SportsDirect.com - 5

• 59 166
  • 667
  •   1
Отговори
# 120
Току що платих в банката. Момичето, което организира поръчката ми каза курс 2,26.
Гледай курса на бнб,там е 2,20 Peace
цЕНТРАЛНИЯ КУРС Е РАЗЛИЧЕН ОТ ТОЗИ ПО КОЙТО СИ ДЪРПАТ ПАРИТЕ. НА МЕН ГИ ДЪРПАТ ПО КУРС ПРОДАВА. ОСВЕН АКО СМЕТКАТА НЕ  Е В ЛИРИ ЗА ДА Е ПО ЦЕНТРАЛЕН КУРС

# 121
И на мен ми ги дърпат по курс продава.

# 122
Да но и различните банки имат различен курс продава  Peace

# 123
Петлето -писах ти на ЛС за шапката Hug

# 124
Благодаря за пояснението момичета  bouquet

# 125
  • София
МОМИЧЕТА, МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ, ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ПУСКА ДНЕС ИЛИ УТРЕ ПОРЪЧКА....СПЕШНО МИ Е  Peace Peace Peace

П.п. Писала съм на Чушливо люте, но ако тя няма събрана поръчка няма да я притеснявам  Heart Eyes

# 126
  • Варна
Съвсем изключих, че има нова тема и се чудя защо не ми се появява в "Нови отговори на моите съобщения"  Crazy ooooh!.
Момичета, утре ще пусна поръчката, защото изчаквам тази потребителка да внесе парите:

Желаещи да има за поръчка за утре newsm78
АМИ ЩЕ ИЗЧАКАМ   ЧОКОЛИНА ТАЗИ ВЕЧЕР И АКО НЕ МИ ОТГОВОРИ МОЖЕ БИ ЩЕ ПОРЪЧАМ НА ТЕБ

Не виждам какво повече да отговарям, още вчера ти писах как да изчислиш сумата, защо аз трябва да ти ги смятам. ooooh! В края на краищата ги сметнах и ти писах сумата още днес в 4 без нещо. Говорим от миналата седмица, че в сряда или в четвъртък ще пускам, всъщност можех още тази вечер да я пусна. Tired

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 23:51 от chockolina

# 127
Момичета някой има ли впечатления от тази долница http://www.sportsdirect.com/reebok-large-logo-pant-mens-492076 , че в предната поръчка си взех две Пуми ама нещо номерацията им се разминава и размер L го дадoх на човек,който по принцип носи XL. И изобщо така ли са номерациите на долниците, че да знам  да си поръчвам с номер надолу?  Crazy

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 10:51 от cass

# 128
Нова услуга от мен.
Пускам и еденични поръчки.
Цена за доставка 10 лева при поръчка за минимум 50 лири.
Услугата е ограничена. Просто искам да се докажа.

Имаш 0 мнения.  Как може някой да ти преведе парите си, като може да изчезнеш всеки момент.
По никакъв начин не искам да те обидя - по-скоро ти давам съвет.

# 129
Нова услуга от мен.
Пускам и еденични поръчки.
Цена за доставка 10 лева при поръчка за минимум 50 лири.
Услугата е ограничена. Просто искам да се докажа.

Имаш 0 мнения.  Как може някой да ти преведе парите си, като може да изчезнеш всеки момент.
По никакъв начин не искам да те обидя - по-скоро ти давам съвет.
Абсолютно. Peace Който следи темата отдавна, не би се доверил на непознат.
Аз поръчах ето тези маратонки, дано да не съм сгрешила. Някой има ли маратонки на тази марка. Как са като качество?

http://www.sportsdirect.com/kswiss-elegant-ladies-270137?colcode=27013737

# 130
  • pomorie
Току що платих в банката. Момичето, което организира поръчката ми каза курс 2,26.
Гледай курса на бнб,там е 2,20 Peace
няма значение колко е на бнб а банката от която е картата той курса в бнб може да е 2.20 но в пиб например вчера беше 2.24 да и на мен ми ги смятат кур продава...но нека не издребняваме талкова.......... #Crazy а и да кажа че нашата поръчка са я шипнали единият номер за проследяване пак го няма но то им е редовен номер или само при мен са така.......иначе имаме 3 отказани артикула....

# 131
Аз предлагам моята услуга. Всеки сам си решава. Ако е решил човек да прави мизерия винаги ще измисли начин.
Изобщо не съм за 100 лева на някой и после да си разваля отношението с потребителите във форума.

# 132
  • Балчи-Варна
Момичета тъй като гледам Чоколина до края на седмицата пуска поръчка,аз мисля да оформя моята в началото на другата седмица,тъй като имам желаещи...който иска да се присъедини да заповяда

# 133
  • pomorie
а аз тогава ще организирам за началото на декември тъкмо за коледа ще дойдат

# 134
Пускам поръчки веднага.
За невярващите разплащането може да стане и с PayPal с малко оскъпяване.

Общи условия

Активация на акаунт