za6toto s1m bolna pre4e li ne6to ako zabremeneq?pre4e li na beb4o?
Посъветвай се с лекаря си.  Hug
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=50

# 66
Ami pre4at ili ne..v4era mi prokyrwq be6e mn stranno se edno edna 4a6a kr1v s1s edin lit1r voda,no qvno nqma da se zapisvam za sega Rolling Eyes

# 67
Честито момичета за положителните тестове.
airgirls, аз сега започнах да усещам много леко напрежение в гърдите. Първия път нямах абсолютно никакви симптоми.

# 68
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
здравейте Wink и аз съм с две чертички, термина ми е на 01.08.2010, но симптоми още нямам никакви? така ли е по принцип, то е още рано де, ама...?
С първата си бременност нямах никакви симптоми през всичките 9 месеца- нито ми се е гадило, нито напрежение в гърдите. Затова спокойно.

Момичета, аз не съм бременна- просто надникнах в темичката. Не че не ми се иска да съм сред щастливките... Crazy

# 69
  • Sofia
Здравейте момичета,
аз съм от августинките 2007 Simple Smile и сега .... явно ще съм и от 2010 ако всичко е наред .... леко съм объркана... от снощи ми е теста Simple Smile дори незнаех че толкова рано пускате темите Simple Smile

# 70
  • София
Здравейте пак от мен..
Незнам да се радвам ли още..все съм на страх. Направих си 5 теста и петте показаха много леки втори чернички..закъснява ми втори ден..знам ли...в петък ще ходя при доктора за да ми вземат тест..предполагам кръвни изследвания за да се види окончателно...пак ще ви пиша момичета.
На всички стискам палци, дано всичко да е наред.

# 71
Здравейте пак от мен..
Незнам да се радвам ли още..все съм на страх. Направих си 5 теста и петте показаха много леки втори чернички..закъснява ми втори ден..знам ли...в петък ще ходя при доктора за да ми вземат тест..предполагам кръвни изследвания за да се види окончателно...пак ще ви пиша момичета.
Мила,сигурно си бременна.и моите тестове бяха такива в началото-все бледи лентички.Но важното е,че са две.Сега резултата е на лице-имам си августинче 2009,което спинка в другата стая.Simple SmileСтискам ти плаци всичко да е наред!И на другите момичета също! Peace

# 72
  • София
Здравейте пак от мен..
Мила,сигурно си бременна.и моите тестове бяха такива в началото-все бледи лентички.Но важното е,че са две.Сега резултата е на лице-имам си августинче 2009,което спинка в другата стая.Simple SmileСтискам ти плаци всичко да е наред!И на другите момичета също! Peace
Благодаря ти. Надявам се всичко да е наред, а на теб много здраве и малкото сладурче много да те слушка...

# 73
Честито на всички с положителни тестове Hug Аз не можах да се класирам за началото на август, но понеже цикъла този месец ми дойде рано имам шанс да се класирам за краят на авагуст, стискайте ми палци Praynig много искам да съм тук Hug

# 74
Честито на всички с положителни тестове Hug Аз не можах да се класирам за началото на август, :prно понеже цикъла този месец ми дойде рано имам шанс да се класирам за краят на авагуст, стискайте ми палци ay: много искам да съм тук Hug
[/color]
Стискам палци  Praynig и аз съм като тебе  Peace Дано се видим тука Аз съм си заплюла 25 август за дата Дано стане чудото Hug
На всички видели двете чертички голямо Честито и хвърляйте бременнен прашец и за нас Praynig

Общи условия

Активация на акаунт