SportsDirect.com - 5

• 59 177
  • 667
  •   1
Отговори
# 150
В последния момент ми се отказа една мама търси се още един човек за обща поръчка спешно newsm78

# 151
Нашата поръчка е тук ,днес я взех,принципно на Скайп се свързах с повечето.За следваща,който желае да заповяда,особено за Търново,за останалата част от страната-поща,куриер,алтернативи има. Peace

# 152
C 8 на кой номер отговаря или колко см е за адидас питам
C8 е 25 номер  Peace

# 153
C 8 на кой номер отговаря или колко см е за адидас питам
На мен някой ми беше измерил 15.3см за адидас. Peace

# 154
Добро утро, момичета. Видяхте ли как са обновили сайта?
Аз ще пускам поръчка  в понеделник. Имам още свободно място, ако някой иска да се включи.

# 155
  • На брега на морето
Доста е улеснен сайта с новата си визия  Peace

# 156
  • София
Момичета, може ли въпросче: аз би трябвало да съм 8 /163 см, 49 кг/, дали бих могла да се побера в детската номерация /от редут ми става 156 - 162/ ?

# 157
Момичета, може ли въпросче: аз би трябвало да съм 8 /163 см, 49 кг/, дали бих могла да се побера в детската номерация /от редут ми става 156 - 162/ ?
Синът ми е със "твоите мерки", дрехите които му вземам от тук са за 13годишен, така 4е ако и тези за моми4етата са същите , би трябвало да ти стават.

# 158
Момчешките би трябвало да ти станат, но момичешките са по- малки.

# 159
Моми4ета да се включа в новата тема с оплакване.
Объркали са ми 2 броя маратонки и сега ще искам да ги връщам. Пратили ми 43 номер от тези http://www.sportsdirect.com/vision-nemesis-g-ladies-270059 . Посмъртно не мога да ги продам.
Моля ви, пишете ми какви са стъпките по връщането.  Praynig

# 160
Момичета,аз искам да попитам за номерацията на мъжките маратонки Найк - 43 номер наша номерация на кой номер отговаря,че не мога да се ориентирам? Благодаря предварително!  bouquet

# 161
Моми4ета да се включа в новата тема с оплакване.
Объркали са ми 2 броя маратонки и сега ще искам да ги връщам. Пратили ми 43 номер от тези http://www.sportsdirect.com/vision-nemesis-g-ladies-270059 . Посмъртно не мога да ги продам.
Моля ви, пишете ми какви са стъпките по връщането.  Praynig

Никога не съм връщала. На фактурата пише, че трябва да им върнеш стоката в 7 дневен срок. Което не може да стане, освен ако не ползваш фирма като ДЧЛ. С пощите може да е повече.
По-добре се обади по телефона и питай.

# 162
  • София
'sun flower'  преведох ти 26лв пьлна ти е кутията

# 163
Момичета,аз искам да попитам за номерацията на мъжките маратонки Найк - 43 номер наша номерация на кой номер отговаря,че не мога да се ориентирам? Благодаря предварително!  bouquet

За номер 44български поръчах  9, който по тяхни таблици отговаря на 43 1/2 изчакай и друго мнение

# 164
Пуснах поръчката, сега ще чакам потвържединето. Petyas без твоите неща, защото пари не съм получила и не ми отговори какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт