ФЕВРУАРИ то се знае, в нашите къщи на бебе ще ухае !!! (29)

• 18 992
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз от 1 седмица чета за болниците. Гръмна ми главата. Не познавам доктор и не мисля да раждам при моя. За сега съм се ориентирала към Втора градска, на базата на собствен статистически анализ на мнения по форуми  Laughing. И аз искам във Вита!!! Като четох мнения и разкази, направо ми се прииска да е февруари и да тръгвам натам Laughing.
Финансовото ни положение в момента изключва Вита за съжаление.
Рали, не се притеснявай. Питай родителите си дали си я карала и споко.
Много ми е интересно да чета разказите на вече раждалите за лохии и какво ли не. Много е интересно и ме успокоява.  Joy

# 136
  • София
...Аз като чух, че ще ме бъркотят отдолу, реших спонтанно да си прокървя.  hahaha  ....

smile3532 smile3532 smile3532

Ника пак ме умори от смях hahaha hahaha

# 137
  • София
Смей се ти, ама аз изпитвам ужас от вагинални прегледи. След като ми води една цяла ЖК мисля, че и доктора изпитваше ужас дълго време след като родих.  Mr. Green hahaha
Оставям ви, защото детето се събуди, а и съм си поставила предизвикателството да карамелизирам орехи. Най-много да подпаля нещо, но ще се пробвам.

# 138
  • София
Рали  Успокой се не се панирай излишно! Сигурно си я карала, а и най-вероятно не си се заразила. Из4акай известно време и ако има нещо иди на лекар, не е толкова страшно, една бременна я изкара в 8 месец позната. Ти нямаш разбира се  Hug Hug  Аз питах майка ми какво съм карала, тя помни, 4е съм карала някаква шарка ама не помни коя то4но  Embarassed. Ама споко вси4ко ще е наред Simple Smile Hug

# 139
Я са ви покажа моя хубавец http://vasilevi.info/rafi.jpg как стой като украса(щото го е страх от високо) hahaha

# 140
  • София
ммм сладур Simple Smile Много е готин, красавец! Hug

# 141
Здравейте мацки!Днес ме изписаха(формално де,този път не лежах  в болницата заради грипа ме пратиха вкъщи да си седя) и бях на гости на майка ми и вече съм си у дома Grinning Сега предстои едно чистене и подреждане... ooooh!
Доктора който ме приема 3 пъти ме пита в кой месец съм и коя седмица,защото корема ми изглеждал все едно съм била в 4-я.Нали бебе Сияна расте,какво като корема ми не пораства!?
Етърва ми и братовчедка ми ми дадоха доста дрешки,сигурно до 3-я месец си имаме,че и за след това. Simple Smile
За раждането сте си говорили-аз тези дни също много се замислям.Да мине само Нова Година! Praynig
Съни честит рожден ден мила!Бъди жива,здрава,много обичана,а февруари да гушкаш едно здраво и пухкаво бебче!  bouquet
Старзаглавието е страхотно!Стана ми едно такова мило като го прочетох! Hug
Пипиголям е сладур!

# 142
  • offshore & overseas
Айде, и аз в един глас с другите: Ралии, успокой се!!  Grinning

Ника, добре че не обичам орехи. Wink Но домашно приготвен кекс си обещала да черпиш за Максим... като му дойде времето. Laughing

Маргарет, забравих да отбележа, че положението с Халюша никак не е завидно, защото тя всъщност е в периода на бебешкия пубертет (от 2-3 до 5 Laughing) и няма изгледи скоро да излиза от него (ще видиш за какво иде реч Twisted Evil).

А колкото до гушкането и цункането, може би й е писнало, щото за две години и осем месеца активно кърмене, що гушкане сме му изгушкали... Но на мен пък ми е мъчно, аз съм любвеобилна мама и искам да има повече цун-гуш. Heart Eyes

# 143
  • София
Е, както се и очакваше, орехите не станаха върха!  Joy Май прекалих със сместа за карамел и станаха като ореховки - твъъърде много карамел и твърде оскъдно орехи, ама ще си ги изям, де, не ме мислете!
А за кекса - нямате ядове, и без друго май само той става без грешка в тази кухня.  Mr. Green Laughing

# 144
  • София
Сготвих и даже се епилирах ! От кога се канех...Между другото за 1 месец почти не са пораснали космИте с космИ !  Mr. GreenНо сигурно след раждането ще се възстановят.  Crossing Arms

Ника,важното е,че стават за ядене-не си ги прегорила както за малко щях да направя с мойто манджа ! Да ти кажа ти си си правила ореховки,ама си се заблудила,че са карамелизирани орехи ! Joy

ПИПИТУ,много е готин косматкото !  Simple Smile

Пухи, браво,че са те пуснали от болницата - сигурно е досадно да лежиш безсмислено всеки месец.

# 145
  • София
Ника,важното е,че стават за ядене-не си ги прегорила както за малко щях да направя с мойто манджа ! Да ти кажа ти си си правила ореховки,ама си се заблудила,че са карамелизирани орехи ! Joy
Ох, аз съм всеизвестна с това, че все нещо забравям на котлона, или най-малкото слагам да заври уж и забравям да го намаля. На мен винаги всичко ми кипи, една чиста вода да е - и тя ще изкипи.  Mr. Green

Момичета, сега прочетох, че сумата за Анджи е събрана. За 22 дни! Много ми стана хубаво и ревливо, и в същото време страшно гузно, защото докато се наканя за фотосесията и паричките са събрани.

# 146
Едвам ви изчетох, малко да изпусна и после няма наваксване!
Само да се запиша, при мен нищо ново, на жк се записах чак за 1.12., дано да не ми се карат, че последния път бях чак началото на октомври, ама заради тази епидемия не мога да ида, а ако ида другата седмица ще е пълна лудница, всики ще се изсипят след това двуседмично прекъсване. Чудя се дали ще ми даде болничен от 1.12. до Коледа. Точно след Коледа ми се падат онези 45 дни преди термина (10.02.). До сега не съм си искала болничен  smile3506....
Хубава вечер от мен

# 147
И аз най-накрая успях да ви изчета  Rolling Eyes

Ние се нанесохме на новото място. Всичко е на полеви условия. Дори нямаме светлина в стаите  Cry. Нямаме столове... абе луда работа  #Crazy Не ми се мисли колко работа ще има.  ooooh! А като седна с компютъра на земята едвам ставам после, пък и явно се нагъвам  Embarassed Днес пратих милото да купи едни столове на старо и сега го чакам да видя как изглеждат. Дано не са много зле   Praynig Обаче сме много щастливи!  Party

И аз не съм ходила на консултации, понеже в Майчин Дом са забранени. Усещам си ритничета и ми е спокойно засега, ама доста време не съм я виждала госпожичката  smile3506

И аз още нищо не съм купила, ама то нямам и къде да го прибера...   Laughing

# 148

Момичета, сега прочетох, че сумата за Анджи е събрана. За 22 дни! Много ми стана хубаво и ревливо, и в същото време страшно гузно, защото докато се наканя за фотосесията и паричките са събрани.
[/quote]

Страхотна новина! Аз тъкмо звънях днес за евентуална фотосесия, но не успях да говоря с жената. Еми нищо, важното е, че паричките са събрани и стискам палци да се оправи!!!  Praynig

Благодаря ви за подкрепата! Наистина бях изперкала като се прибрах в нас  Rolling Eyes. Уж сега се пооспокоих и се надявам, че всичко ще е наред. Няма да го мисля повече!  Crossing Arms

Хайде лека вечер от мен! Отивам да хапна малко супичка  eat

# 149
Сега надникнах и при декемврийките,там има родени 6 бебета.
Добре,че тука нямаме стажанти,иначе си представям какъв ужас е,а не може ли да кажеш,че не ти е приятно и че искаш да излязат.

Предишния път раждах в Майчин дом. Понеже е университетска болница е пълно със стажанти. Като отидеш в такава болница се приема че си съгласен да те гледат и стажантите, за да се учат. Не можеш да кажеш да излязат. Присъстват на раждането, а после на всяка визитация минават и заедно с доктора и те  ти надничат между краката.
Когато разбрах това доста ме притесняваше, но да ти кажа когато си гушнеш хубавото и здраво бебенце не ти пука вече за нищо от заобикалящото и чакаш само да ви пуснат да се приберете вкъщи, та стажантите реално не те дразнят и притесняват както си си мислил предварително.

Общи условия

Активация на акаунт