ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 18 973
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Добавих два от списъците за болницата в първият пост ! То от списъка , който даде Ника не знам дали има смисъл  Laughing ! Моля, ако някой има актуална информация, за други болници, да ми я пусне на  ЛС !

# 106
  • София
Аз затова много се притеснявам,понеже ще съм без избор на екип - да не ме направят на маймуна .  ooooh!

# 107
Аз за купуването съм почти готова, даже днес като излязох купих последни дреболии - залъгалка, термометър за вода и други.Останаха само две големи неща, които съм харесала- шезлонг и столче за кола, ама чакам да видя дали няма да има някоя промоция около Коледа.Всичко друго е готово-даже в неделя купихме и един пакет памперси, че тук сам си носиш за родилното памперсите

# 108
  • София
Miss_Butterfly  Къде ще раждаш ?? Не вярвам да посмеят да се държат лошо. В тина Киркова съм 4увала добри неща, но само съм 4увала. Аз там имам позната и дали заради това не знам, но са много мили и лекаря също Simple Smile Но аз много си го харесвам, и като мъж е симпати4ен, и има много хубаво 4увство за хумор ,и обяснява добре и т.н 
Спомням си като отидохме за ФМ и той ни посреща : За пола ли сте дошли, пола ли искате да знаете?  hahaha Много се смях!

# 109
  • София
Тук в София май зависи от болницата - МД например нали е университетска, там не може без стажанти, нали в края на краищата трябва да се учат.  Mr. Green Но трябва да си питате в конкретната болница как е.
Иначе, Сашкова, така е - след раждането стоиш с един лигнин м/у краката и лекаря проверява колко кръв тече. Изцяло си зависи от лекаря дали тази проверка ще бъде унизителна или не. При мен не беше, но той хвърляше по един бърз поглед на количеството само, все пак при вагинално раждане може прегледа да е по-обстоен, при секциото е за секунда буквално.
На втория ден се спазарих /Боже, като циганка се пазаря, вЕрвайте ми/, да си сложа превръзка и бельо и до там приключиха тези прегледи, разчитаха на инфо от мен.  Mr. Green
Стар, можеш да не го слагаш моя списък, това е частна клиника и наистина нищо не се носи, май във всички частни така практикуват.  Peace

# 110
  • София
То и ние сме купили 50% от нещата (освен тези дето искат бабите и дядовците да ги купят) ,но ето че сега сме суеверни и то за подстригването точно.Мъжка му работа,не го разбирам и се нервя максимално,не виждам логика просто.  #Cussing out

# 111
Sashkova   , така е май само ако си шита, но той док. вече е имал възможност да те огледа в подробности , ударил е една кръпка Mr. Green А и той по цял ден гледа кървящи дупета  Laughing
Иначе за лигнина в Шейново раздават едни огромни памучни парчета плат, които поне не се късат като се напоят Mr. Green  на мен ми позволиха да си сложа еднократни гащи, защото са стерилни и да си ходя с тях.
Miss_Butterfly , аз бях толкова шашната и изморена и толкова щастлива ,че всичко вече беше наред, че изпитвах само леко неудобство от док и сестрите Embarassed

mariq_lakova, и аз така се чувставам, а и вече съм +13 кг  Embarassed  

Боже аз  още нищо не съм купувала  Sad с тези ремонти няма кеш  Cry

# 112
  • София
Абе пука ми .. като свинка с мисълта.. и бебетп е с мен да ме гледат колкото си искат, то първона4алния шок беше голям, колкото пове4е си го представям, толкова пове4е не ми пука Joy Joy

# 113
  • София
Сашкова, и аз в Т. Киркова .  Simple Smile дано наистина притесненията ми са по-скоро свързани с неизвестността и всичко да е наред.  Crazy
Отивам да полегна малко,че нещо ми прилоша.

# 114
Извянявайте за тъпия въпрос, ама нали не съм от София- Майчин дом и Тина Киркова едно и също ли са?

# 115
  • София
Момичета, не ги мислете тези неща отсега. Плюс това наистина е важно какво и колко изтича от нас.  Peace На мен не ми тръгнаха лохиите след операцията /имам си разни аномалии/ и док като ме информира какви са процедурите в такъв случай ... по-добре да си кървим, пък макар и публично и всичко да е наред накрая.  Hug

Извянявайте за тъпия въпрос, ама нали не съм от София- Майчин дом и Тина Киркова едно и също ли са?
Не. Тина Киркова е старото име на болница "Св. София". А има и частна болница "Св. София", голяма обърквация.

# 116
Айдее раждането вече обсъждате...аз съм си харесала Шейново,наблюдаващия ми в момента доктор работи и там(Ангел Илиев) та там мисля да раждам(живот и здраве)..още нищо не сме купили smile3518 мъжа ми с неговите тъпи суеверия...даже като кажа за някоя по телевизията а,че била грозна ми се кара,че момиче чакаме да не говоря така #Crazy...Предупредила съм го до 23.12.2009 трябва всичко да сме купили-хич не ме интересува  Crossing Arms

Понякога имам чуството ,че ако оставя всичко на него ще трябва да доведем детето от болницата голо и няма да има къде да спи..... ooooh! #Cussing out

# 117
За мен Шейново е супер.С Алекс бях още студентка в София и ми водиха консултациите до деветия месец там , трябваше и там да раждам, ама няй-накрая се получи така, че си родих в Плевен.Но твърдо бях решила, че ще раждам в Шейново.Тази година като лежах 3 дни в МД, въобще не бях въодушевена, но пък казват,че там са най-добрите неонатолози

# 118
Мечтая да стане като по филмите-гледаме тв с милото и ми изтичат водите,отиваме до болницата и след няма и 2 часа си тръгваме с бебето Joy ех мечти...а не клизми ,бръснения .....бляк

П.П. В Шейното знам ,че дават нощници а не дават с твой

# 119
  • offshore & overseas
Както е тръгнала темата...

Момичетааа, вие какво мислите, че тече?! Аз ли съм малокръвна, що ли, но почти никакви лохии от мен не изтекоха и всичко (а то беше слабо кафениКАКво течение) приключи за 10-15 дни, после си стоях без цикъл има-няма 2 годинки.

Все едно, въпросното стоене без бикини и с лигнин или парцал, или кой каквото иска, е само сутрин за визитацията (вечер може би трябва да има, ама нЕма кой). Няма ли да ви е по-унизително да сваляте гащи всеки път, м?

И честно казано, въобще не усетих нищо унизително в това дежурните докита да хвърлят един бърз поглед на лигнин, шевове, който има (аз бях първо в стая за цезарово, та ни гледаха коремите), и прочие, да ти се помайтапят, да ти се усмихнат и да кажат, че вс. е наред, а -- и да питат дали си се изакал и изпърдял. hahaha

После, специално за Пеперудката, дори и да избереш екип, той ще е за самото раждане -- за пуерперално екип не се избира, там си те следят дежурните, поне в Шейново, де. Ако док ти е добър познат, ще идва да те вижда чат-пат и по време на престоя след раждането, може да ти махне и конците, но толкоз. Всичко това чудесно го вършат и изключително милите и приятни екипи на следродилно.

Ми, това е, дано да ви успокоих.

Мдааа, права е Аник, че преждевременното раждане е свързано не само с позитивни емоции, ама пък ако стане, какво да правим... Няма да се шашкате, ей, и добре го е рекла Ники, че за тия неща не се мисли предварително!!

П.П. В Шейното знам ,че дават нощници а не дават с твой
Мда, писах по-горе каква е идеята. Абе, Шейново си е класика, кой каквото ще да ми говори. Иначе имам мерак и за Вита, но няма мангиз, а и се страхувам за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт