SportsDirect.com - 5

• 59 176
  • 667
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна.....
Пускам поръчки веднага.
За невярващите разплащането може да стане и с PayPal с малко оскъпяване.
Направо ни съсипа от тая твоя самореклама.
Разбрахме, че пускаш поръчки.
Не е ясно обаче от кой град си например??? Горно нанадолнище??

# 136
Извинявам се.

София

# 137

Абе за какво е това натискане толкова да пускаш поръчки. Обърнала си го на бизнес, намери си друг вид бизнес...................

Омръзна ми през 2 постта да чета твоите че пускаш поръчки по всякакъв вид , незнам си какво плащане...................

# 138
  • В Голямото село
monka84 съжалявам  Confused ,но до 24 часа може да се промени нещо.
Rosie-Posie както пише в първия пост :
Цитат
трябва да си си потвърдил акаунта - т.е. да си изпратили документи за адреса си.Сканирана лична карта или шофьорска книжка, финансов документ - платена сметка, в която се вижда името и адреса ви, или банково извлечение.
  Peace номера на документа е препоръчително да го изтриете,че аман  #Cussing out вече от некоректни хора

Много благодаря за отговора, но се притеснявам за това, че като адрес за доставки е посочен служебен адрес, а не домашен - т.е. няма как да приложим платена сметка или банково извлечение?!?! Има ли някой друг, който да поръчва на служебния си адрес??

# 139
  • София
ЧУШЛИВО ЛЮТЕ , изчерпан ти е лимита  Peace

# 140
Нашата поръчка ще дойде утре. Преди малко разговарях с ДЧЛ.

# 141
  • pomorie
ох писах им на тези че не са ми дали тракинг номер на по-голямата част от поръчката ама те докато отговорят.......мислех си че ще вървят заедно с другият пакет но не....предният път пак така едната част нямаше номер но вървяха заедно и си ми излизаше че са два броя....ама сега е един да не я патулят някъде че ще ги избия виче  #2gunfire

# 142
ох писах им на тези че не са ми дали тракинг номер на по-голямата част от поръчката ама те докато отговорят.......мислех си че ще вървят заедно с другият пакет но не....предният път пак така едната част нямаше номер но вървяха заедно и си ми излизаше че са два броя....ама сега е един да не я патулят някъде че ще ги избия виче  #2gunfire

може да не са готови с 2-та част. изчакай.

Имам молба към всички, които чакат нашата поръчка. Нека ми пишат как ще си вземат нещата. Куриера нс ДЧЛ ми се обади, че ще ми ги донесе днес. Ако всичко е ок още утр мога да раздавам. Сутринта ще сме в Лозенец. Следобед - Княжево.
Пиша  в темата, тъй като излизаме. Стжалявам за спама.

# 143
МИсля ботушките на пума да ги продавам,че нещо не ми са много удобни..... newsm78
Ако ги продавш ми пиши  Praynig

# 144
  • Балчи-Варна
МИсля ботушките на пума да ги продавам,че нещо не ми са много удобни..... newsm78
едно майче вчера ми писа на лични и днес ги взе

# 145
едно майче вчера ми писа на лични и днес ги взе
Благодаря  bouquet ти аз много ги исках бях ги поръчала  но са ги отказали !

# 146
  • София
C 8 на кой номер отговаря или колко см е за адидас питам

# 147
кой ще пуска поръчака тези дни !

# 148
  • Балчи-Варна
кой ще пуска поръчака тези дни !
аз другата седмица

# 149
Имаме гости и влизам набързо да напиша
че съм разпратила цялата поръчка,новата е тръгнала вчера има 3-4 ксанселирани неща но отново не им се четат кодовете писах да ми пратят нов мейл,но като гледам са за по 5-6 лири брой така че не са маратонки. от понеделник до сряда-четвъртък ще събирам следващата кояго ще ми е и последна за тази година.Който иска да се включи си знае,на скайп ми е най-лесно на лични ми пълните кутията за часове докато съм офлайн.Лека вечер Peace

Общи условия

Активация на акаунт