SportsDirect.com - 5

• 59 100
  • 667
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, може ли да ми покажете къде са мъжките комплекти - анцузи? Пак се омотах - френски, английски, немски....левове, лири, евро - превалутиране, такси....горката ми карта... Mr. Green

# 91
# 92
# 93
# 94
МИсля ботушките на пума да ги продавам,че нещо не ми са много удобни..... newsm78
ти кой номер си взе ?

# 95
ketito,анцунга е тип микрофибър,мекичък е .Моя мъж и сега си го носи/но при нас няма такива студове  Laughing.Според мен трябва да си търсиш велурен или памучен,има доста модели в сайта.

Мда, памучен искам  Peace Обаче не знам как го пише newsm78 За това питам, ако някой има да ми препоръча, че не ми се рискува пак Tired Как не обичам да се занимавам с продаване, а сега имам да пускам 100-тина несполучливи покупки  Crazy

Ако искаш пусни първо тук  покупките с ненацелени размери. Може някой от нас да си хареса нещо. Laughing

# 96
  • В Голямото село
Момичета, предполагам, че е дъвкано като тема, но не можах да го намеря - моя приятелка пусна поръчка вчера и днес й изпратиха мейл, в който й искаха допълнителна идентификация - да изпрати копие на л.к. или шофьорска книжка и някакъв документ за адреса, който е посочила, цитирам, защото може би не мога да го преведа правилно: „We shall also require a copy of a utility bill or financial account showing you residing at the address given”. Какъв ще да е този документ??? Тя и преди е пускала поръчки и винаги е посочвала като адрес за доставка служебния си адрес - как да доказва, че това е верния адрес?!? Моля ви за съвет! Praynig

# 97
Някой поръчвал ли е тези  ?Ако може отзиви! Praynig

# 98
Желаещи да има за поръчка за утре newsm78

# 99
Искам да кажа,че променям условията за доставка 1лира на всеки10 PeaceДосега взимах по 10лв.,но много хора злоупотребяват,поръчват за 5/6човека и искат да платят само 10лв ThinkingНе мисля,че е коректно,тъй като с трима такива лимита за поръчка се изчерпва и немога да покрия доставката.Моля aleksova1,да промени условието в темата,ако може Praynig

# 100
С общата поръчка получих кодове. Първият важи от 30.11. до 06.12. за намаление на всички обувки и маратонки с 10% (предполагам 10% процента са в/у цената в сайта, та дори намалена). Надявам се да работят кодовете. Ще организирам поръчка по това време, за да можем да се възползваме от намалението.

Би било добре да посочиш кодовете, че и ние да се възползваме  Laughing

# 101
Желаещи да има за поръчка за утре newsm78

АМИ ЩЕ ИЗЧАКАМ   ЧОКОЛИНА ТАЗИ ВЕЧЕР И АКО НЕ МИ ОТГОВОРИ МОЖЕ БИ ЩЕ ПОРЪЧАМ НА ТЕБ

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 15:38 от nadya_savova

# 102
  • Балчи-Варна
МИсля ботушките на пума да ги продавам,че нещо не ми са много удобни..... newsm78
ти кой номер си взе ?
6-39 nomer

# 103
monka84 съжалявам  Confused ,но до 24 часа може да се промени нещо.
Rosie-Posie както пише в първия пост :
Цитат
трябва да си си потвърдил акаунта - т.е. да си изпратили документи за адреса си.Сканирана лична карта или шофьорска книжка, финансов документ - платена сметка, в която се вижда името и адреса ви, или банково извлечение.
  Peace номера на документа е препоръчително да го изтриете,че аман  #Cussing out вече от некоректни хора

# 104
monka84 съжалявам  Confused ,но до 24 часа може да се промени нещо.
Rosie-Posie както пише в първия пост :
Цитат
трябва да си си потвърдил акаунта - т.е. да си изпратили документи за адреса си.Сканирана лична карта или шофьорска книжка, финансов документ - платена сметка, в която се вижда името и адреса ви, или банково извлечение.
  Peace номера на документа е препоръчително да го изтриете,че аман  #Cussing out вече от некоректни хора
Нищо балгодаря все пак  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт