2-годишният Кирчо вече е звездичка!

• 78 226
  • 833
  •   1
Отговори
# 120
# 121
днес служителката в банката ми каза,че има 15 000 до момента в сметката

# 122
Боже, защо не могат да се съберат още тези пари ?
Някой няма ли познати собственици на фирми които биха дали повече пари. То всички ще помогнем , но ще е добре някой даможе да внесе по голяма сума. Praynig Praynig Praynig

# 123
ако парите от концерта не са в тази сметка, означава, че трябват още 3-4 000 лева, които ще съберем до вторник- сряда.

# 124
днес служителката в банката ми каза,че има 15 000 до момента в сметката

Майката на Кирчо спомена (ако не се лъжа, тя писа), че те заминават на 25 ноември, но част от парите може да се внесе и след като вече са там. Мисля, че все още имаме време  Peace

# 125
Това което прочетох ми се вижда добро защо мислите че е измамник?

# 126
Аз също ще внеса парите в понеделник, след снимките в неделя.
Освен тези 30 000$, прочетох в писмото от доктора, че около 500$ на месец (общо 2 месеца се предвижда за престоя им) ще са им нужни, за да живеят добре.

# 127
Списание осем: http://www.ossem.eu/default.aspx?pg=home

се отличава с безкритично приемане на твърдения на алтернативната медицина. Не бих го приела за надежден източник.

Сега за проучването. Да започнем от очевидното: Мексико. В частност Тихуана е столицата на алтернативните клиники за лечение на рак, като първите се появяват през 60-те, а пикът на популярност идва през 80-те. В края на миналия век споразумението NAFTA търпи промени, които позволяват задгранични изследвания на измами и на някои от клиниките им става тясно около врата. Доста от тях затварят врати.

В Мексико се прилагат известните шарлатански терапии от рода на Хулда Кларк (която почина от рак по ирония на съдбата), лаетрил (доказано безполезна) и Герсънова терапия (наскоро ново проучване показа, че и тя няма никакъв ефект при лечението на рак на панкреаса).

Сега за Дейвид Уокър. Самият той се нарича "доктор" във видеото в YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=H0jJu-qJKc4

Ето само няколко неща, които ми направиха впечатление:

1. Човекът използва "medical intuitive". Какво по дяволите е това? Шаман или вуду доктор?

2. Бръщолеви нещо за "има и наука, но не знаем всичко..."

3. Около осмата минута на видеото говори за "покачване на PH на пациента над 8.5, където искаме да бъде". Не съм лекар и не играя лекар по телевизията, но знам, че човешкото PH на кръвта е между 7.35 и 7.45. Ако е извън тези граници, това означава голям проблем. Ако е 8.5, изобщо няма да се чувствате здрави, а ще имате крампи, мускулна слабост и дори тетанична реакция.

Тук има нужда от малко бекграунд. В предишни проучвания на псевдомедицината забелязах, че едно от идейните течения е "да променим средата на тялото към алкална с храни и напитки и тя няма да е гостоприемна за раковите клетки". За щастие храните и напитките не могат да променят толкова драстично PH на кръвта, но могат да променят PH на урината, откъдето шарлатаните могат да се хвалят как са променили "средата в организма". Нищо не са променили- лъжат.

Именно страхът от съдебно преследване в САЩ е извел Уокър в Мексико, но може би и там не е в безопасност- да се надяваме.

Пиша това не за да съм гадна, а за да помислят и другите форумджии и да предложат опция за лечение, която да не е безполезна и измамна, докато не е станало късно.

За съжаление преди години загубихме млад братовчед от рак- едни (български в случая) шарлатани до последно даваха фалшива надежда и източиха няколко хиляди лева от семейството му. Тогава не посмях да кажа нещо, но сега ще говоря в памет на този братовчед.

# 128
Разбирям те , но в случая те нямат нито време нито пари и вече са превели доста голяма сума. И аз бих искала да заминат за Германия например но вече са започнали по това направлиние. Можем единствино да им помогнем.

# 129
Ето един цитат от интервю с професора:
Цитат
Всички деца ученият лекува безплатно.

Сериозно? Колко благородно...

# 130
Проф. Дейвид Уокър е биофизик, американец с широка известност, който се занимава с наука от много години. Има диплома в областта на цитологията и три доктората по химия. Професор е по физика в Харвард и по биофизика в Англия.

Ako това е вярно, ми звучи много далеч от шарлатанството.
ot tuk:
http://www.dnesbg.com/index.php?page=NewsDetailsPage&id=9547

# 131
Разбирям те , но в случая те нямат нито време нито пари и вече са превели доста голяма сума. И аз бих искала да заминат за Германия например но вече са започнали по това направлиние. Можем единствино да им помогнем.

Не, май не можем...дори и да им дадем пари, с този шарлатанин...

# 132
момичета,става ми страшно като чета тези неща,дано семейството не остане излъгано и с празни надежди за това лечение.завършила съм медицина и съм предубедена към нетрадиционната медицина  както повечето лекари,но ми се иска да вярвам заради малкото момченце.

# 133
Където и да се лекува детето ще са им нужни пари.

# 134
Mamacita Bandida, плашиш ме.
Искрено се надявам това, което казваш да не е истина. Незнам дали аз съм прекалено наивна, но наистина не вярвам, че някой може да отнема човешки животи само за да спечели някоя хилядарка. А в случая Кирчо е само на две годинки. Разтрепервам се , само като си помисля, че някой може да се възползва от състоянието му, за да спечели пари.

Mamacita Bandida не казвам, че си лъжкиня и не искам да те обидя, ПРОСТО НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ВЯРВАМ НА ТОВА.

А ако това е вярно, не знам как може да са оставили този така наречен "доктор" още жив.
Ако някой направи нещо такова с моето дете или с мой роднина(да не дава Господ), то лично ще убия този измислен "лекар" .

Общи условия

Активация на акаунт