SportsDirect.com - 5

• 59 080
  • 667
  •   1
Отговори
# 360
  • Балчи-Варна
и при 10 % намаление на 1.12 няма да могат да се поръчат тези маратонки с намаление каквото е сега -от първата страница...нали така?

# 361
и при 10 % намаление на 1.12 няма да могат да се поръчат тези маратонки с намаление каквото е сега -от първата страница...нали така?
Да, само единия код.  Има ли желаещи за общата поръчка другата седмица за София и не само?

# 362
Да, само единия код.  Има ли желаещи за общата поръчка другата седмица за София и не само?
Бих желала да се включа в следващата поръчка , писах лс

# 363
Понеже gul4i ще пуска поръчка за Варна и региона през седмицата с намаление на маратонки, да не се дублираме, аз ще пусна през седмицата с намаление на дрехи, още в първия ден на намалението. Peace

И да питам, това някой поръчвал ли го е?! Интересува ме дали е само чанта или е постелка, която става на чанта?! Thinking
Може ли да се включа и аз, пиша лс

# 364
http://www.sportsdirect.com/nike-celso-thong-plus-222134?colcode=22213445
Някой поръчвал ли е от тези?
8 на кой номер горе долу отговаря?

# 365
Последната поръчка при мен пътува с 2 дни закъснение явно масово е така,единия пакет го получихп а кашона още го няма пиша тук защото не мога да отговоря на всички.
Ще пускам на 30 ноември пак,може да ми пишете Peace

# 366
момичета, извинявам се за тъпото въпросче, ама надписа must go какво означава - че артикула е на изчерпване или... newsm78

# 367
  • Дивия Северозапад
Точно така

# 368
  • pomorie
за да не пиша на всеки пиша тук-поръчката която се опитвахме да съберем тази седмица се отлага за другата понеже няма много желаещи а и аз ще отсъствам за няколко дни....

# 369
Благодаря за бързия отговор Hug

# 370
  • Дивия Северозапад
Момичета, моля предложете ми мъжко горнище без подплата с качулка, като шушляково, незнам дали обясних правилно. Да става при дъжд и вятър, някой го наричат "ветровка".
И още един въпрос: за момче 51кг и ръст 168см от детското за 13-годишни ли да поръчам?

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 21:22 от Петлето

# 371
Моята поръчка ще бъде на 1.12 желаещи на лс или скайп

# 372
Момичета, моля предложете ми мъжко горнище без подплата с качулка, като шушляково, незнам дали обясних правилно. Да става при дъжд и вятър, някой го наричат "ветровка".
И още един въпрос: за момче 51кг и ръст 168см от детското за 13-годишни ли да поръчам?
rain jacket в търсачката пиши да се ориентираш най-добре, иначе това е добро:

http://www.sportsdirect.com/airwalk-zipper-rain-jacket-605119 , има различни разцветки и размери  Peace

# 373
Привет!
Брат ми ще пуска с колеги поръчка в петък-търсят се още двама души ако има желаещи.Доставката е 10 лв.-пишете ми на ЛС ако някой проявява интерес.Става въпрос за Бургас.
Лека вечер!

# 374
Някой поръчвал ли е маратонки Lonsdale UK9,ако може да ми измери стелката,че се двоумя 9 или 10 да поръчам?И продуктите с тези ваучер кодове само на първа страница ли са,или има и други?Интересуват ме тези,дали са с код в момента.
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-camden-115012?colcode=11501240

Общи условия

Активация на акаунт