ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 18 961
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Хахаха, и аз това гледах, че голямо шпиониране става. Цялата ни тема се е изнесла там. Laughing

# 91
shomire, радвам се че всичко е ок  Hug

Мяу завиждам ти, моят змей постоянно тича да го целувам и прегръщам и не се отказва докато не ми свали панталона от дърпане , дори се научи да си събува чорапите , вдига си крачето да го целувам и ми вика " ъ,ъ  каченци"  Rolling Eyes
А за формата на корема, аз вчера опитах да се обезкосмя и се отказах - нищо не виждам Close ще си ходя космата  Sad
Пак не съм спала добре заради Р (Г)адина  и само Господ знае колко ми е нужен сън  Cry пак ме боли корема , а тя дори успя да седне на него със засилка #Cussing out Поне заспа , и ми даде малко "свободно" да ви прочета  Whistling

Аз се радвам, че беба тръгна 10 дни по-рано. Вече беше станало нетърпимо, бях като цистерна а и много майчета от форума вече бяха родили доста преди термин, та не можех да спя спокойно  Rolling Eyes  спестих си 10 дни тревоги кога и как  Laughing
А чантата (пълна с всякакви ненужни неща) си бях стегнала още в средата на 7-ми месец ( малко се бях пренавила ) като за първо раждане  Crazy  Нищо не ми потрябва от нея, освен вода, гребен,ластик, четка и паста за зъби,душгел,кърпа, нощна памучна превръзка и еднократните бикини ( безценни са тези гащета)...  В Шейново не даваха да се носят други в началото , заради хигиената на раната  Mr. Green  Таткото ми донесе шоколади и натурални сокове ...

Уф пак много писах  Embarassed до скоро

# 92
  • York
Аз вчера бях там да проверя дали една позната е родила. Все още не е, но има още няколко дни до термина  Joy

# 93
margarete, за обезкосмяването- и аз вече нищо не виждам и голям зор...

# 94
  • София
Хмм, я кажете родилите, вярно ли е 4е седите без гащи и с лигнин и лекаря минавал и ви преглеждал като махал лигнина.. лелел ако е така ще си умра от срам.. то голяма мизерия бе Sick Sick Една колежка така каза .. на мен свят ми се зави.. то не съм срамежлива гол амог ада стоя да ме гледат ако се налага ама това е прекалено! #Crazy

# 95
  • Бургас
До преди 2 седмици нямах никакви проблеми със спането....
Но вече ставам много рано,все ми е едно неспокойно,отделно е ставането до WC-то вечер и киселините,които ме мъчат преди да заспя.
Ама май май така ще е оттук нататък.
Снощи си легнах към 3 и днеска в 8 се ококорих,спеше ми се ,ама бебока май беше гладен и не спря да рита докато не станах да хапна нещо.
Кристинчето,поздравявам те за покупките ,много са хубави !!!  Hug
А за позите ,аз се чувствам най-отпочила като лежа по гръб,но пък не мога да заспя така ,все на една страна заспивам newsm78 странна работа.
margarete, за обезкосмяването- и аз вече нищо не виждам и голям зор...
и аз така  hahaha

# 96
Да споделя радостната новина- пратиха ми SMS от НОИ ,че най-накрая са ми превели болничния от 28 септември.Вече може спокойно да пазарувам

# 97
  • Burgas
Хмм, я кажете родилите, вярно ли е 4е седите без гащи и с лигнин и лекаря минавал и ви преглеждал като махал лигнина.. лелел ако е така ще си умра от срам.. то голяма мизерия бе Sick Sick Една колежка така каза .. на мен свят ми се зави.. то не съм срамежлива гол амог ада стоя да ме гледат ако се налага ама това е прекалено! #Crazy
Да точно така е и не само един лекар,всички които минават на визитация,наистина е кофти но какво да се прави.

# 98
  • София
Аз вчера ги преглеждах ноемврийките...............хванах се за главата.
А иначе да се оплача и аз-днес ми е криво,ама мн криво.Чувствам се дебела(аз съм си де),грозна,лишеите ме дразнят максимално ииииииии реших да се подтрижа.На цялото това моя мъж се е побъркал - запънал се е за това подстригване като магаре на мост-незнае защо,но не му е приятно да го правя.Уж не е суеверен,той самия купи първото боди за беб още 10дена след като разбрахме ,че съм бременна ,ноооооооо ето че сега ми скапа още повече настроението.Мислех поне нещо да направя за външния си вид, а сега се оказва,че трябва и за това да се чувствам гадно.Не каза "не го прави", но то същото "прави ,каквото решиш,както обикновено"Луд да станеш,да полудееш.А това малкото ситното явно ще е някакъв изследовател.Само рови ,бута,ръчка-пълна дисекция ми прави на органите.Имам чувството ,че действието се развива така: "я,някакъв орган......какво ли е това,какво има отвътре,чакай да си завра пръстчето там.Опс,мама подскочи,леле колко забавно, я пак.ААААААаааааааа ето го и пикочния мехур ,е много обичам там да се друсам,половин час ми се полага,все пак не съм се друсал от снощи.Така..........да се поопъна малко,ух че тясно,ако сритам това онова дали ще се наместя newsm78 , оф тая мойта майка не си намери място,аз таман да се наместя и тя мръдне,ама ще и го върна аз....."

# 99
Просто , мили мами, се молете , когато раждате да няма стажанти, защото освен на визитациите и по време на раждането като застанат 10 стажанта и те зяпнат отдолу е супер неприятно. Като бях в Майчин дом за амниоцентезата имаше стажанти и като тръгнаха да ми взимат влагалищен секрет всичките си бяха навряли главите да гледат кво става там

# 100
  • Burgas
Сега надникнах и при декемврийките,там има родени 6 бебета.
Добре,че тука нямаме стажанти,иначе си представям какъв ужас е,а не може ли да кажеш,че не ти е приятно и че искаш да излязат.

# 101
  • София
Да точно така е и не само един лекар,всички които минават на визитация,наистина е кофти но какво да се прави.
Мале, и  аз се бях замислила за тези подробности , но не знаех точно как е ! Ужас... Sick  Някакси унизително и гадно ми звучи ,а всъщност сигурно е още по-зле.

Мария Лакова,много ме разсмя - и мойто бебе сигурно си мисли същото.  Joy

За телефончето,наистина е добра идея,записвам и аз. Hug

# 102
  • York
Аз пък предполагам, че във всяка болница е различно. Трябва да разпитам доктора ми как е при нас в Окръжна болница. Само да не реши да ми показва, че ходя на прегледи понякога и в родилното отделение  Stop

Мария, не си само ти. Ако това те успокоява. Както си стоя съвсем спокойно, в един момент имам чувството, че ако не прескоча до WC-то ще сътворя локвичка  Joy а вчера майка ми ме удари с мокър парцал. Обеснявах и по телефона какво съм си харесала, а тя ме нахока да не съм купувала нищо. Те щели да купуват като родя и т.н. Как ли пък не  Mr. Green

# 103
Нищо не можеш да им кажеш.Аз в Плевен съм свикнала, че нали има Медицински институт.При предното раждане се спасин, защото раждах в отделна родилна зала, а авсичките бяха в голямата родилна зала, ама после на визитациите си беше точно както Сашкова е писала. Само понощница и ти махат лигнина и всичките подред гледат уж дали са ти зарастнали шевовете , ами те натискат и по корема да видят да не изтече някоя гадост.

# 104
  • София
мис_бътърфлай и аз така си мисля, 4е е унизително, стажанти като ме гледат лошо няма, ама да не съм с лигнин и кървяща, 4е е унижение.. да ми гледат голотиите от у4ебна гледна то4ка -  няма проблем.. ама не и в такова състояние!

Общи условия

Активация на акаунт