Снимките направо са потресаиущи
а колко време стои по корем?

Малко ли е?
)... дечица разни
Нашите явно са мързеливи.
За рахит ортопеда каза да не се притеснявам.. чак толкова страшни и тежки форми в България няма.. "нали детето не стои гладно и на тъмно".

С никого не го сравнявам и нямам очаквания, наслаждавам му се (особено като не реве
)
е вярно е,че нашето Педи изписва Деавит,а той мисля е малко по-силен от Вигантола.Когато видях че на вас ви увеличават количеството и му викам на Докито:"Амо расте бързичко ще увеличим ли капчиците?"

Ама си права, аз другите деца като ги гледам с шапки на тая жега, чак жал ми става. А аз самата не съм особено издръжлива на студ.
.
. Какво става със снимките, кога ще се ходи?
. 

И аз имам съмнения, че бебко пие много вода вечер и затова бързо огладнява през нощта.
,да не знаеш на кого да вярваш.дано Ру скоро сам да се окаже,а пък за нас остава надеждата като започнем със захранването
.
,сложих я,порева 5 мин.,взех я пак, пробвах още малко и накрая я събудих нацяло и си заспа както трябва,само че аз не можах
,въртях се до 7,тъкмо заспах и тя в 7:30 се събуди ,нахраних я,и наново се повтори същото само че без рев
.Много се обяснявах ,но да опиша точно как е и че вече не издържам на тия 100 събуждания на вечер.
.
.
Ти пък сега,и дупе...