ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 18 607
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Може на началната страничка да сложим какво искат в различните болници.
Иначе, Бръмби, като спомена шоколад....вече отивам да си купя Mr. Green

# 76
Може на началната страничка да сложим какво искат в различните болници.
Иначе, Бръмби, като спомена шоколад....вече отивам да си купя Mr. Green
Вземи един кашон, че да остане и за след раждането. smile3532

# 77
Ника, радвам се за баткото.Абе само да те питам- ти на къде лежиш , ако не на страни? На мен по гръб ми става много лошо , а по корем не мога зараби бебока и то не остана друго освен настрани

# 78
  • До Балкана
Ника, радвам се за баткото.Абе само да те питам- ти на къде лежиш , ако не на страни? На мен по гръб ми става много лошо , а по корем не мога зараби бебока и то не остана друго освен настрани
И аз това се чудя! newsm78 Аз ако легна по гръб и усещам ужасно напрежение от кръвта в главата ми и само настрани лежа. А и по гръб, толкова ми тежи бебето, че ме болят кухините/пълнините доста. Сега ще ги преслушам и аз ноемврийки! Blush Записах номерчето за алармиране! Hug

# 79
  • York
Мяу, споменала си концерти Simple Smile Аз бях лятото на Spirit of Burgas  Mr. Green Всички много се чудиха с какъв акъл отиваме да се "блъскаме" в хората и имаше такива дори, които се опитваха да ме спрат  Mr. Green

Стар, и аз съм като теб. Не мога да заспя до 3 - 4 ч. и ставам около 12. Докато си изпия кафето минава час, после да се завъртя из къщата и хоп то станало вече тъмно  Mr. Green Добре, че мъжа като си е у дома ме събужда рано - рано (към 10  Joy), та успявам да се измъкна навън.

Ника, дано това да е било всичко  Peace

Аз нямам снимки с корема,  поради липса на апарат. Последните ми снимки са от сватбата октомври месец, а тогава още не ми личеше толкова много. Вече сериозно се замислям при първа възможност да отида да купя. Проблема е, че този път не ми се купува някакво мини апаратче за 200 лв, което не може една свясна нощна снимка да направи, но всички опира до финанси. Ако мъжа приключи месеца с добра цифра (в което не се съмнявам след всичките тия командировки), отивам да си купя избраната вече фотка  Mr. Green

# 80
Здравейте и от мен! Flutter
Аз като лежах в Шейново много ни се караха да НЕ лежим по гръб,притискал се някаква важна артерия и затова може да ти става лошо,пък и в този момент към бебо всичко отива затруднено!
Препоръчително е да се лежи на лявата страна,тогава ползата за бебчо е най-голяма!

# 81
  • София
Ваня, само по гръб лежа. Peace
Странното е, че преди да забременея не можех да лежа по гръб, защото много ме болеше кръста така. Сега явно гръбнака ми доста се изви в обратна посока и не ме боли кръст изобщо, така че си лежа по гръб спокойно /нали по време на бременността гръбнака се измества назад с 5 см. и после се връща обратно/. Ако искам да спя настрани трябва да изчакам бебока да заспи и после много леко и тихо по партизански да легна настрани. Обаче усети ли ме и става страшно.  Laughing

# 82
  • York
Те се карат, но как на сила да стоя наляво. Точно на тази страна не мога да изтрая повече от минута.  Naughty

# 83
  • Burgas
Най хубаво било да се лежи на дясната страна.
това с телефона много добра идея,записах си го.
Сега да не ви шашкам,но аз като вляза в 7я месец и стягам багажа,дъщеря ми я родих в края на 7я месец и нищо не бях приготвила,ако знаете горкия ми мъж през половин час бягаше я до аптека,я до магазин,я до вкъщи.Той колкото беше шашнат,направо се побърка.
Мамите от Бургас дето ходеха до 1ва поликлиника на оглед не вземаха ли списък с нужните неща,ако някой има да ми го напише,благодаря предварително.

# 84
  • София
Така е - карат, не карат, Максим си има мнение и го защитава болезнено.  Mr. Green

# 85
  • York
Ей Ника, забравих да те поздравя за хубавото име, което сте избрали. Имам един изключително очерователен и умен племенник на име Максим.  Wink

# 86
  • София
Мерси на всички ви, че харесахте името!  Hug И най-вече, че познавате умни и позитивни хора с това име!  Laughing Ние не познаваме никой Максим.

# 87
  • До Балкана
Мадре мия!!! Shocked Косъма ми щръкна като прочетох при ноемврийки!!! Божке дано си седят тез бебета където трябва докогато си трябва, ама едва ли, нали?  newsm78 #Crazy

# 88
  • София
Не се притеснявайте, момичета, от януари нататък и тук ще почнем да снасяме почти ежедневно. Барем декември да избутаме дано!  Laughing Hug А при ноемврийките са само февруарски мами на балкона, сигурно се чудят милите какъв е този интерес към темичката им.  Laughing

# 89
  • Burgas
И аз бях там сега  Grinning то страшна работа,момичета дръжте се и стискайте кълките,не е хубаво да се ражда по рано от опит знам.

Общи условия

Активация на акаунт